8 barberhår barbering produkter og grooming verktøy 2018

15 november 2018

Kjønnshår barbering krever mer enn å plukke opp de samme produktene som du kanskje bruker til andre deler av kroppen din. Denne delikate og følsomme sone er utsatt for alle de uønskede, vanlige bivirkninger ved bruk av høvelen. Glem å bruke en billig engangs barberhøvel og regelmessig barberskum. Hvis du vil ha glatt hud, færre kutt og støt med lengre varige resultater, trenger du de riktige verktøyene.

GiGi Ingen Bump Shave Gel

Det er greatfor kjønnshår shavingwithmicrobeads, salisylsyre, og willow bark ekstrakt for å unngå røde barbering humper. Aloe blad juice, glyserin, og kamille blomst ekstrakt er også i gel for å berolige og fukte huden.

Gelen er ganske klar og ikke skummer så du har en enklere tid å se nøyaktig hvor du barberer. Dette er spesielt nyttig for å lage rette bikini linjer, slik at en landingsstripe eller når man setter i utførelser som en hjerte eller pil.

load...

Sammenlign priser på Amazon

Kunsten barbering, barberkrem for menn

Min mann, som har ekstremt tykt ansiktshår, prøvde dette produktet. Han var ikke bare i stand til å hoppe over en dag å barbere ansiktet hans, han så ut som han hadde en ansiktsbehandling. Han er også enig med meg, det er den beste barberskum han noen gang har prøvd (les anmeldelse).Når et produkt gir en tett barbering, og etterlater huden glødende, kan du se hvorfor det ville gjøre en fantastisk krem ​​for barbering av bikinilinjen.

De gjør tre forskjellige dufter av ekte eteriske oljer: lavendel, sandeltre og sitron. De har også en Ocean Tare og Unscented, som avbildet her.

Pre barbering olje

load...

En liten mengde er først brukt før barberskum eller gel. Pre-shave olje skaper en barriere mellom barberhøvelen og huden din slik at det er lettere for bladet å gli. Gliding, i stedet for å trekke, betyr makingfighting vanlige problemer lettere å takle når du barberer kjønnshår området - som irritasjon, rødhet og barbering. Et godt produkt vil være tynn nok til ikke altfor tette barberhøvel og fukte huden.

Philips Bikini Perfect deluxe

Bikini Perfect Deluxe er alvorlig om grooming for å være i stand til å barbere eller klippe håret vått eller tørt med seks vedlegg, inkludert en presisjonstrimmer, presisjon kam, og mikrobarbermaskin. Vi elsker at dette trådløse systemet kan brukes i eller ut av dusjen og har ca 60 minutters kjøretid etter å ha blitt fulladet.

Les også:

Menns kropp groomers og barbermaskiner

Folkens, hvis barbere kjønnsorganene er i dine planer, trenger du ikke ønsker å ta en vanlig barberhøvel til dem. Bruk heller en personlig body groomer som lar deg kontrollere lengden ved å barbere håret ned helt eller trimming lengden, uten mye risiko for kutt eller hakk.

load...

Vi elsker at disse verktøyene kan brukes på andre deler av kroppen, noen kan brukes både vått og tørt, og har muligheter for trimming hår ned til ønsket lengde.

Inngrodde hår fighter som pleier huden

Støt og inngrodde hår er to store hovedbekymringer etter kjønnshår barbering. Holde et produkt på hånden for å bruke som en vanlig del av din barbering rutine bidrar til å hindre eller redusere støt. Og hvis du ikke ønsker å bruke den ofte, vil du være i stand til å bruke den når du trenger det og takle problemet umiddelbart.

En stor favoritt er pleier huden (les anmeldelse), spesielt laget for å bidra til å bekjempe stygge rødhet og holde huden glatt. Bare sørg for å holde noen bump fighter (inkludert alle produkter som brukes for barbering) på utsiden av kroppen din bare.

Schick trim stil

Mange mennesker gjør en kombinasjon av trimming og barbering i denne sonen, vanligvis ikke bare det ene eller det andre. Den Schick Trim stil gjør begge disse jobbene med to verktøy i ett.

På den ene siden er det barberhøvel, er den andre en batteridrevet vanntett trimmeren med en regulerbar kam for å trimme til forskjellige lengder. Det er rimelig og Schick refill patroner for høvelen kan enkelt finnes på nesten alle apotek.

Ayate vaskeklut

En mild peeling vil hjelpe å bli kvitt døde hudceller, gir en tettere barbering og bidra til å unngå inngrodde hår hjelper håret til å fortsette å peke opp når det vokser. Den Ayate vaskeklut er laget av naturlige fibre fra agaveplanten.

Vi elsker at det er mer formbestandig enn en loofahand kan brukes alene eller sammen med din favoritt kroppsvask. Kast den inn med annet tøy for å holde den ren.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams