7 tips om å opprettholde sunt, avslappet hår

15 november 2018

Avslappet hår, ved dens definisjon, gjennomgår kontrollert skade for å rette det, men å opprettholde dette hår i en sunn måte er mulig med flere enkle trinn. Hvis du ikke følger for tiden mest av disse tipsene, kan håret ikke være så sunt som det kan være. Alt hår bør bli bortskjemt, men avslappet manes krever enda mer spesiell behandling på grunn av sin behandlet naturen. Se om disse syv tipsene for å opprettholde sunn avslappet hår kan ikke hjelpe deg å få rett lokker i best mulig form.

Se en profesjonell for kjemiske applikasjoner

Dette er vanligvis hvor du vil tilbringe mest penger i å opprettholde avslappet hår, men det er verdt å investere i en betrodd stylist for touch-ups og / eller fargestoffer. De er lisensiert for en grunn. For mange kvinner (og barn og menn) går rundt i dag med skadet hår som er et resultat av hjemme behandlinger.

load...

Finn en stylist du stoler på. Dette kan ikke være enkelt; du må kanskje prøve flere salonger og få anbefalinger før du finner noen du er fornøyd med. Når du finner en profesjonell og bygge et godt forhold til henne, skal hun være i stand til å gi deg råd om en lut eller ingen-lut relaxer er best for deg, som kutter vil mest flatere ansiktet ditt og hvordan du kan ta vare på håret ditt på en daglig basis.

Hva gjør du når din avslappet hår er overprocessed

Bruk av relaxers til tidligere behandlet hår eller forlate kjemikalier på for lenge er to av de vanligste feilene gjort når det kommer til rette. Mens hjem Pakkene er enklere å bruke enn noensinne og billigere enn å ha en profesjonell gjelder behandlinger, disse produktene også gjøre det enkelt å overprocess håret. Ikke venter den anbefalte tidsrammen mellom touch-ups er en annen risikabelt relaxer trekk.

load...

Konsekvent påføring rette kjemikalier til tidligere behandlet hår vil til slutt føre til skade, ødeleggelse og mulig permanent hår tap. Selv om du må bruke dine egne relaxers, har en betrodd venn hjelpe deg med tilbake deler av håret når det er mulig. Bedre ennå, men sparer de pennies og se en stylist for denne oppgaven.

Velg lav eller ingen varme styling

Flat strykejern og curling strykejern er veldig praktisk, men daglig bruk vil til slutt føre til tørrhet og skader. Varme verktøy er greit for sporadisk bruk, men prøver å komme inn i vanen med lav eller ingen varme styling når du kan. Eksempler på styling teknikker som ikke krever mye varme inkluderer:

Les også:

Også prøve noen av disse frisyrer som ikke trenger å ha ender "dunket" eller krøllete:

Pakk og beskytte om natten

Ikke bare innpakning håret om natten spare tid i morgen, men det beskytter også delikat lokker mens du sover, spesielt hvis du legger inn ekstra beskyttelse i form av et silkeaktig hår deksel eller putevar. Når du forme håret ditt til formen på hodet, holde deg fylde og volum i et lite vedlikehold måte som krever absolutt ingen varme. Du trenger ikke å "bump" din ender med en curling eller flatt jern, så dette varmeløse innstillingen metoden er skånsom mot den mest delikate delen av manen.

load...

Tilstand regelmessig

Relaxers fjerner noen av hårets naturlige oljer i løpet av prosessen med å rette; erstatte fuktighet er avgjørende for å holde håret i god form. I stedet for fettete, petrolatum-laden produkter som ikke egentlig fukte håret, men bare pelsen det, er avhengige av god kvalitet balsam og fuktighetskremer for å opprettholde riktig fuktighet nivåer i dine lokker. Følg hver shampoo med en skyll ut balsam og dyp tilstand to til fire ganger per måned, avhengig av håret ditt behov.

Trim etter behov

Endene av håret ditt kan bli svært tørr hvis ikke tatt vare på riktig måte. De er de eldste og mest sårbare delene av håret ditt, og de må behandles med ekstrem forsiktighet. Men de kommer ikke til å vare evig, og det er bedre å bli kvitt flisete og tørre endene før heller enn senere. Hvis du rutinemessig skjemme bort håret og observere andre gode rutiner, må du trimme sjeldnere enn noen som flatt jern daglig eller aldri dype forhold.

Bruk verne stiler

Hvorfor beskyttende stiler som chignons, updos og fletter? Fordi disse frisyrer holde håret ender opp og ut av syne, som tillater dem å holde på fuktighet, og som igjen fører til mer hår oppbevaring. Selv om målet ikke er å vokse hår nedover ryggen, godt fuktet endene er fortsatt viktig, ettersom de passer inn i en generell sunn hår. Dette er ikke å si at din manke må alltid være oppe og ute av syne; Tross alt, hvis du har lange, sunne, rettet låser, en del av nyter dem viser dem av, ikke sant? Men hvis du begynner å legge merke til at endene synes tørrere og / eller er på jakt verre for slitasje, deretter innarbeide mer beskyttende stiler i dine vanlige utseende.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams