5 triks for å finne en frisør som passer til din personlige stil

13 november 2018

Å finne den rette frisør er som å komme over den hellige gral. Det betyr at du har funnet noen med omfattende hår kunnskap som vet hvordan man skal arbeide hårklippe så presis som en kirurg bruker en skalpell. Og de er også trolig morsomt å være rundt. I dag skal vi se på noen til de tingene som setter en god frisør bortsett fra en middelmådig en, slik at du får en førsteklasses hårklipp hver gang.

Settling i barbershop tradisjon

Hvis du går til frisøren er en ny opplevelse for deg, vil det være noen merkbare forskjeller fra unisex salongen. For det første, er det barbershop mer enn bare et sted hvor du får håret klippet. Det er et sted for gutta å henge ut og prate mens du får en rask hårklipp og barbering. Det er også mye bedre enn din kjøre-of-the-mill kjeden butikken, fordi du har en tendens til å se de samme barberere på den vanlige, og de blir kjent med din hårtype og hvordan du vil ha det kuttes. Og som en ekstra bonus, er barberere ikke opptatt av hår generelt, de er spesialister i menns hår. De har et vell av kunnskap om hvordan * håret * skal se ut.

load...

Så, hva skal du se etter når shopping rundt for en frisør?

1. Finn en frisør som stiller spørsmål

Du ønsker å stole på håret ditt til noen som er i stand til å gi deg akkurat det du leter etter. Og en frisør som bare baserer seg på vakt tallene er sannsynligvis ikke den slags person. En god frisør vil ønske å finne ut nøyaktig hvordan du vil at håret skal se ut, hva du liker med håret ditt, og hva du skulle ønske du kunne endre om din nåværende stil. På den måten kan de finne det beste løpet av handlingen når klippe håret ditt, samt hjelpe deg å velge riktig type styling produkt for din frisyre. I utgangspunktet ønsker du noen som er i stand til å ta deg tid til og lære mer om dine forventninger for å gi deg den stilen du ser for deg.

load...

2. Din frisør bør be om tilbakemelding

Din tid på barbershop bør ikke være en in-and-out ildprøve. En god hårklipp eller barbere kan ikke bli stresset, og din frisør bør ta seg tid til å spørre deg hva du liker eller ikke liker måten håret ditt blir kuttet. Kanskje det er ikke kort nok på sidene, eller du ikke liker at cowlick på baksiden av hodet. Din frisør kan da foreta justeringer slik at du ikke ender opp med å gå hjem med en subpar hårklipp.

Les også:

3. Gi ham en prøvetur

Hvis du har planer om å prøve en frisør, men føler deg urolig om å stole på en ny fyr med håret, begynne i det små. I stedet for at håret ditt gjort om, har frisøren forme den opp, rette hårfestet ditt, eller lage din skjegget litt penere. Enhver frisør som er dyktige med clippers og en saks kan gjøre dette i søvne, og hvis han fomler gjennom prosessen så det er et stort rødt flagg. Og siden du bare får håret formet opp, trenger du ikke å bekymre deg for noen store endringer på utseendet ditt om han er under pari.

load...

4. Se etter sosiale medieprofiler

Disse dager, de fleste bedrifter har en tilstedeværelse på Facebook og Instagram. Når du søker rundt byen din til frisørsalonger, også prøve og finne dem på sosiale medier. Det vil gi deg en mulighet til å se noen av sine før og etter bilder slik at du kan få et bedre inntrykk av hvor dyktig de er.

5. Still spørsmål knyttet til hår

Din frisør bør vite en ting eller to om hår, ellers er han bare en glorifisert haircutter. Sørg for å stille spørsmål om hvordan håndtere håret ditt, hvor ofte du trenger for å få en vedlikeholds kutt, og hvilke produkter som fungerer best med håret tekstur og stil. Hvis frisør ikke vet svaret på disse spørsmålene, han sannsynligvis bare spesialiserer seg på å gi flattops og buzzcuts, og det er ikke fyren som du vil ta vare på håret ditt.

Det siste ordet på barberere

Gå til en frisør handler om mer enn bare å få en hårklipp og barbering, er det også om opplevelsen. Det er lurt å finne en frisør som du slo den av med, ellers er det like rart og vanskelig som å gå til disse walk-in salonger. Med det sagt, du også ønsker ikke å gå til en frisør som er for populært, spesielt hvis han kjører en enmannsoperasjon. Det betyr at du kunne ventet en evighet å få frisket opp.

Husk, det er rikelig med anstendig barberere der ute, men en eksemplarisk man er ganske fangsten. Ikke vær redd for å shoppe rundt til du finner en frisør med ferdigheter og personlighet som passer deg best.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams