7 mest kjente måter å vokse håret ditt raskere

14 november 2018

Hvis er en topp prioritet vokser håret ut raskere, så du har sikkert sett høyt og lavt for mirakel ideer. Her er de fem villeste ideer som folk sverger til å fungere. Gal eller ikke, hvis du er desperat å vokse håret ut akkurat nå, det skader aldri å prøve.

Inversjonsmetoden

Hvis du google "inversjon metoden" for hårvekst, vil du finne noen ganske ville påstander. Noen sverger at de kan vokse håret 4-inches i en uke, mens andre har mer fornuftige krav. Jeg skal være ærlig, jeg har aldri prøvd å henge opp ned for å vokse håret mitt, men jeg kan gi denne en prøve. Det absolutt ikke vil skade, og la oss innse det; litt ekstra blod til hjernen bare kan gjøre meg noen bra også. Mer "

load...

Hodebunnsmassasje med olje

Olje, olje, og mer olje synes å være en universell hårvekst tips over hele world wide web. Fra lakserolje til kokosolje, hyppige massasje olje i hodebunnen gjør krav på vokser håret raskere og sterkere. Jeg er personlig en stor fan av kokos olje for mange grunner, men du kan velge din olje av valget ved å bla gjennom kjøkkenskap. Ukentlig olje behandlinger kan gjøres ved å massere oljen direkte inn i hodebunnen og la den sitte i 30-60 minutter før sjamponering ut. Det er lurt å sjampo ut oljen godt som olje kan la håret fettete.

Hvis du virkelig ønsker å øke skalp stimulering og få enda sprøere, prøve å legge litt varmt pepper eller varm saus til olje massasje. Folk over hele internett sverger til det, og hodebunnen stimulering har lenge vært spioneringen som en hårvekst akselerator. Ingenting så stimulerende som chilipepper, ikke sant? Bare vær forsiktig fordi hodebunnen ikke liker varmen. Mer "

load...

Sunn diett

Hvis du er hva du spiser, og du spiser et sunt kosthold håret bare kan dra nytte av. Eksperter hevder at en skikkelig hår berikende kosthold vil gjøre håret ditt sunnere, skinnende, og gjøre det vokse lenger raskere. Hvis du leter etter håret sunn mat som vil forbedre hårvekst, har jeg satt sammen en liste her. Heldig for deg, håret vokser næringsstoffer er også stor for en sunnere kropp helt, så du vinner fra topp til tå.

Les også:

Avstressing

Visste du at stress kan føre til at håret til å slutte å vokse eller selv gjøre det faller ut? Som om stress i livet ditt ikke ble skaper nok problemer, hvis stressnivået er ute av kontroll, det gjør ingen tjenester til din hårvekst heller. Det er på tide å redusere stress, damer og la håret fordel ved å dyrke lengre og sunnere. Enten du trenger å melde deg på en vanlig yogatime, se en terapeut, eller se inn i en karriere endring, la oss gjøre dette året året at stress ikke ødelegge håret.

load...

Anti-sopp krem

Ikke bare noen anti-sopp krem, Monistat, for å være nøyaktig. Jepp, masserer hodet med Monistat kan faktisk hjelpe håret vokse raskere. Hvordan, spør du? Vel, kan anti-sopp krem ​​bidra til å balansere den naturlige sopp på hodebunnen, og skaper en sunnere hodebunn, og la håret til å vokse raskere. Dette virkelig topper rare liste for meg, så ikke spør meg om personlige erfaringer på denne metoden. Kvinner over hele World Wide Web sverger ved denne methodbut advare deg å vaske kremen ut veldig, veldig godt. Det kan være en fettete (og stinkende) rot hvis du ikke får det ut.

Bull leavings

Noen hevder at oksen sæd og avføring er gode behandlinger for å gjøre håret vokse raskere. Jeg skal bare gå videre og stole på internett på denne. Jeg ville ikke prøve det, og jeg har ikke tenkt til, men du er her fordi du er villig til å prøve noe, ikke sant? Yikes.

Protein tilført sjampo

Det er sjampo som har store krav til å vokse håret ditt raskere. FAST sjampo og balsam faktisk viste noe bedring i min ultra-slow-vokser håret når jeg vokste min pixie søt ut en stund tilbake. Jeg har også hatt folk hevder dette sjampo / balsam vil vokse håret ditt raskere. Jeg er overbevist om at det er protein-beriket formler som gjør utslaget.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams