7 hår styling verktøy hver kvinne skal ha i 2019

11 november 2018

Fra pin rett flat strykes sluser, til stranden bølger, eller voluminøs krøller, er det den perfekte håret verktøy for enhver stil. Finne ut hva håret trendsyou elsker å bære det meste vil påvirke hår verktøy du kjøper og hva som er viktig for deg når det gjelder å velge riktig produkt basert rundt styling behov. En runde opp av de beste verktøyene for hva frisyre du foretrekker er bare den perfekte tingen å få håret i perfekt stand, stat!

Revlon salong retting og krøll kobber flatt jern

Å ha en elegant styling verktøy for å flate håret kan ta utseende til et nytt nivå. Denne profesjonelle kobber og keramiske flatt jern fra Revlon er det perfekte retting verktøyet, for å jevne ut tråder eller hjelpe rette naturlig krøllete hår. Når det gjelder å velge en Flatiron, vil du sørge for at du velger en som har en varmeinnstilling som er høy nok for alle typer hår. Kobber keramisk teknologi gjør det mulig hår skal rettes ut uten brudd, mens etterlater en lysende glans. Varmen innstillingen går opp til 455 grader, slik at selv de mest gjenstridige krøller å bli pin straight. Det varmer opp i ti sekunder og husker temperaturen innstillingen du bruker mest, for å automatisk gi deg det du leter etter så snart du slår på strømknappen.

load...

Mest Produkt Picks: Revlon Salon 1875W hurtigtørkvekselstrømsmotor Hårføner, Frederic Fekkai Diamond Shimmer Spray, Frederic Fekkai Brilliant Gloss Styling Cream

Harry josh Pro Tools ultra light pro tørketrommel

En lett-vekt hårtørker som reduserer tørketiden? Ja takk. Når det kommer til tørking og styling håret ditt, er det alltid en god følelse når du kan få det gjort så raskt som mulig, slik at du noen ekstra minutter i morgen for å treffe snooze-knappen, og betydelig redusere tiden du tilbringer med varme direkte brukes til hår. Dette hårtørker veier mindre enn ett pund, og er rolig, så du trenger ikke å bekymre deg for å gjøre en ton av støy hvis du er opp tidlig om morgenen. Perfekt kompakt, det er en flott reise tillegg til eventuelle kommende turen du kan gå på.

load...

Trenger du å feste håret tilbake mens søknad makeup, men ønsker ikke å krøll eller knekk din perfekte utblåsning? Bruk disse Pro Makeup og Wave Sette Klipp til pin håret tilbake mens slutt seg klar mens du holder frisyre perfekt intakt.

Mest Produkt Picks: Seven Hårpleie Heat Defense Spray, T3 Volume 3 Round Styling Brush

Har ikke mye tid om morgenen til å style håret ditt? Snitt tørketiden enda mer ved hjelp av denne Aquis Lisse Luxe Hår Turban laget av absorberende og vevede fibre for å få fuktighet ut av håret uten brekkasje. Kom deg ut av dusjen, klem overflødig vann ut av håret, og bryte opp i turban mens du får klar før blowdrying. Mer "

Beachwaver Pro en profesjonell roterende krølltang

Denne patenterte roterende krølltang er den perfekte løsningen for alle som ønsker å få nydelige stranden bølger med litt hjelp. Seksjon håret og plassere den i klemme, trykke den roterende knappen, og se på mens krølltangen praktisk talt gjør hele jobben for deg. Den tilpassede klemme sikrer at det ikke er knekk på håret, og det ergonomiske håndtaket gjør det enkelt å bruke. Forlot huset uten å slå den på? Det er sikkerhetsfunksjon gjør at jernet til å slå seg automatisk i løpet av 30 minutter uten bruk. Puh.

load...

Mest Produkt Picks: Marokkansk Olje perfekte forsvar, kaptein Blanken Mermaid Sea Salt Hairspray, Kristin Ess Beachwave Spray

Les også:

Amika Blowout brud utskiftbare varme børste

Denne varme utskiftbare pensel kan du blåse tørt og style håret på en gang uten å måtte bruke mer enn ett produkt. Kan du si geni? Med tre forskjellige utskiftbare børstehoder, kan du velge hvilken som fungerer best for din hårtype og lengde. Du har fått noen alvorlige tid til å drepe om morgenen nå, så gå videre og nyte din kaffe litt lenger før du drar ut døren for å fungere.

Mest Produkt Picks: Amika normcore Signatur Shampoo, Amika normcore Signatur condtioner, Eva NYC Surf er opp! Texture Spray

GHD keramisk luftet radial børstestørrelse 3

Dette blåse tørking pensel er best for styling lengre hår, for en mer glatt overflate og raskere tørketid. Siden det har en keramisk fat, beholder det varme slik at håret tørke i dobbelt så lang tid det ville hvis bare å bruke en vanlig rund børste. Seksjon håret og arbeide børsten gjennom hver del, gå over håret med børsten og hårtørker før det er glatt og stylet slik du vil den skal være. Hvis du ønsker å skape en mer bølget utseende, tørke håret, pakk deler av håret rundt børsten, sprenge den med varme i 30 sekunder, deretter med kjølig luft i ytterligere 30 sekunder før pakker det for en sofistikert bølget utseende.

Mest Produkt Picks: R + Co Park Ave Blowout Balm, Garnier Fructis stil Smooth Blow Dry Slank Anti-Frizz Cream, Kristin Ess stil Assist Blow Dry Mist

Hot verktøy 1106 3/8-tommers gull krølltang

Har egentlig krøllete hår? Denne lille krølltang fra Hot Tools gir enkel vedlikehold for selv de trangeste krøller. Noen ganger er alt du trenger å gjøre er å vikle krøller rundt jern til å holde dem sprett og friske, og denne lille verktøyet gir deg alt du trenger å gjøre nettopp det. Vask håret og la det lufttørke etter å sette i hvilken produkt du velger å beholde krøller intakt. Etter håret er tørt, seksjon håret og vikle krøller rundt jernet i den retningen som fungerer best for din hårtype og ønsket stil.

Mest Produkt Picks: DevaCurl Super Pumpet Kit for Super krøllet hår, krøller Blueberry Bliss Curl kontroll Jelly, Eden Works Natural Curl Defining Cream

Conair Infiniti curling wand styler

Dette budsjettvennlige tourmaline tryllestaven kan du pakke inn håret for en perfekt curl eller stranden bølger ser uten klemmen av en tradisjonell krølltang. Hvis du foretrekker å gjøre innpakningen selv, er det glatt tekstur kan du enkelt pakke hårstrå for perfekt ferdige stil.

Turmalin keramisk teknologi tillater at håret som skal utformet uten å skades, slik at sunnheten av håret forblir intakt. Når du bruker varme verktøy, du alltid vil være sikker på at du beskytter håret ved hjelp av en permisjon i termisk beskyttelse styling behandling, slik at du kan fritt krølle med varme uten å bekymre de skadelige effektene varmen kan ha. For best resultat, påfør din varme protectant produkt, blowdry håret, og deretter delen håret til å krølle seg i løse bølger eller strammere de avhengig av hvilken stil du ønsker å oppnå, og sørg for å børste gjennom krøllene etter du er ferdig for en jevn og naturlig finish.

Top Product Picks: TRESemme Termiske Creations Heat Tamer La i Spray, Dove Slank + Smooth Heat Beskytte Spray, Garnier Fructis Sleek and Shine Anti Frizz Serum med Argan Oil fra Marokko og Apricot

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams