8 tips for en flott frisyre med naturlig krøllete hår 2019

15 november 2018

Naturlig krøllete hår betyr at du sannsynligvis har lidd gjennom krusete dager og noen dårlige hårklipp. Du har kanskje prøvd å rette håret med aflat jern eller forsøkt å gå korte og ønsket at du ikke hadde. Krøllete hår er vanskelig, men med riktig tips, produkter og stil, kan enhver kvinne lære å omfavne de krøller!

Det finnes noen triks for å agreat naturlig krøllete frisyre. Du kan ha håret kort hvis du vil, eller få afew smell kuttet i, og du trenger ikke å gå til en curl spesialist. Hemmeligheten til alt dette ligger i å få en god hårklipp.

Plukk en god stylist

I mange år har jeg rådet kvinner med krøllete hår for å finne en stylist som har spesialisert seg på å klippe krøllete hår. En tidligere frisør gang hvisket til meg hennes lille hemmelighet: Hvis en stylist har naturlig krøllete hår, hun kommer til å vite bedre enn en straight-håret stylist hvordan å klippe krøllete hår.

load...

Det er rett og slett ikke sant i henhold til New York City stylist og forfatter, Eva Scrivo. Hun skriver i sin bok "Eva Scrivo på Beauty" at en god stylist kommer til å være flinke til å kutte alle teksturer og hårtyper. "Den beste måten å finne en god stylist er å nærme seg noen som har hår du beundrer og ligner på tekstur til ditt", sier Scrivo.

Long trumfer kort

Selv om det er få ekte "regler" i skjønnhet, krøllete hår nesten universelt en tendens til å oppføre seg bedre hvis det er lov til å vokse lenger. Det er fordi lengre hår veier ned krøllene som resulterer i mindre "puff".

Og likevel, det er et punkt hvor langt hår kan bli for mye vekt på dine krøller. Regelmessige trimscan holde lengde i perfekt område for å finne en balanse mellom for mye puff og ikke nok volum.

load...

Men du kan gå kort

Husker da actressKerri Russell avskåret hennes berømte lange, krøllete låser i "Felicity", og publikum gikk ballistisk? Det viser seg at Russell var et offer for en virkelig dårlig hårklipp (selv om hun likte det).

Krøllete hår kan faktisk se utrolig kort, forutsatt at du får den rette kutt. Trikset er å kutte eller razoring i mange lag og tynt ut håret slik at det ikke blir en stor fluff ball. Hvis du ønsker å gå kortere, youcan. Faktisk vil du finne massevis av inspirasjon fromwomen som har vakre kort, krøllete hår.

Om disse smell

Den andre vanlig misforståelse med krøller er at du ikke kan nyte smell. Med unntak av super krøllete hår, kan nesten enhver kvinne bærer smell. Mens korte krøllete smell kan se litt datert, foreslår Scrivo at du spør din frisør å klippe i noen ansikt-innramming tentakler for noen små lag.

Hun råder også mot det hun kaller "mall bang" utseende. Det er da du rette smell og la resten av håret krøllete. Likevel, med noen tips onhow å blåse tørr smell, kan de se flott med krøller.

load...

Lag er din beste venn

Layers kan virkelig gjøre en forskjell med krøllete hår. Stylist Nick Arrojos foreslår å kutte i lange lag å la krøllene til å flytte. "Du vil krøllene til å være full av våren og livet," sier han.

Fordi det er så viktig å "forme" krøllete hår, stylister ofte barberblad eller sakse klippe krøllete hår når det er tørt. Det er definitivt en teknikk for å forme krøllete hår.

"Sannsynligvis den vanligste feilen som stylister gjøre med krøllete hår er å trekke på hver del for mye og strekke det ut i løpet av kuttet, bare for å oppdage at formen ser veldig forskjellig fra det som ble beregnet da krøllene sprette tilbake. Den 'hemmelige' å skape vakre og nøyaktige krøller er å klippe håret med svært lite spenning. Enhver erfaren og dyktig stylist vil vite dette," Scrivo skriver i sin bok.

Hvis din stylist er å trekke for mye på håret, bare be dem om å forme med litt mindre spenning.

Les også:

I tillegg, hvis du bruker du krøllete hår og la det lufttørke, anbefaler Scrivo du informere din stylist slik at hun kan holde lagene på toppen av hodet ditt lenger. Hvorfor? Krøllete hår luft tørker strammere enn det ville hvis du blåse tørr det daglig bruker en diffuser. Denne lille tilpasning til din livsstil kan gjøre en stor innvirkning.

Frykt ikke høvelen

Høvelen kan spre frykt i hjertene til enhver kvinne, uansett hennes hårtype. Det er noe med måten det fungerer på håret som synes usunn, så det kan være litt nervepirrende. Likevel, Scrivo insisterer på at i hendene på en dyktig profesjonell, kan en barberhøvel gi deg "den beste hårklipp i ditt liv." Det er faktisk ganske genialt å redusere tyngden av krøllete hår, og kan gjøre underverker for å få ned lo.

Hvordan å style krøllete hår

Med riktig kuttet, kan styling krøllete hår være enkelt. Hvis du føn håret, sørg for å bruke en diffuser. Men det beste du kan gjøre er å la disse krøllene lufttørke. Simply cup og presse krøller i håndflaten hvert 15. Minutt til håret har tørket.

Husk også at alle krøllete hår trenger intens fuktighetsgivende. Vær oppmerksom på produkter som inneholder alkohol, som kan tørke ut dine krøller, og dypt tilstand en gang i uken. Hvis du betaler oppmerksomhet til disse små tingene, vil du se store forbedringer, og vil ikke bli plaget av den ekstra oppstyr (eller frizz).

Noen stiler ser bedre ut på deg

Kvinner med krøllete hår kan fråtse i det faktum at noen frisyrer bare se bedre med krøller enn de gjør på andre. Ta romantisk updo, for eksempel. Bildet som kommer til hjernen med disse to ordene er en haug med krøller trukket tilbake og opp. Tilsett noen tentakler (uten å gå for langt inn på 80-tallet), og det er fantastisk.

Halv opp, er halvt ned frisyre også veldig romantisk og ser flott ut med krøllete hår. Du kan også enjoybig, bouncy krøller, men du kan fortsatt trenger en stor-barreled krølltang for å trekke den av.

Du kan gå rett

Hvis du vil ha rett hår, har du noen alternativer. Du kan få en profesjonell blow-out for super rett hår eller bølger, eller du kan tørke håret rett og deretter flatt jern det.

Tenker på noe litt mer permanent? Du kan prøve controversialJapanese eller brasilianske keratin behandling for håret rette. Og, hvis du er virkelig dristig, en gjør-det-yourselfer, og tett på kontanter, kan du selv rette ditt eget hår hjemme ved hjelp av perm løsning. Sørg for å undersøke dette grundig før du prøver det, though.

Omfavne de krøller

År siden, theNew York Timesfeatured en tongue-in-cheek kommentar på krøllete hår med tittelen "Making Waves, med ingen unnskyldning". I artikkelen utforsker forfatteren Judith Newman hennes kjærlighet / hat forhold til henne naturlig krøllete hår.

Hun elsker det fordi, som hun skriver, er det en slående del av hennes identitet og (husk, dette er tongue-in-cheek) "å ha krøllete hår gjør meg høyere, mer litterær og bedre i senga." Hun har ikke alltid elsker det fordi resten av verden ikke alltid er enige med henne. I en krøllete håret jente verden, noen ganger virker det alle er døende for å gå rett.

Sannheten er, du bør ha på din krøllete hår slik du vil. Kanskje noen ganger du rette det og noen ganger du la det gå naturlig, det er et valg du har.

Ikke alle kvinner ønsker rett hår. Og ikke alle gutta elsker rett hår. Som Newman skriver i theTimes, fikk hun håret rettet for en magasinartikkel og hennes mann hatet det. “Hvis utseendet de skulle for var lei Suburban husmor, lyktes de,” sa han. Newmans krøller er alt annet enn "suburban".

Krøllete hår er veldig sexy hår. Du kan lære å elske det og finne ut den beste klipp og stil for din låser eller du kan bekjempe den, som ønsker at du ble født med rette, krusfritt lokker. Men tenk på alle de kvinner født med rett hår som vil ha krøller! Vi er ofte misunnelig på det vi ikke har, så omfavne det du fikk, og det vil se fabelaktig.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams