6 varme trender i kort hårklipp for kvinner 2019

9 november 2018

De hotteste korte frisyrer er skarpere og mer moderne enn noensinne. Stilig utseende inkluderer lange smell med kortere sider, mussy toppskarv og lange bobs. Mange kvinner, inkludert kjendiser, også går for det naturlige utseende med mindre styling og mer bustete, bodde inhair.

Hvis du har planer om å gjøre kort hår dukkert eller bare endre opp din frisyre, disse trendene er sikker på å behage. Det er spesielt hvis du liker en minimal eller vaske-og-kjør stil.

Ville kort hår passer deg?

Den store nyheten er at nesten alle kan komme unna med en kort frisyre. Noen stiler fungerer bedre med visse ansiktsformer og hår teksturer, skjønt.

load...

Det generelle målet er at håret gir deg en illusjon av et ovalt ansikt. Det betyr at du ønsker å velge et kutt som forlenger ansiktet ditt hvis den er rund eller en som myker jawline hvis formen er litt mer firkantet.

Coco Chanel sa det best i sin berømte sitat: "En kvinne som klipper håret hennes er i ferd med å forandre livet hennes.” Det er sant, og hvis du er klar til å ta skrittet fullt ut, la oss utforske noen varme stiler å vurdere.

Pixie frisyre

Audrey Hepburn var den opprinnelige kjendis med pixie hår og Mia Farrow popularisert utseendet på 60-tallet. I de siste årene har pixie hår dukket opp på en rekke stilige sangere og skuespillere inkludert Michelle Williams, Ginnifer Goodwin, Emma Watson, Carey Mulligan, Halle Berry, og Anne Hathaway.

load...

Mens mange nisser er tradisjonelt kort over, tenderer den moderne pixie å være hakkete og teksturert med lengre smell som gir deg massevis av stylingmuligheter.

Best håret tekstur

Pixie fungerer best på kvinner med tykk, naturlig bølgete hår. Kuttet kan ikke ha nok lengde og volum for kvinner med fine, rett hår med mindre du bruker en rekke produkter for å gi det litt boost.

Beste ansiktsformer

Pixies er store kutt forwomen med hjerteformede, firkantede og ovale ansikter. Det er en god en for kvinner med runde ansikter, også. Det kan være lurt å holde smell lang og style dem frem eller opp for å skape en illusjon av lengde.

Beste hårprodukter

En anstendig molding lim eller voks kan gjøre yourpixie se fantastisk og holde yourlook hele dagen lang. Oribe hårpleie Fiber Groom er en greatoption. Du kan også trenge en liten belagt flatt jern for å temme ditt kort hår. Den BaBylissPro Nano 1/2" Mini Jern er en favoritt.

Shag, modernisert

load...

Shag frisyrer har eksistert i flere tiår. Men det er en stor forskjell fra håret bandet storskarv og hockeysveis av 1980-tallet og dagens super kul moderne shag.

Shag i dag handler om en mussy, bustete utseende, hakkete endene, og skånsom lagdeling. Det er den perfekte rask styling kutt som ofte slitt like over skuldrene. Det er også en som smigrer hver ansiktsform og fungerer på både fint og tykt hår, enten det er rett eller bølget.

Beste hårprodukter

Toppskarv handler om å skape tekstur og denne stilen er best med minimal styling. For å få det mussy, hakkete utseende, vil du ønsker touse en salt spray eller teksturspray og kan knuse håret som det tørker.

Få frem din naturlige bølge med havsalt spray som Bumble og Bumble Surf Spray spritzed på håndkletørt hår og deretter lufttørke eller lett føne det. Youcan gjøre det samme med en texturizing spray, slik asOribe hår Care Dry texturizing Spray.

Naturlig beskjære eller slank pixie

For svart hår, trender fortsatt med ganske korte avlinger. Du har fortsatt muligheten til å gå naturlig eller med en mer elegant, avslappet look. Det de har felles er volum på toppen, som kan forlenge ansiktet ditt og vise frem en lang hals.

De naturlige hår trender er skjev mot noen få inches av hår som er plukket ut, eller vridde inn i en ikke-så-perfekt afro. Det er en fabelaktig utseende som er problemfri og ideelt hvis du er i humør til å omfavne ditt naturlige hår tekstur.

Les også:

På den mer elegant side, en stor pixie med mange lag er varmt og super sexy. Du må kanskje slappe av håret ditt for å få denne looken, som betyr at du ønsker å holde det veldig sunt. Likevel, dette beskåret pixie etterlater deg med mindre hår å rote med. Det kan også tilpasses enhver naturlige hår tekstur. Bare spør stylist hvordan en pixie kan fungere for deg.

Beste hårprodukter

Uansett hvilken trend du følger, er det alltid viktig å bruke gode fuktighetsgivende produkter på svart hår. Det kan være hår melk eller noe så enkelt som shea smør for å øke hårets oljer.

Bob, ustrukturert

Bob er en klassisk frisyre som aldri går ut av stilen. Den trendiestbob er mussy og ustrukturerte og har litt av kanten til det. Disse bustete bobs synes å ende på haken eller like under det. Du kan legge til stump smell eller frynser for en virkelig edgy look.

Alle med en hyggelig kjeven og halsen vil se bra ut i en bob. Hvis du har et rundt ansikt, kan en lengre bob være et bedre alternativ.

Som for håret tekstur, bobs fungerer best på tynn til middels hår. Med riktig mengde av lag og en dyktig stylist, selv kvinner med krøllete, tykk, eller grovt hår kan trekke av en bob, skjønt.

Beste hårprodukter

For denne roughed-up look, en salt spray som Bumble og Bumble Surf Spray er et godt valg. Hvis du har bølget eller krøllete hår som du ønsker å rette, prøve noe som John Frieda Frizz Ease Straight Fixation Styling Crème.

Den lange bob

Den lange bob (også kjent som en lobb eller demi-bob) er et flott kort hårklipp som etterlater deg med akkurat nok lengde til å spille med. Ifølge Vogue Magazine, som kalte demi-bob en hot trend, er det en bob som faller hvor som helst mellom midten av nakken og skuldrene. Det er også blitt observert på mange skuespillere og modeller.

Alle ser bra ut i en lang bob, så har på den. Bare sørg for å overholde reglene for denne frisyren:

Beste hårprodukter

Bobs kan perfekt glattet eller roughed opp litt. Den mussy utseende kommer, igjen, fra salt sjøsprøyt og lufttørking.

For en glatt frisyre, trenger du en rund pensel, samt en flat pensel til å fullføre utseendet. To som kommer sterkt anbefalt er Luxor Pro konge Citrus Termisk Ceramic Round Brush og Sephora sin Paddle Brush.

Super-kort, edgy kutt

Hvis du er en kvinne som elsker noen kant i utseende, super-kort kutt ligge på toppen av trender. Mens Pompadour og toppene er stor, er utseendet trending mot lange, rette smell som venda over.

Mange av disse ser er veldig mye som en pixie, med korte lag i ryggen og langs minst en side. Den reelle forskjellen kommer opp foran. Holde super lange smell kan du glatt dem tilbake, tørk dem til side, eller legg dem over et øye for en mystisk utseende.

Hvis du har personlighet, hodet til din favoritt stylist og se hva han kan gjøre for å friske opp utseende. Ikke glem å leke med farger, fordi du aldri kan gå for fet.

Beste hårprodukter

Irritabel kutt krever ofte støpe pastaer og styling kremer. Du kan få gode på apotek, og ikke utelukke produkter formulert for menn, for eksempel American Crew Fiber Smidig Støping Creme for menn.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams