6 grooming tips for å gjøre håret ditt ser tykkere 2018

15 november 2018

Det er dette vanlig misforståelse at når du får tynt hår, er det på tide å grøft din nåværende frisyre for en super-korte stilen som crewcut. Det kunne ikke være lengre fra sannheten. Faktisk finnes det en rekke ulike teknikker du kan bruke for å gi håret en fyldigere, tykkere utseende. Før du ty til å endre din generelle utseende eller iført en baseball cap overalt i det offentlige, kan du prøve noen av disse hårpleie tips.

1. Hold håret rent

Når håret blir skitne og fettete, det begynner å klumpe seg sammen og lå flatt. Og hvis du har tynt hår, kan dette skape en masse hull i håret. Av denne grunn er det en god idé å alltid holde håret rent, slik at du kan dra nytte av en tykkere utseende. Ved hjelp av en mild DHT blokkere sjampo daglig bør gjøre triks. Bare sørg for å bruke en høy kvalitet sjampo som er fri for sterke kjemikalier som dietanolamin (DEA), trietanolamin (TEA) og parabener som kan skade håret ditt. Og hvis du er tilbøyelig til å ha en kløende hodebunn, kan det være lurt å prøve en type shampoo med pyrithione sink som aktiv ingrediens - det har vært nyttig på å behandle en rekke ulike skalp forhold, inkludert flass.

load...

2. Stil håret med fingrene

Hvis du er iført en frisyre som ser bra ut når stylet litt messily, bør du vurdere å gjøre unna din børste eller kam og med fingrene i stedet. I stedet for å tvinge håret til å ligge flate som kammer, fingrene er i stand til å gi håret litt mer løft slik at det ser ut som det er tykkere enn det er.

3. Bruke en havsalt spray

Du har kanskje lagt merke til at tilbringe en dag på stranden kan gjøre underverker for håret ditt. Det er fordi saltvann er bra for å øke volumet av håret ditt når det brukes i moderate mengder. Men siden de fleste av oss ikke kan gjøre det til stranden hver dag, kan vi bringe havet til oss med havsalt spray. Bare spritz litt på håret ditt og se det blir fyldigere og enklere å style. Bare husk at eksponering for for mye salt vann kan faktisk tørke ut håret ditt, så sørg for å holde fuktet og beskyttet med balsam også.

Les også:

4. Prøv en ny styling middel

Mange av de populære styling agenter på markedet, som gel og voks, arbeid ved enten klumper håret sammen eller tynge det ned. For gutter med tykt hår, betyr ikke dette utgjøre noen problemer. Men hvis du har tynt hår, kan dette avsløre ulike hull i i hodebunnen. Hvis du er på jakt etter et godt produkt som vil holde håret på plass og gi gjøre håret ser tykkere, prøv mousse. Den er designet for å legge til et lite løft til håret ditt å gjøre det ser tykkere enn det er. Hvis du er usikker på hvor effektiv mousse egentlig er, ta en titt på de store frisyrer fra 80-tallet. Bare ikke kopiere dem!

load...

Hvis mousse er ikke noe for deg, gi styling lime en prøve i stedet. Tenk på det som noe i mellom pomade og hår krem. Det gir håret en lett hold uten at klumper eller gjør håret ditt ser fettete. Dette gjør det flott for alle som er på utkikk etter et stylingprodukt som er subtil og effektive.

5. Blow-tørt hår

Føner er perfekt for å gi håret litt sprett og litt ekstra volum. Bare vær forsiktig med å sprenge den med for mye varme, ellers kan du bli skade håret. Den beste måten å føne håret ditt er å gjøre det på den laveste varmeinnstilling.

6. Velg en stilig hårklipp som fungerer med tynt hår

Hvis du har planer om å endre opp din frisyre, kan du like godt gå med noe som skaper en illusjon om at du har fått et tykt hår. To av de mest elegante frisyrer ut, siden en del og underslag, tilfeldigvis begge være stor for å legge et ekstra lag med tykkelse på håret. Og hvis du går for noe litt lenger, prøv en hårklipp som gir deg en utkant, slik at du klarer å skjule noe tynning rundt hårfestet.

load...

Som du kan se, er det en rekke forskjellige måter å legge mer volum til håret ditt uten å gjøre ekstreme endringer. Og husk, hvis du er opptatt av hår tynning, er det en rekke forskjellige behandlingsplaner tilgjengelig som kan hjelpe deg med å bremse eller stoppe effekten av mannlig mønster skallethet, slik at du kan holde den samme hår i årene som kommer.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams