7 chic fall hår trender 2019

11 november 2018

Denne klassiske stilen fra Alberta Ferretti Fall 2018 rullebanen showet er å lett å gjenskape på egen hånd vil du knapt være å gjøre noe arbeid når det gjelder jakt så bra. Alt du trenger å gjøre er å spraye litt volumizing spray i håret før tørking, og blåse den ut forsiktig med en rund pensel, jevner hår i endene. Avskjed den i midten ser rent og elegant, kan du selv brette det bak ørene for en komfortabel hele dagen frisyre.

Når håret er vått fra dusjen kan det være svakere og mer utsatt for skader hvis det ikke er tørket ordentlig. Dette kan føre til at håret brekker, svellingen av håroverhuden noe som igjen gjør at mer vann i, og en av de mest fryktede etter effects.frizz. For å bekjempe dette skjer, kan du prøve Aquis Lisse Luxe Hair håndkle. Den er designet for perfekt tørke håret uten brudd, vil du bli besatt på et blunk.

load...

Den slanke, skinnende flette

Braids er tilbake på en ny måte, og uansett hva din hårlengde kan du alltid innlemme noen type flette for en moderne versjon av denne klassiske frisyren. Dette ser fra Alexander McQueen par skinnende, vått ute låser med en stram flette som legger vakkert. Du kan gjenskape denne stilen vått eller tørt, og hvis du velger å gjøre det vått, bare håndkle tørke håret og børst håret tilbake av ansiktet etter å komme ut av dusjen mens håret fortsatt er fuktig. Spray litt hårspray og glans spray ved roten og gre håret bakover med fingrene for å tilføre volum på toppen. Begynn flette og slips sikkert nederst med en strikk.

load...

Heavy balsam veiing håret ned? Ikke alle hårtyper fungere godt med balsam, men det betyr ikke at du må gi slipp på alt sammen. Shampoo håret som vanlig i dusjen, og når du kommer ut, spray denne vektløs conditioning vann fra Philip B for en ekstra boost av mykgjørende og detangling.

Top Product Pick: Seven Hårpleie Cubica Working Spray

En knute verdt iført

Tenk på dette håret trend en av de enkleste av all tid, og en som tar minst mulig av din dyrebare morgen. Stella Jean Fall 2018 rullebane viser debuterte denne enkle løkker knute som er bokstavelig talt noe du kan bære fra gym rett til kontoret. I stedet for å lage en hel bun, bare trekke hestehale gjennom en elastisk forlater endene ut for å lage en liten dimensjon. Sett med en lys texturizing dusj til å fly aways bort fra ansiktet og håret helt intakt.

Mest Produkt Picks: Oribe Dry Teksture Spray, Goody jenter Blandede Elastikk

Den elegante hestehale

load...

En elegant hestehale, som denne her fra Valentino gir et polert utseende til en tradisjonell stil som lange og kortere hårtyper både kan bære. Del håret i midten, samle det i en hestehale på bunnen av halsen, og deretter vikle i en elastisk. Deretter tar en tråd fra bunnen av hestehale, og vikle den rundt hvor den elastiske er og feste den på plass. Voila, lett som noensinne og super stilig. Mist med en glans spray til slutt å holde låser skinnende og sunt.

Les også:

Mest Produkt Picks: Avalon Organics Smooth Shine Apple Cider Eddik Shampoo, Alterna Bamboo Luminous Shine Mist,

Myke og subtile bølger

Dette bølgete, uanstrengt stil fra Zimmerman Fall 2018 viser vakre stranden bølger, sammen med en enkel vri for å holde håret av ansiktet. Etter vask med en Volumizing shampoo, tåke en lys strand bølge spray i håret og luft eller føn avhengig av dine preferanser og type hår du har. Når håret er tørt, vikle den rundt en krølltang, for å lage løse bølger, og børste gjennom for en mykere look når du har krøllet alt. Tvinn to front hår stykker mot baksiden og fest med Bobby pinner til slutt. Hvis du ønsker å holde håret ned og ikke låst tilbake, krølle bolen vekk fra ansiktet med et strykejern og la dem falle naturlig gjennom dagen.

Har håret faller flatt gjennom dagen? Hold en mini texturizing spray i vesken for å gi deg selv en oppdatering.

Mest Produkt Picks: Fransk jente Organics Sea Salt Spray, The Beachwaver Pro Rotakrølltang, marokkanske Oil Dry Texture Spray

Den bølgete sløv bob

Enten du har kort hår allerede, eller kanskje vurderer hakking av det hele av, Claudia Li debuterte en vakker bølgete bob på høsten 2018 presentasjon og det er definitivt blitt en trend vi ser mer og mer i frisyrer. For dette ser kan du krølle håret med en jern hvis du pleier å ha rettere hår, eller om det er krøllete, rett og slett knuse den med en curl styrke mousse for curl definisjon. La det lufttørke eller bruk en diffuser, den curlier håret ser for dette ser, jo bedre, så vær veldig generøs med at curling mousse og knuse bort med fingrene.

Mest Produkt Picks: Bumble og Bumble Curl Conditioning Mousse

Et sideparti med volum

En ensidig voluminøs look med krøller kan appellere til alle som ønsker å bytte ting opp fra en grunnleggende stil der håret faller på begge sider. Dette krever å bruke en glatting krem ​​før blåse ut håret med en rundbørste, mykt curling det med en jern for å skape en løs jakt bølge, og børsting ut krøllene og deretter avskjed alt til side. Du kan velge hvilken side du foretrekker og smigrer deg mest. Hvis du ønsker å sikre at håret ditt ikke beveger seg fra siden, kan du feste den på nakken med Bobby pinner for å sørge for at alt forblir helt som det skal.

Mest Produkt Picks: GHD Air profesjonell ytelse Hårføner, GHD Curve 1,25 Soft Curl Iron, R + Co High Dive Fuktighet og Shine Creme

Instant chic pannebånd

Denne uttalelsen pannebånd fra Tom Ford høst / vinter 2018 botemidler en rekke hår uhell, som du bare sette den på og gå. Selv om du kan velge ulike teksturer, spille opp øynene og bruker det med en høy hårtopp gjør det hele bedre for en uttalelse utseende. Finn et skjerf eller pannebånd du elsker, og bruke den hele sesongen. Alvor. Velg en bredde du vil, fra mager til tykke pannebånd det er så mange alternativer.

Hår som trenger litt ekstra kjærlighet? Disse Hair Søt Hair gummies fra HUM Ernæring er den beste måten å støtte hårvekst og glans fra innsiden og ut. Tygge to av disse deilige gummies daglig og se håret forvandle seg til elegante og skinnende låser.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams