Barbershop menns frisyrer - flattop 2019

15 november 2018

Jeg har alltid liker å jobbe på Anthony - han har en stor leder av hår og er alltid villig til å prøve noe nytt. Dette er en høy flattop, avsmalnet til en # 1 blad på sidene og bak, forkortet på kronen med en myk overgang til en lenger foran. Nakken er konisk tett og avsluttet med en barberkniv omriss. Jeg stylet denne frisyren ved hjelp av Grants Pomade. Denne frisyren kan være en ganske høy vedlikehold hårklipp som det krever styling hver morgen, og hyppige turer til frisøren for å opprettholde formen på frisyren.

Bleknet Pompadour

Ben arbeidskapital en offensivt kort Pompadour hårklipp (eller falmet Pompadour). For denne stilen, tok vi sidene og til huden ved hjelp av en 00 000 blad (de trangeste klippebladet tilgjengelig). Håret er kuttet til huden omtrent halvveis opp på hodet og raskt bleknet i betydelig lengde på toppen (ca. Fire inches). Hvis håret ble gredd rett ned, ville det være merkbar skillelinje og mye av blending oppnås gjennom styling. Håret ble blåst tørt og utformet med MENSDEPT. Microtech.

load...

The Ivy League

Brandon gynge hva jeg vil nå offisielt kalle min signatur kuttet. Kort Ivy League (det er ganske "militær rockabilly"). Sidene og baksiden er kuttet aggressivt stramt på sidene ved hjelp av en åpen klipperen blad. Selvfølgelig er nakken ferdig med en ren taper og barberkniv halsen barbering. Den øverste er igjen lenger (ca tre inches). Brandons om ni og en halv fot høy, så ikke å måtte kutte for mye på toppen er et pluss fordi jeg egentlig ikke kan komme så høyt. For styling, brukte vi Woodys Pomade å legge kontroll og glans.

Den stramme taper

For denne frisyren, spurte jeg, “så hva skal vi gjøre i dag?” Hans svar var, “hva du tror vil se bra ut.” Jeg elsker det når en klient sier det. John har tykt, mørkt hår - den typen som ser flott ut med en offensivt stramt taper. Det jeg liker med denne type hårklipp er kontrasten du får mellom hodebunnen eksponering på sidene og lengre lengde på toppen. Fade ble gjort frihånd med 000 blad mens toppen ble kuttet til ca 3 inches lang - du kan virkelig se kontrasten mellom fade og jo lenger toppen. Vi, selvfølgelig, gjorde en ren taper i ryggen og ferdig kuttet av detaljering den med en barberkniv. Styling ble gjort med Woodys Clay å gi sterk hold og glans.

load...

Den Pompadour

Jeg liker å jobbe på Kyle - han fikk en flott hår, og han er alltid åpen for forslag. For denne klassiske Pompadour, gikk vi tett på sidene og bak (ved hjelp av en rekke ett blad og en frihånd teknikk). Håret er raskt konisk i betydelig lengde på toppen (kjemmet ned, ville den fremre falle godt under øyenbrynene). Tradisjonelle Pompadour styling ble oppnådd ved å tørke den fremre opp og tilbake for å legge til høyde og pomade ble brukt for glans og kontroll. Jeg liker dette kuttet som det har noen styling alternativer - det kan bæres som en Pompadour (som vist) eller skiltes til siden og slitt ned for en mer konservativ utseende.

Les også:

Depresjon era taper

Denne frisyren jeg gjorde for Lucas er det jeg vil kalle en depresjon era style frisyren (eller aggressivt kort Pompadour). For denne stilen, håret falmet åletrange lavt rundt sidene og bak og raskt blander inn betydelig lengde på toppen (i Lucas' tilfelle, omtrent fem inches). For denne stilen, blending virkelig kommer fra styling. Hvis du var å gre stil rett ned, ville det ligne en av en bolle kutt. Jeg liker virkelig den skarpe kontrasten mellom huden stram sidene og lengde på toppen. Koble dette med noen jeans, en hvit skjorte og tynn svart slips og du er gylne. Ulempen til denne stilen er at produktet er nødvendig for å opprettholde styling og stilen virkelig kan ikke være slitt ned.

load...

Den modifiserte Pompadour

Jeg har vært kutte Patricks hår siden videregående skole og det har vært gøy å se ham vokse inn i den kjekke fyren han er blitt. Selvfølgelig han fikk en flott ansikt, men han har også en stor leder av hår for denne modifiserte Pompadour. Vi brukte en 000 blad på sidene og tilbake og tok det kort høyt oppe på hodet, slik at en skillelinje mellom de korte sidene og lang topp (linjen forsvinner med styling). Toppen er omtrent fire inches lang og stylet med MENSDEPT. Microtech. Of course, realistisk, med ansiktet Patrick kunne bære omtrent alle stil og ser flott ut.

Den klassiske taper

Dette er den type hårklipp du bare ikke kan gå galt med - stilen fungerer for omtrent alle ansikt eller livsstil. For Paul klassiske taper, bruker vi en nummer to blad lavt rundt på sidene og bak (med en konisk hals og barberkniv detaljering rundt kantene). Sidene jevnt blande inn den lengre topp (omtrent tre inches lange) med ingen synlige skillelinjer. Denne stilen er allsidig i at den kan brukes skiltes pent med gel eller pomade eller slitt løs og tørr for en mer casual look.

Den rockabilly Pompadour

Dette var første gang jeg har kuttet Seth Loeb hår -., Og jeg er glad han kom i denne klassiske Pompadour ser flott ut på ham og arbeider med hoften, retro følelse av stil. Vi clippereed håret aggressivt kort på sidene og bak med en vekt på veldig rene linjer rundt ørene og i nakken (ferdig med en barberkniv, selvfølgelig). Håret på toppen, som er omtrent syv inches lang, er stylet tilbake med MENSDEPT. Micro (litt varme ble tilført til forsiden til å gi noen ekstra høyde).

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams