7 revitaliserende hårmaskeoppskrifter for skadet hår

10 november 2018

Kerastase gjør en fenomenal hår maske for skadet hår, men det er dyrt. Hvorfor bruke penger på en maske, når du kan lage dine egne ved hjelp av grunnleggende ingredienser som er gode nok til å spise?

Disse hjemmelagde hår maske oppskrifter er stor for lindrende og reparasjon av neglebånd skadede fra hårfarge, retting, verktøy som flat-strykejern eller curling strykejern, eller klor og saltvann. Maskene fungere på alle hårtyper, inkludert grov, krusete, tørt, fet, fin og bølgete hår. Det beste er at ingrediensene kan allerede være på kjøkkenet.

load...

For best resultat, applya hår maske en eller to ganger i uken. Noen maske er mest effektiv hvis du lar den sitte i minst 15 minutter under en dusj cap før du vasker det bort.

Varm olje behandling for tørt hår

En varm olje behandling er en reell behandling for tørr, grov, oljeaktig, eller skadet hår. Du kan bruke noe olje, men skadet hår kan virkelig dra nytte av mandelolje, extra virgin kokosolje, eller avocado olje. Hold behandlingen enkel (varme opp din favoritt olje) eller gå ut ved å legge dråper eterisk olje, noen infused urter og varme håndklær.

For å holde håret sunt, bruk denne brytes en gang i måneden. Du må shampoo håret minst to ganger for å fjerne all oljen. Det vil tørke crunchy hvis det ikke er vasket ut riktig. Men effekten er verdt det.

load...

Melk og honning maske for skadet hår

Melk og honning gjør underverker på skjør, skadet hår som har en tendens til å være tynn og lett tynget av tunge conditioners og olje behandlinger. Denne oppskriften bruker begge disse ingrediensene for å gjenopprette hårets vitalitet.

Ingredienser

Bruk kremen hvis du har grove hår, lav-fett skummet melk hvis du har fint hår, og helmelk hvis du har normal hair.If du bruker lettmelk, 1 ts mel å tykne masken eller det vil ikke bli i håret.

Hvordan bruke det

 1. Varm opp melk i mikrobølgeovnen, så det er ikke for varmt å ta på.
 2. Tilsett honning (og mel, hvis du bruker) og rør til det er helt oppløst.
 3. Hell over tørt hår, masserer den i å sikre at hver tråd er dekket.
 4. Plasser en dusjhette over håret og la den i 15 til 20 minutter.
 5. Skyll det ut og sjampo som normalt.

Banan og olivenolje maske for skadet hår

load...

Banan og olivenolje masken er perfekt for å gjenopprette skadet hår. Enten låser lider av kjemiske, varme, klor eller solskader, kan dette gjøre mirakler.

Bananer vil bidra til å balansere pH i håret og inneholder en aminosyre som gir styrke. Den olivenolje bringer i sårt tiltrengt fuktighet. Hvis du bruker den en gang i uken, bør du se en enorm forskjell i håret helse.

Extra virgin kokosolje

Les også:

Ekstra virgincoconut olje er en ingrediens du ønsker å holde på badet til alle tider. Det kan hydrat tørt hår om vinteren, reparere ødelagte neglebånd, og gi din lokker en vakker glans. Det er også en utmerket måte å fukte ansiktet.

Du kan bruke kokosolje et par ganger i uken i stedet for balsam. Bare øse opp 2 ss i håndflaten og jobbe det inn i bunnen 2/3 av håret etter sjamponering i dusjen. La den stå på mens du barberer deg eller vaske kroppen din, og deretter skylle den ut.

Hvis du finner ut at det er rett og slett for feit, følger den opp med en annen sjampo. Husk at litt kokosolje går en lang vei, så justere mengden du bruker til å matche hvor mye hår du har.

Jojoba olje

Jojoba olje er en annen stor olje for å holde på badet for håret ditt. Det er lett å finne på nettet og på naturlig mat butikker, og har utrolige helbredende egenskaper for skadet hår. Det er en rask løsning som du kan bruke et par ganger i uken.

Egg og majones hår maske

Den ultimate hår maske kan vente i kjøleskapet. En maske laget med noe mer enn eggeplommer og majones kan kjapt de-frizz skadet hår. Oppskriften er så enkel, at det er ingen grunn til at du ikke bør gi det en sjanse.

Ingredienser

Hvis du har mye hår, må du kanskje doble dette.

Hvordan bruke det

 1. Skill eggeplommene med 2 egg fra sine hvite.
 2. Visp eggeplommene med 1 ss majones.
 3. Plasser masken på bunnen 2/3 av tørt eller fuktig hår.
 4. Sett en dusjhette over hodet og la den sitte i minst 15 minutter før du vasker ut.

Avocado og olivenolje hår maske

Avokado er utrolig fuktighetsgivende til skadet hår. Når frukten er kombinert med olivenolje, det gjør en utrolig hår maske. Dette er best når sitte på i en halv time, så forberede en kopp te eller nyte din favoritt avslappende aktivitet mens du venter.

Ingredienser

Hvordan bruke det

Hvis du har fett hår, ikke bruke blandingen til hodebunnen, krone, eller til de første par inches av dine røtter. Det vil bare øke oljer.

 1. Mos opp en avocado med 1 eller 2 ss olivenolje.
 2. Separat tørt hår inn i fire seksjoner (to opp, to ned).
 3. Bruk et wienerbrød pensel til å påføre themixture til hver del av håret, som starter på bunnen. Du trenger tohave en venn hjelpe med denne prosessen.
 4. Når hele hodet er dekket, sette på en dusj cap og vente i 30 minutter.
 5. Skyll i dusjen og sjampo ved hjelp av en mild sjampo. Avslutt med å condition håret lett.

load...