8 tips for å skinne på

12 november 2018

Den datagenererte irise sett i håret reklame er vanskelig å matche i den virkelige verden, men selv de mest laber låser kan få en skinne løft med riktig behandling.

"Akkurat som negler har en beskyttende cuticle barriere, så gjør håret ditt, og nøkkelen til en sunn glans er å holde skjellaget glatt", sier Michele Armstrong, regional salon pedagog for Ulta salonger.

Under et mikroskop, ser en jevn hårstråene som et tak med alle helvetesild ligger flatt, men dag-til-dag styling, varmebehandling, og fargelegging forårsake disse helvetesild å løfte. "Light reflekterer best av en glatt overflate, slik at en roughed opp hårstråene betyr kjedelig hår," sier Robert Hallowell, som stiler kjendiser hår i South Pasadena, CA.

load...

Her er noen skjønnhet tips for skinnende hår å virkelig få håret til å glitre.

Spis riktig

Håret er laget av keratin, en form for protein, så ikke skimp på protein-pakket magert kjøtt, fisk, egg, bønner, og magre meieriprodukter, sier London-baserte hodebunnen og håret spesialist Philip Kingsley, forfatter av The Hair Bibelen. Kingsley anbefaler også å få nok av sunne omega-3 fettsyrer, som finnes i laks, avokado, linfrøolje, paranøtter og mandler. "Å spise disse kan øke hårets glans over tid," sier han. Ernæring intervensjoner ta tid forventer å vise frem ny glans i ca 6 måneder.

Være ærlig

Hvis du er en styling-produkt narkoman, må du forvise buildup for å få skinnende hår, som er en garantert glans squelcher. En gang i uken, bruker en avklarende sjampo som Pantene Pro-V Purity Clarifying Shampoo (4 €, drugstores), eller prøv dette tipset fra Hallowell: En gang i måneden, tilsett 1 ss bakepulver 2 ss shampoo. "The natriumbikarbonat vil fjerne eventuelle gjenstridige, klebrige avleiringer," sier han.

load...

Tilstanden ofte

Faktisk, gjør det hver gang du shampoo. Velg næringsrike formler med ingredienser som avokado, olivenolje, og sheasmør, som fukter og fylle i små sprekker i håret. En prøve: Clairol Herbal Essences Fruit Fusions Hydra Conditioner med avokado (3 €, drugstores).

<

Hopp kaldtvannskylling

Det er ikke nødvendig å gjennomgå den store chill. "Kaldt vann kan bidra til å lukke porene, men det påvirker ikke håret skjellaget på samme måte", sier Kingsley. Klem forsiktig og blot-ikke gni-hår når du håndkle-tørt. "Vått hår er skjør, og enhver friksjon vil grovt opp skjellaget", sier Armstrong.

Les også:

Praksis skadekontroll

Bruk alltid en varmebestandig produktet på håret før tørking. Nye formuleringer forsegle i glans og hindre skader som følge av superhigh temperaturer. Prøv Matrix Sleek Look Iron Smoother (14 €, hår).

Tips tidvis bruker blow-tørketrommel kule omgivelser å tørke håret.

Få glanset

Sørg for at din glans serum er vannløselig stil for dimetikonol på etiketten. "Dimethicone, silikon-polymer som er kjent for å lage en glassaktig effekt, ikke skylle bort lett hvis det ikke er i en vannløselig form. Og hvis det bygger seg opp, den til slutt tørker ut hår", sier Armstrong. Prøv Redken Glass (14 €, Ulta salonger) eller Philip B. Shin Shine (25 €, Philip B).

load...

Tips Sove på satin putevar for like satiny hår. Om natten er den gjennomsnittlige hode 9 pounds av dødvekt, og friksjon fra kaste og slå lik fuzz.

Pensle med de beste

Villsvin-bust børster (eller villsvin bust med nylon) er overlegen for å glatte hår og distribusjon av naturlige oljer. Plast har ikke så mye å gi og kan ulempe og bryte hår, så vurdere disse dyrere alternativene en skinnende hår investering. Prøv Frédéric Fekkai Classic Boar Bristle Brush (85 €, Sephora) eller Mason Pearson Pocket Bristle & Nylon børste (57 €, Zitomer).

Tips

Hopp de 100 penselstrøk før sengetid. Det er en myte at du kan pleie håret ved gjentatte ganger å stryke skalp oljer ned i sjakten. "Hodebunnen må være veldig fet for å virkelig jobbe, og alt som børsting vil skattlegge håret ditt," sier Hallowell.

Oppskrift for skinnende hår:

Hallowell s Vodka Mask 1/2 avokado, skrelt og korroderte 2 ss vodka 2 ss honning en eggeplomme i en liten glassbolle, mos avocado, vodka, honning, og egg med gaffel til å danne en kremaktig blanding. Bruk på fersk shampooed, håndkle-utslettet hår. La virke i 30 minutter. Skyll godt i varmt vann, og deretter shampoo og style som vanlig.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams