Ansiktshårfjerning for kvinner: 10 måter å bli glatt på

14 november 2018

Alle kvinner har en liten mengde av ansiktshår, og for mange, bortsett fra øyenbrynene, er det ikke merkbar. Men hvis din er lettere sett enn du ønsker, det er mange måter å bli kvitt det. De omfatter fjerning hjemme, all-naturlige metoder, og flere avanserte alternativer som kan fjerne den permanent. Få kunnskapsrike om gjøre og ikke gjøre og de fordeler og ulemper med denne delikate sone for å velge riktig metode.

Tweezing

Tweezing er den enkleste og billigste metoden for å fjerne ansiktshår. Det er mest vanlig farten til måte å holde øyenbrynene temmet. Men det kan også brukes for de sporadiske hake hårene som dukker opp ut av ingenting.

Barbering

load...

Med mindre du har laser eller elektrolyse behandlinger eller er virkelig desperat for rask hårfjerning, legg ned barberhøvel. Barbering skaper sløve kanter som gjør håret ser tykkere, for ikke å snakke om å være svært midlertidig og vil sannsynligvis bare vare en dag. Det er OK for kroppen din, men ikke ansiktet. Så ikke la deg lure av disse små små barberhøvler i søte farger markedsført til kvinner.

Hårfjerning

En hårfjerningskrem er en sterk alkalisk produkt som bryter ned håret slik at det lett kan tørkes av. Ved hjelp av ansikts hår kremer er litt bedre enn barbering ansiktet fordi det vanligvis ikke lage så skarp ATIP som en barberhøvel gjør.

load...

Resultatene vil bare vare i et par dager på det meste. Bare vær forsiktig fordi hårfjerning kremer inneholder sterke kjemikalier og kan brenne huden din, spesielt den delikate området av ansiktet. Prøv noe som Nair Sensitive for Face (Sammenlign priser).

Threading

Denne gamle hårfjerningsmetode ved bruk av en streng er svært ettertraktet for nøyaktig øyenbryn forme og ansikts hårfjerning som kan vare opp til seks uker. Det er raskt, bruker ingen kjemikalier, og er generelt billig. Et stort pluss er at hvis du kan føle hår, kan threading fjerne den.

Voksing

Voks er en favoritt metode for å kvitte skjegget i opp til seks uker ved anvendelse av en harpiks-voks. Voksing tjenesten er funnet i salonger og spa overalt, og et bredt utvalg av hjemme kits selges. Voksing er peeling og kan føre til ekstrem rødhet, skorper, eller brannskader hvis du allerede bruker kraftige eksfoliering på ansiktet som salisylsyre, alpha-hydroxy syre eller enzymer (Les mer om forholdsregler og advarsler). Voksing varer ca fire uker.

Les også:

Sugaring

load...

Det finnes to typer sugaring: lime og en gel. Begge typer er laget med naturlige ingredienser som sitronsaft, sukker og vann. Denne metoden etterlater deg hårfri i opptil seks uker. Mange mennesker favorisere sugaring løpet voksing fordi det er mindre smertefull og skånsom mot huden. Den tradisjonelle metode med bruk av lim kan fjerne hår så kort som 1/16 tomme, sammenlignet med 1/4-tommers minimum hårlengden som trengs for voksing.

Coil Hair Skirens

Kanskje du har sett disse små gadgets annonseres for kvinners ansikts hårfjerning. De ser ut som små slinkies som fange håret ut av roten. Tenk tweezing, men så mye raskere, fordi du ikke trenger å ta hvert hår individuelt. Epicare og Lindo er to mulige valg.

Sammenlign priser på Amazon

Laser hårfjerning

Den beste kandidat for anvendelse av pulset lys for å deaktivere hårsekken er generallythose med hudfarger på den lyse siden og mørkt hår fordi lyset målene pigmentet. Det er bra hvis du har mørkt hår, men ikke hvis du har mørk hud.

Lasering er FDA-godkjent som en metode for permanent hår reduksjon, noe som betyr at over tid håret som returnerer vil være tynnere og lettere, og muligens til slutt ikke tilbake i det hele tatt etter mange behandlinger.

Hjem enheter som Tria Hårfjerning Laser Precision, Tria Laser 4X, og Silk'n Flash & Go kan brukes i ansiktet fra kinnet linje ned.

Hvis man har blondt hår eller lys, en annen enhet, er m e glatt unik fordi den bruker en kombinasjon av IPL (IPL) og RF (radiofrekvens) og er laget for å behandle alle farger av women'sfacial hår.

Elektrolyse

Metoden med den beste track record og den eneste metoden godkjent av FDA for permanent hår removalis elektrolyse. Den bruker en elektrisk strøm. I motsetning til laser hårfjerning, trenger du ikke en viss hår eller hudfarge for å oppnå resultater. Det tar flere behandlinger, men på slutten av syklusen, vil du ikke trenger å fjerne hår i det området igjen.

Resept krem

Ved hjelp av Vaniqa, kanskje en resept krem ​​være den enkleste måten å minske synligheten av ansiktshår. Mens FDA-godkjente krem ​​ikke vil permanent fjerne hår, det fører det til å vokse saktere og kommer i finere og mykere. Skaperen av kremen. Allergan, sier at du bør se forbedring mellom fire og åtte uker etter behandlingsstart.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams