8 NO for å slappe av svart hår

12 november 2018

Majoriteten av svarte kvinner rette sine lokker ved hjelp av kjemiske midler, vanligvis ved anvendelse av en relaxer. Hvis du vil rette frisyrer, en relaxer gir deg den muligheten uten å bekymre deg for at håret ditt vil gå tilbake til sin naturlig krøllete / kinky tekstur hvis du blir tatt ut i regnet eller ønsker å svømme. Komme ditt relaxer gjort i en salong, i hendene på en profesjonell du stoler på, er den beste måten å gå om denne prosessen. Av ulike grunner, hjemme noen kvinner gjelder relaxers. Hvis du heller vil gjøre det selv, må du unngå disse avslappende nei-nei-tallet!

Sjamponering før

Før åpning som relaxer kit og mikse kjemikalier, spør deg selv når var sist gang du shampooed håret. Rensing eller fukting håret og hodebunnen før du slapper av vil føre til brenning når kjemikaliene er brukt. Dette er fordi hodebunnen ikke har hatt nok tid til å "hvile" fra å bli stimulert i siste sjampo. Uansett hva din vanlige rensing rutine er ikke shampoo håret i minst en uke før en relaxer søknaden. På dette notatet, dette inkluderer skrape hodebunnen og / eller den tvilsomme praksisen med "løfte flass." Med andre ord, når du kjenner en relaxer er i nær fremtid, la hodebunnen helt alene.

load...

Glemme å detangle

For en relaxer å fungere ordentlig, må den nå alle de nye vekst, eller alt håret hvis dette er en jomfru søknad. Kjemikaliene vil ikke være i stand til å ta på alle områder hvis det er floker eller matter. Nå, dette er ikke tiden for å utføre en intens detangling session med mye å trekke og slite - som vil irritere hodebunnen og føre til brenning. I stedet arbeide gjennom den nye vekst med fingrene først. Det kan være lurt å prøve dette natten før touch-up, slik at hodebunnen har en sjanse til å hvile. Etter en mild finger detangle, bruk en bred kam å jobbe bare gjennom håret. Holde av hodebunnen så mye som mulig. Gre gjennom hele veien til endene, men ikke overarbeid en seksjon. Detangle og gå videre.

load...

Jobbe i Big §§

Som med detangling kan relaxer ikke dekke alle områder når du arbeider i store biter. Du bør arbeide raskt, men grundig. Bruk bakparten av en fintannet kam for å forsiktig separate seksjoner; skaper ikke deler. Bare bruke kam for å løfte delene slik at du kan bruke relaxer til ny vekst. Hvis håret ditt er detangled, bør du ikke ha et problem å skille små seksjoner i 1-tommers områder.

Les også:

OverlappPOS=TRUNC kjemikalier

Dette er en av de viktigste problemene for å unngå, men det er også en av de vanskeligste å få rett. Selv om skillelinje mellom ny vekst og tidligere avslappet hår kan være opplagt, er det fortsatt vanskelig å være så presis som mulig når du plasserer en relaxer bare på ny vekst. Hvis du slappe av uten hjelp, er det spesielt vanskelig å unngå overbehandling på den bakre delen av hodet. Ikke bare bør du verve hjelp for touch-ups, bør du prøve å gå til en profesjonell for dette når det er mulig.

Gre Relaxer Gjennom

En del av den avslappende prosessen er glatting av kjemikalier på håret. Glatting, ikke gre. Likevel, noen kvinner insisterer på raking en kam gjennom håret mens de slapper av det. Dette kan føre til alvorlige brudd. Bruk bare fingrene til å jevne ut kjemikalier på dine lokker.

load...

Leaving kjemikalier på for lenge

Dette er en annen vanlig mistakeand en som er lett unngås. Hver relaxer kit gir tids anbefalinger, og du bør følge dem. Later håret til prosessen din for en periode kortere enn den anbefalte en er å foretrekke å forlate relaxer på lenger enn foreslått. Har en timer praktisk; Dette er ikke tiden for å øyeeplet en klokke.

Ikke bruke Neutralizer

Det er en grunn til at du kjøper relaxers i en boks: alt du trenger bør inkluderes. Viktigere enn balsam eller målestav er den nøytraliserende sjampo. Du kan ikke bruke vanlig sjampo for å stoppe den avslappende prosessen. Hvis du gjør det, kan du forvente å se større brudd og håret falle i de kommende dagene og ukene. En Neutralizer stopper relaxer fra å fortsette å jobbe på håret og i hovedsak spise gjennom den. Ett av problemene noen kvinner står overfor er at en liten flaske nøytralisere sjampo er ikke nok for sin lange og / eller tykt hår. Hvis du rutinemessig slappe av hjemme, gjør deg selv en tjeneste og kjøpe et separat flaske av dette produktet på din lokale skjønnheten levere.

Hoppe balsam

Når relaxer og nøytraliserende sjampo er helt skylles bort, ikke hoppe over det kritiske trinn av kondisjonering. Behandler din lokker steder stress på dem, og de trenger å bli restaurert og behandlet godt etter avslappende. Du vil sannsynligvis ha en liten flaske eller pakke med balsam i relaxer kit, men gjerne bruke mer av hva du har på hånden, inkludert en dyp conditioner.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams