Best vurdert nesehårsaks og trimmere

11 november 2018

Nese hår saks er ikke noe folk flest ønsker å snakke om. Noen kvinner kan trenge litt hjelp i denne avdelingen, men det er stort sett menn, spesielt når de forlater sin ungdom bak som finner utstående hår til å være et problem.

Du har sannsynligvis ikke ønsker å spørre golf vennene hva de bruker til å nix denne situasjonen. La oss spare deg denne samtalen. Vi har satt sammen de beste rangerte saks og trimmere for å hjelpe deg med å finne en i budsjettet og andre funksjoner du kan finne viktig-som en multi-taskingtool å hjelpe deg stelle andre områder.

load...

Tweezerman ansikts hår saks

Disse saks kan klippe hår fra nese, bart, øyenbryn og utsiden av ørene med avrundede kanter for sikkerhet. Mens Tweezerman gjør et par forskjellige ansikts hår saks, ble denne spesifikke modellen rangert høyt fordi mange sa at det ikke trekker håret, det er skarp nok til å kutte grovt hår og varer lenge.

Hoved complaintis at den ikke klippe håret ned veldig kort fordi den faktiske cutting del av saks er ikke lenge nok, og kantene er for tykk til å bli satt litt i neseboret. Men det er bare ment å gå litt inn i nesen for å kutte synlige hår.

Rubis Sveits øre / nese hår saks

Rubis, et sveitsisk selskap kjent for sine gode pinsett, manikyr sett og sakser gjøre disse øre og nese saks med herdet blad og avrundede sikkerhets kanter. De er kjent for sin enestående kvalitet og for å være veldig skarp, trimming håret uten å trekke.

load...

Noen sa at enden er for tykk, så de kan ikke klippe håret inne i nesen veldig kort. Vær oppmerksom på: Disse er ikke laget for å bli satt direkte i nesen eller ørene for den saks skyld, bare for å trimme kantene. Det er lurt å prøve en av trimmerne nedenfor hvis du ønsker å gjøre morethan det.

Groom Mate Platinum XL Nose & ørehår trimmer

Dette meget kompakt og batteri-fri verk manuelt ved å dreie bunnen av trimmer forsiktig frem og tilbake for å kutte nese eller øre hår, ved hjelp av en 100% rustfritt stål roterende bladsystem. Mange brukere fantasere om sin lille størrelse slik at håret skal klippes svært kort, hvor enkelt det er å rengjøre, aldri måtte betale for eller bytte batterier, og smertefri trimming. Noen synes det er vanskelig å måtte bruke to hender, og at det ikke riv hair-- minst hver gang på en stund.

Les også:

Mangroomer rustfritt stål detalj groomer

Laget av rustfritt stål, den kommer med tre vedlegg som kan brukes for våt eller tørr manscaping. En festet gir mulighet for nese og øre trimming. Presisjonen trimmerhodet festes til trimme halsen og kinnskjegg. Og øyenbryn trimmer med kam er gjort for å rydde opp brynene.

load...

Mange brukere fantasere at det ikke medfører smerte ved å knipe eller dra på thehair, er det enkelt å endre hoder og rengjøring er rask. Flere sa at det er laget solid, mens some itfeelsflimsy og at batteriesget spist opp for fort.

Sammenligne priser

Andis rask trim trådløs personlig trimmer for nese og ører

Et selskap som har sitt navn på mange profesjonell hår clippers og trimmere, Andis, er skaperen av denne grunnleggende gadget som selger dette svært rimelig verktøy. Den er laget for å trimme både nesen og earswith kirurgisk stål blader som kan skylles å rengjøre. Mange var imponert over hvor godt det fungerer klippe håret uten å slite, og sier det gjør en bedre jobb enn andre dyrere trimmere. Noen andre mener det raskt blir varm.

Wahl 5546-200 Øre, nese og panne to-i-en deluxe opplyst trimmer

Dette multitasking, våt / tørr enheten kommer fra Wahl, et stort navn merkevare i salongen Clipper og trimmere på et apotek pris. Det hasa mini rampelyset og et dedikert verktøy for nesen.

Mange brukere er enige om at det fungerer godt, er lett å bruke og ikke pull, men det er lite eller ingen bruk for lyset. Noen er ikke fornøyd med nærhet eller smoothnessof trim.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams