5 tegn på en relaxer er skadelig for håret ditt

11 november 2018

Mange kvinner elsker utseendet og enkel styling de likestille med avslappet hår. I stedet for å slåss fuktighet med et trykk og curl, liker de rettet lokker som holder på den måten. Mens en godt vedlikeholdt relaxer kan gi allsidighet og enklere vedlikehold, kan en dårlig gjort relaxer forårsake uopprettelig skade. Dessverre er noen av de faresignaler akseptert som pari for kurset. Hvis du opplever noe av det følgende under eller rett etter en relaxer behandling, kan du bli lider skade på håret ditt og / eller hodebunn.

Hjem relaxer kits tilby lave kostnader og bekvemmelighet, men også invitere rom for feil. Selv profesjonelle stylister kan gjøre feil når det gjelder å søke kjemikalier. Den beste måten å forhindre relaxer skade (og potensielle håravfall) er å besøke en betrodd pro som premier håret og hodebunnen helse fremfor noe annet. Ellers er det en risiko for at du vil oppleve noen eller alle av disse problemene.

load...

Burning

Noen kvinner tror at "skjønnhet er smerte", men det trenger ikke å være sant. Det definitivt ikke bør gjelde for den brennende følelsen noen kvinner føler fra relaxer kjemikalier. Tror ikke at smerten skjer bare når en relaxer er igjen på for lenge. Skalp kan være følsomme for en viss formulering, og forlate den på for selv den minste tidsperioden kan føre til store smerter.

For mange kvinner venter for brenningen, tro håret vil slå ut rettere lengre kjemikaliene være på. I mange tilfeller er bein rett hår bare overprocessed. Ignorerer tidsramme instruksjoner er en oppskrift på potensial og permanent katastrofe. Så snart du føler prikking fra en relaxer program, skylle den ut med rikelig med vann. Sørg for at det er lunken, slik at du ikke opplever enda mer brennende. Bedre ennå, ikke vente på en relaxer å "prikke". Burning er ikke normalt.

load...

Sår på hodebunnen

Sammen med brenning, kan du oppleve sår på hodebunnen din snart etter å få en ødeleggende relaxer. I noen tilfeller kan de sår sive fluider, og / eller skorpe over. Dette er en alvorlig tegn på skader som kan føre til infeksjon og / eller permanent hårtap.

Igjen, kan du utvikle sår på grunn av en reaksjon på kjemikalier, uansett hvor lenge de sitter igjen på hodet. Du kan være allergisk eller relaxer kan være lav kvalitet (en annen grunn til å se en stylist som de har profesjonelle produkter til rådighet). Enhver relaxer som forårsaker et brudd i huden har gått for langt.

Les også:

Tynning

Tynt hår er noen ganger uunngåelig, men vanligvis bare i tilfeller av genetikk eller naturlig aldring. Noen kvinner er plaget av fint hår skyldes arvelighet, men andre lider av tynt hår fra relaxer skade. Overbehandling er en viktig årsak til hårtap. Fortsetter å bruke kjemikalier for å allerede tynt hår eller skadede follikler kan til slutt føre til skallethet. I stedet for å prøve å slappe av håret så rett som mulig, noe som ofte fører til halte lokker som ikke holder en stil godt, redusere tiden du lar relaxers på. Du vil ha mer fylde og volum, og minske sjansen for skader.

load...

Brudd

Hvis det virker som håret ikke vokser, er det mulig at det er å bryte på samme hastighet (eller raskere enn) det vokser. Med mindre du har en pålitelig og erfaren partner for å hjelpe deg å bruke en relaxer, er det vanskelig å gjøre en god jobb på baksiden av hodet. Overlapping er vanlig og fører til brudd.

Identifisere brudd er ikke alltid lett siden vi vanligvis kaster hår hver dag (noe mellom 50-100 er vanlig). Hvis du stadig finne korte hår liggende rundt etter styling, er dette sannsynligvis brekkasje i stedet for Shedding. Sammen med avslappende, vil du sannsynligvis oppleve mer brekker hvis du inkluderer varme styling i din omsorg rutine.

Tørrhet

Relaxers er utformet for å bryte disulfidbindingene i håret, slik at i sin natur, de forårsake skade. Fordi håret gjennomgår en slik endring, er det svakere enn sunn, naturlig hår (naturlig hår er ikke sunt). Det er ikke så lett å holde på fuktighet, så tørr er ofte et resultat. Legg det faktum at avslappede kvinner ofte holde seg borte fra vann til deres neste shampoo og tilstand økt, og det er klart at kjemisk rettet hår kanskje ikke får all fuktigheten den trenger.

Dette i sin tur fører til tørrhet. Olje sheens, spray og lotion trenger faktisk ikke legge fuktighet; de er laget for å holde den på, men håret må være fuktig før du legger produkter. Hvis ikke, de bare sitte på toppen av håret og bidra til å holde fuktigheten i sjakk.

load...