Ansiktsvoksende tips og veiledning

14 november 2018

Facial voksing er ofte et mye bedre valg enn barbering for kvinner fordi det løfter håret ut av hårsekken og kan holde huden fri for hår i flere uker av gangen. Vi elsker sin langvarig effekt, og at det kan skade hårsekken gjør håret mer spredt og finere over tid hvis gjort often.These plusser er stor for thefacial sonen, som ofte rangeres som en av de mest irriterende steder av uønsket hår for kvinner.

Salon og spa avtaler kan virkelig legge opp. Hvis du ikke har tid eller penger i budsjettet, og vite hvordan du skal fjerne hår hjemme med gooey ting kan være en reell asset.Here er bare tips, råd og hjem instruksjonene du trenger for profesjonelle resultater.

Hvordan voks ansiktshår

Vi kan ikke skjule våre ansikter under klærne som vi kan med andre deler av kroppen som har uønskede hair.We lede deg gjennom trinnene for å få sidene av ansiktet andcheeks silkeaktig smoothfor uker- uten en salong eller spa-avtale.

load...

Lær mer om hvilken type voks vi anbefaler, hvordan du prep huden og ta vare på det etterpå. Vi inkluderer også hvordan du kan forhindre rødhet og smerte.

Hvordan vokse overleppen

Det er ingenting verre enn å sjekke din refleksjon i bilen bakspeilet bare å finne en bit av en 'bart' stirrer tilbake på deg. Vær så snill, ikke trekke ut en mini barberhøvel og barbere det, med mindre det er en nødsituasjon.

Vi viser deg hvordan du kan ta smerten faktor ned et hakk, arbeid i therightsections og unngå unødvendige vanlige bivirkninger når nixing uønsket fuzz.

Hvordan voks bryn

Det er der det blir vanskelig. Det er best å først få voksing teknikken ned godt før du går videre til brynene. Det handler ikke bare om å fjerne hår, men forlater den perfekte formen. Du ønsker ikke å ende opp med manglende biter av hår, for tynt ofbrows eller en stygg form på plass.

load...

Med litt trening og vår trinn-for-trinn som guide, vil du spare masse over å se proffene.

Les også:

Prøv fløte voks

Honning er den vanligste og allsidig type voks tilgjengelig, arbeider på nesten alle hår og hudtyper. Imidlertid er kremen voks vanligvis themuch bedre valg for sart hud som i ansiktet fordi det er mildere og lastet med moisturizers.Not bare doescreamy voks synes å være mindre smertefullt enn honning, men du vil probablyalso ende opp med mindre rødhet.

To profesjonelle selskaper, Satin Glatt og GiGi, både gjøre dem. GiGi gjør om fem forskjellige typer som den vanlige som vist, inkludert lavendel, melkesjokolade, tea tree, og sinkoksid for de ultra sensitive.

Spar på voksing forsyninger

Sure voksing hjemme sparer mye gjennom profesjonelle priser. Strekke dollar ytterligere ved hjelp av elementer du kanskje allerede har til å voks i stedet for å kjøpe mer tilbehør IDen skjønnhet forsyning butikk.

load...

Gjør voksing ansiktshår vare lenger

Måten Voksen er vanligvis brukes ofte etterlater ubesvarte hår og brekkasje. Tapte hårene kan tweezed. Imidlertid kan håret bryte over eller under hudens overflate, noe som kan gjøre noen av dem for kort og nesten umulig å få post-voks med pinsett.

Håret vil dukke opp raskere enn den burde have.Use dette enkle programmet spissen som tar mer hår og etterlater deg med mer varig resultat.

Hvordan voks kvinners haken håret hjemme

Ah, den fryktede haken håret. Dette området synes å haug på tykt mørkt hår som kvinner forlater sin ungdom bak og holder themon en constantbattle å holde den fri for hår.

Mens myk voks er noe lett å bruke, noen ganger hard voks er bedre fordi det er flott for grovt hår og har en tendens til å være i stand til å plukke opp kortere hår enn myk.

Hvordan fjerne ansiktshår for kvinner

Noen ganger voksing er ikke det beste valget for kvinner. Utforske andre alternativer for å bli kvitt uønsket hår. Noen av disse kan permanent fjerne eller redusere den.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams