Alt om hårfarging 2019

13 november 2018

I denne artikkelen:

Helserisikoen ved hårfarging

load...

Forskning har vist at, i dag, er det stor bekymring for at hårfarger forårsake kreft. Resultatet viser et flertall av mennesker i Europa og USA, som bruker hårfarger. Ut av disse, mer enn en tredjedel av kvinner over atten år og om lag 10 prosent av menn over en alder av førti bruke noen form for hårfarge.

Hårfarger er laget med over 5000 forskjellige kjemikalier som noen er også rapportert å være kreftfremkallende eller bringe om kreftfremkallende hos dyr. Siden mange mennesker bruker disse hår fargestoffer, har ulike forskere forsøkt å finne ut om eksponering for kjemikalier i håret coloring produkter er forbundet med en økt risiko for kreft i mennesker eller ikke.

load...

Et forhold er funnet mellom personlig bruk av hårfarger og risikoen for NHL. Denne studien viste at kvinner som begynte å bruke hårfarge før 1980 hadde en litt (ca. 30 prosent) økt risiko for NHL sammenlignet med kvinner som aldri hadde brukt det.

Som forskerne analysert i detalj risikoen ved de mange NHL undergrupper, de fant ut at hårfarge brukere hadde økt risiko for både follikulært lymfom og kronisk lymfatisk leukemi / små lymfatisk lymfom.

Bortsett fra hårfargemidler som er forbundet med sykdommer slik som leukemi, bruk av personlig hårfarge er også forbundet med fare for blærekreft; om forskning på personlig hårfarge bruk fører til en risiko for blærekreft har dannet ulike resultater.

Mens en analyse av data samlet fra tolv studier av personlig hår fargestoff bruk fant ingen bevis for en økt risiko for blærekreft, har en forskning på anvendelse av permanent hår fargestoffer gis en motstridende resultat. Videre noen nyere studier har rapportert en økt risiko for blærekreft som er knyttet til bruken av disse permanente hårfarger.

load...

Studier som har vist at profesjonelle frisører har en økt risiko for blærekreft viser sjansene for utvikling av blærekreft som følge av yrkesmessig eksponering for hårfarge.

Så langt som bevis for å hårfarge å være årsaken til andre kreftformer er bekymret, forskere anmeldt data fra fjorten studier av kvinnelige brystkreft og hårfarge bruk som ble publisert mellom 1977 og 2002, og fant ut at dye brukere hadde ingen økning i risikoen for brystkreft sammenlignet med ikke-brukere.

Et annet punkt som må bemerkes er at forskning på hårfarge bruk og risikoen for andre krefttyper har vært begrenset. Selv om noen studier har vist sammenheng mellom hårfarge bruk og risikoen for å utvikle eller dø av spesifikke krefttyper, har disse foreningene ikke blitt sett i andre studier om samme tema. På grunn av disse forskjellene i studiedesign, har det ikke vært mulig å samle resultatene av disse studiene av de fleste krefttyper for å øke muligheten til å oppdage foreninger med hårfarge bruk.

Gjenoppdag kjærlighet til håret med disse hår fargemetoder

I dag ulike typer av semi-permanente og midlertidige farvemetoder er tilgjengelige. Men glamorøse de kan se, kan hår fargestoffer og fargestoffer forårsake mye skade håret.

Dersom lys farge er brukt på mørkt hår, blekeprosessen som begynner deretter betyr ekstra skade fra rot til tupp.

Faste og semi-faste farger

Permanente fargestoffer og farger fungerer ved å endre strukturen i håret. De faktisk stripe av det ytterste laget, skjellaget på en ujevn måte, for å kunne trenge inn i det indre lag. Det er skjellaget som beskytter håret og bidrar til sin glans. Skade på cuticle gjør håret mer utsatt for brudd og tap. Semi-permanent farvemetoder som hår skyllinger og kremer varer i 4 til 6 sjampo. De fungerer vanligvis ved å penetrere skjellaget, eller det ytterste lag av håret.

Midlertidige farger

Moderne fargestoffer laget av vegetabilske fargestoffer er tilgjengelige i form av hår mascara. Hår mascaraer er som fargestifter, som brukes til strek trukket over håret. De er midlertidig metoder for å farge håret. De er lettere å bruke og fjerne, og effekten varer til neste sjampo. De forsikrer sikkerhet fra skade håret.

Streaking

I denne fremgangsmåten er noen tråder bleket eller farget. Noen striper av farge kan også redde resten av håret fra skade. Hvis du ønsker å strek halvdel av hodet ditt, det hjelper også å begrense skaden. I denne metoden, blir kun enkelte tråder er valgt for farging. De er bleket og innpakket i spesiell folie. Det kan startes fra hårfestet til kronen slik at det stripede håret er fullt synlig.

Glasur

Denne metoden er svært populært i Vesten. Frosting gjøres best på en salong der du er laget for å ha en tett plastlokk med små hull over alt. Frisøren trekker ut tråder som må være farget og gjelder farge. Dette sparer resten av håret der fargen ikke har slitt av.

Noen viktige punkter

Prøv å bruke naturlige farger, som brunt, som de går bedre med indiske hudtoner. En lys brun eller blondt farge ville egentlig ikke utfylle din hudfarge. Unngå å ha håret farget og rettet eller permed samtidig. Du bør vente i ca seks uker før de to prosedyrene. Beskytt håret med et skjerf eller Chunni fra over-eksponering for solen etter farging. Sørg for at du bruker fargestoffer som ikke inneholder ammoniakk. Hvis du har farget håret, unngå å bruke henna.

Henna: Henna er den mest populære naturlige måten å farge håret. Det er også en fantastisk, naturlig balsam. Den strøk hvert hårstrå og gir styrke og kropp til håret. Ved tilsetning av kattha (catechu) eller kaffe, kan man få en rikere brun farge. Tørr amla kan bli pulverisert og tilsatt til blandingen henna også for mykhet og glans.

Nye trender: Naturlige farger er nå på moten. Forskjellige nyanser av brunt, honning, kobber, sjokolade brun, rødbrun er i. Disse fargene kan vippes eller striper av lysere farger som gull, blonde eller platina (hvitaktig). Browns kan bli markert med bronse eller rødlige fargetoner.

Hvordan å farge håret med henna

Henna (Lawsonia inermis) er anerkjent for sin høye fargestoff innhold. Urten produserer ulike nyanser av rødt på sin søknad om hår som farger håret. Det er på grunn av tilstedeværelsen av lawsone i anlegget som henna har farveegenskaper. Dette burgunder forbindelse, konsentrert i den petioles del av bladene, og kombinerer med protein for å gi fargeeffekt. Hår bleket eller farget med henna produkter gir myk, skinnende og sunt resultat. På denne måten søker henna i håret har utallige fordeler.

Les også:

Utarbeidelse av henna pasta

Ta pulverisert henna i mengden avhengig av lengden på håret ditt i en container. Legg sitrus juice eller vann for å forberede en lime. Yoghurt kan også legges til henna pasta. Deretter ble satt et lokk for å dekke beholderen og holde den ved romtemperatur i 12-15 timer.

Instruksjoner for bruk av henna lim på håret

  1. Før du søker henna pasta for å farge håret, sørg for at håret er grundig vasket og tørket. Deretter hår skal kjemmes det i deler før man går videre.
  2. Sett på en gammel skjorte eller vikle noen klut rundt skuldrene slik at henna søl ikke ødelegge klærne.
  3. Beginning fra halsen, bruke henna pasta til håret og hodebunnen. Blant måter henna kan brukes er å smøre med hansker, ved hjelp klemme flaske og bruker en sprøytepose.
  4. Sørg for at det er brukt godt og tykt. Konstatere at pastaen ikke la ut noen tørre flekker under.
  5. Demark hår, ved seksjonering man kan søke henna i mer hensiktsmessig måte.
  6. Dekk hele håret med litt plastfolie eller plast dagligvarer bag, holde henna lim varm og fuktig mens det har sin virkning.
  7. Noen lim vil rulle ned på pannen og nakken; tørke den av rent uten å forstyrre lim av hodet.
  8. Gi litt tid til å henna pasta for det ønskede resultatet, minst 4 timer. Folk som holder den lenger varighet utlede bedre resultat.
  9. Etter at pastaen blir tørr, vaske alle pastaen med vann, skylling så mye av den ut. Deretter bruke litt sjampo og følger det med en balsam for å bli kvitt siste deler av henna fra håret.
  10. Tørk håret og oppleve endringen.

Ting som menn trenger å vite om å farge håret

Hårfarge er et fenomen som er begrenset ikke bare til rettferdig sex, men menn også, i disse dager, eksperimentere med forskjellige hårfarger og fargestoffer for å endre måten de ser ut. Bare dø eller farge håret kan gjøre underverker for deg hvis du har vært ute etter å innføre en dramatisk endring i livet ditt. Selvfølgelig er noen skjønn og sunn fornuft nødvendig ikke bare for å få det rette utseendet, men også for å unngå å forårsake skade på håret ditt.

Hårfarge for menn

Så, om du velger å farge håret til å dekke grått hår eller få litt friskhet i livet ditt og se, kjenne den rette veien å gå om det kan gjøre hele forskjellen mellom å ende opp med en katastrofe, og gjør en dristig stil uttalelse.

Å velge riktig farge

Når du velger en farge, alltid gå for en som er nær din naturlige hårfarge, spesielt hvis dette er første gang. Du ønsker ikke å ende opp med en farge som er på kant med dine øyenbryn eller en som sammenstøt med din hudfarge.

Igjen, som en bekymret førstegangs usikker på om fargen du har valgt faktisk vil passe deg, så kan du bruke en midlertidig eller semi-permanent hårfarge. Så hvis resultatet er ikke noe du ønsker, trenger du ikke å leve med det for lenge, så det vil vaske ut etter et halvt dusin til et dusin sjampo. Deretter kan du prøve ut en annen farge og til slutt bruke en permanent dye når du har avgjort på riktig farge.

Farge håret

Mens farge håret kan være ganske spennende som du finner deg selv fullstendig forvandlet i en løpet av noen timer, er det også alltid den rådende pågripelse av mulige skader som kan skje med håret tekstur. Faktum i saken er at farge håret på riktig måte vil føre til at det ingen skade. Hva kan forårsake skade er en usunn nivå av peroxide eller en over-bruk av permanente farger, et fenomen som kalles over-behandling.

Endre hårfarge ofte

Hvis du er i vane med å endre hårfarge ofte, spesielt hvis de er drastiske endringer mellom tungt kontrasterende farger deretter eksperter anbefaler å bruke dype condition behandlinger for å unngå skade håret. Over-behandling kan også begynne å gjøre håret ditt ser matt og livløst. Når dette skjer er det beste hvis du byttet til semi-permanente farger hvor pigmentene forblir på toppen av håret gir det masse tone og glans.

La håret gjøre alle snakker

Når det gjelder jakt bra, en av de tingene som får mest oppmerksomhet - er håret - og det med rette. Denne kronen ære av alle kle opp har potensial til å gjøre eller ødelegge utseendet som har så nøye blitt utformet med klær, tilbehør, sminke og alt annet.

Det er nok derfor det er så mye oppmerksomhet til styling, innstilling, farge og alt annet som kan gjøres for å hår. Men du må huske er at mens det er fantastisk å ha hår som ser kjempebra, det er mer imponerende å ha hår som også er sunt. Og den første regelen for sunt hår er mindre kjemikalier.

Alt som kommer pakket i en flaske og har blitt kvernet ut av en fabrikk er sannsynligvis fylt med kjemikalier som vil gjøre mer skade enn godt for håret. Rett fra sjampo og balsam til hår farger og spray-alt har blitt gjort med kjemikalier.

Det er ikke å si at vi må sky alle produktene helt. Det er dictum av alder vi lever i at vi må plukke det minste onde, for det onde det er! Så velg med omhu.

En mild shampoo er alltid best. Shikakai (Acacia concinna) og amla (Embilica officinalis) gjøre det beste shampoo og balsam kombinasjon, men mangelen på tid i vår verden tilsier at vi plukke en sjampo og de fleste hudleger anbefaler en mild sjampo og balsam.

Når det kommer til stil, alt med måte er det en regel å følge. Hårspray og hårfarge kan forårsake enorme skader som de svekker håret og la den mer utsatt for brudd og fall. Hårfarger inneholder alltid noen farging agenter og til tross for fuktighetskremer de hevder å ha, de kan la håret veldig tørt og veldig sprø. Her igjen er naturlig vei å gå. Henna er en av de tradisjonelle fargestoffer som kan gjøre underverker for håret. Det gir ikke bare farge, men er også en god balsam i håret.

Hårspray for skade den eksterne strukturen på håret. Legene anbefaler at hårspray bør vaskes av så snart som mulig. Hudleger også advare mot den daglige bruken av styling produkter. Bruk sparsomt og bare når det er absolutt nødvendig, de anbefaler. Et annet råd kommer rett fra bestemor School of Hair Helse - olje håret før du shampoo. Det fylles den naturlige fuktigheten og minimaliserer de syke effektene av sterke kjemikalier.

Utøvere insisterer på at den måten håret ditt ser har mer å gjøre med hva du spiser som hva du bruker på den eksternt. 'Du trenger ikke å bruke produkter for å gjøre det ‘ser’ skinnende, hvis håret er skinnende naturlig', er deres argument. De anbefaler mørke grønne blader, rødbeter, sommer squash, brokkoli, gulrøtter og friske grønne urter som koriander, mynte og basilikum som gode valg for en rik tilførsel av næringsstoffer til håret ditt.

De anbefaler også tillegg av hva en utøver som heter “hår-vennlig krydder” som spisskummen og gurkemeie til grønnsaksretter. “Krydder”, han fortalte oss, “ikke bare tilby sin egen helbredelse visdom; men også bidra til å transportere næringsstoffer fra andre matvarer du får i til celler og vev i kroppen.”

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams