5 tegn på tynning hår menn bør passe på i sine 20-årene

15 november 2018

Håravfall er noe som skjer med de fleste menn på et eller annet tidspunkt. Til tross for at de fleste av oss har en slank sjanse for å holde samme hår gjennom hele livet, vi fremdeles klamrer seg til ideen om at hårtap ikke vil skje med oss. Dessverre, dette gjør fornektelse det vanskeligere å stoppe mannlig mønster skallethet fra å kreve det meste av håret vårt.

Vi nekter å godta tegn på tynt hår og lever i en konstant tilstand av vrangforestilling før den kritiske øyeblikk at vi ser på oss selv i speilet og legger merke til at halvparten våre håret er borte.

Vil du vite hvorfor det er vanskelig å behandle gjennomsnittlig fyr i 20-årene for hårtap? Fordi de fleste mennesker har en hard tid å tro at mannlig mønster skallethet rammer unge voksne.

load...

Forestillingen om at bare middelaldrende menn opplever skallethet er ikke bare falske, det er ødeleggende. Det fører til 20-år gamle menn å føle selvbevisst om deres hårtap, noe som betyr at de fleste av dem nekter å konfrontere virkeligheten at håret blir tynnere. Akseptere denne virkeligheten er det første steget mot å forebygge hårtap fra akselererende og blir verre.

For å hindre tynt hår, menn trenger å være proaktiv

Den gode nyheten er at hårtap er helt mulig å behandle så lenge du tar det tidlig. Av denne grunn er det viktig at menn er i stand til å oppdage tegn på tynt hår, slik at de kan begynne et behandlingsopplegg som stopper mannlig mønster skallethet. Her er noen tegn på tynt hår menn i alle aldre bør være på utkikk etter:

load...

1. Den vikene

Dette er sannsynligvis den vanligste tegn på at håret begynner å tynne ut. Vikene vanligvis starter som noe lite - kanskje håret rundt templer blir litt tynnere enn resten av håret, eller pannen er en centimeter høyere. I begynnelsen er det ikke så stor av en avtale. Men når du forlater vikene ukontrollert, fortsetter det vanligvis å vokse inntil det skaper en stor M-form mønster i håret.

Hvis du vil vite mer om småblødninger de ulike stadier av mannlig mønster skallethet, ta en titt på Norwood Scale.

Les også:

2. Det er mindre hår i kronen området

For noen år tilbake, håret var så tykk at vi kunne knapt se hodebunnen. Men i disse dager, avskjed håret etterlater en merkbar gapet som alle kan se. Dette er fordi du har mistet noe av hår i kronen området, effektivt å miste noe av håret volum. Problemet er at du aldri vet hvor mye tynning kommer til å skje. For noen menn, kan det bare være en liten bit av Shedding. For andre, kan håret fortsette tynning til det er store bare flekker.

load...

3. Håret ditt holder ikke sin stil på samme måte

La oss innse det, er det bare to grunner til at håret ikke blir styling samme måte som det brukes til: du setter relaxers eller ulike hårpleieprodukter i det, eller du har mistet så mye hår at det sitter annerledes på din hode. Hvis du har problemer med å få den frisyre som du alltid har hatt, kan du miste mer hår enn du tror.

4. Du legger merke til hår liggende rundt

Mens det er sant at vi alle kaster håret, hvis du opplever mannlig mønster skallethet så kan du forvente mye mer hår til å falle ut. Sjekk dine kammer, hårbørster, dusj avløp og putevar for hår. Hvis du ser mer enn de vanlige trådene lyver om, du mister håret.

5. Hodebunnen er utsatt for solbrenthet

Fordelen med å ha et tykt hår er at toppen av hodet ditt forblir beskyttet mot UV-stråler. Men når håret begynner tynning og du begynner å miste den beskyttelsen, vil du finne at hodebunnen er mer utsatt for solbrenthet. Hvis du ikke tilbringer mer tid utendørs enn vanlig, og hodebunnen blir mer følsom for solen, kan du miste noe av håret.

Behandling for tynt hår menn kan bruke

Det er viktig at du holde utkikk etter disse skiltene, slik at du vil være i stand til å oppdage hårtap før du mister det meste av håret. Den gode nyheten er at det finnes en rekke behandlingsplaner tilgjengelig som kan stoppe, og i noen tilfeller, selv reversere hårtap. Opprette en diett fylt med sunn mat, biotin kosttilskudd, og klinisk testet medisiner som minoxidil og finasterid kan være det beste alternativet for å stoppe håravfall.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams