5 spørsmål å spørre barbermaskinen din

12 november 2018

For noen gutter, kommer til salongen for en hårklipp er rett og slett ikke et alternativ. Det er enten frisør eller ingenting i det hele tatt, og med god grunn. Når du kommer over en dyktig frisør, vil du aldri være i stand til å stole på håret ditt med noen andre igjen.

I nyere tid har flere menn blitt nødlanding frisører og går til frisøren for alle sine hår messige behov. Og hvis du er ny på hele barbershop ting, kan det hende du trenger litt veiledning om hvordan hele systemet fungerer. Her er noen spørsmål som du bør spørre din frisør.

1. Hvilken stil kan jeg gjenskape hjemme?

Tror ikke du bare hater det når du ikke klarer å gjenskape det stilig frisyre som du hadde på den første dagen av hårklipp? Det er noe som skjer med de beste av oss, og oftere enn ikke, er det fordi vi valgte en frisyre som var vanskelig å style. Det du egentlig ønsker er noe som er "vaske og gå". En frisyre som gjør at du kan hoppe ut av dusjen, raskt style håret, og ser * sylskarpe * for resten av dagen. Og hvis noen vet hvordan å finne dette en lite vedlikehold hårklipp som ser bra ut, det kommer til å være din frisør.

load...

2. Hva kutt passer meg best?

Så mye som du ønsker å gå inn med et bilde av din favoritt kjendis, slik at du kan spørre din frisør til å gjenskape den frisyre, prøv å motstå trangen. Vi har alle ulike ansikter og hår teksturer, så det kan fungere for en person kan se ut som en absolutt tog vrak på deg. I stedet spør din frisør hva de tror vil fungere for deg. Folk glemmer ofte at barberere er utdannet fagfolk som vanligvis går til barbering skolen, slik at de vet bedre enn noen hva som fungerer og ikke passer noens ansikt.

3. Når skal jeg få min neste hårklipp?

Hvis du ønsker å holde din frisyre ser frisk hele tiden, du kommer til å trenge å komme inn for vedlikeholds kutt. Og hvis dette er din første gang med en viss frisyre, kan du ikke vet nøyaktig hvor lang tid det vil ta før håret vokser ut til det punktet at du begynner å miste form og stil på håret ditt. Din frisør skal kunne fortelle deg når du skal planlegge din neste trimming økt.

Les også:

4. Hvordan kan denne stilen fungerer for meg?

Vi har alle kommet over en frisyre som vi egentlig ønsket, men visste at det bare ikke ville fungere på oss. Før nødlanding stilen helt, spør din frisør hva de synes. Du vil bli overrasket over hvor en dyktig frisør kan gjøre noen mindre justeringer og - * voila - * du er plutselig i stand til å rocke som frisyre og ser ut som en total sjef.

load...

5. Hva betyr det?

Barbers har sin egen terminologi som de liker å bruke når du ber deg spørsmål om din hårklipp. Ord som * taper, blokkert, fade, * og * nakken * brukes vanligvis når man skal avgjøre hvordan akkurat du vil at håret kuttet. Og hvis du ikke vet hva din frisør ber deg, og bare nikke i avtalen, kan du gange med en stil helt annet enn hva du så for seg. Hvis du ikke vet hva din frisør snakker om, spør.

Være beskrivende om din frisyre

Å være vag er den raskeste måten du kan irritere din frisør. I stedet for å si at du vil ha en trim, være detaljert beskrive hvordan du vil at håret kuttet. Fortell dem hvor mye hår du vil kutte fra hver del av hodet og beskrive det til dem i inches eller centimeter.

Også, hvis du noen gang gikk ut av frisørsalongen med en fenomenal hårklipp, sørg for at du tar et bilde av det så snart som mulig. På den måten, hvis du ikke vet hvordan å beskrive den samme frisyre i fremtiden, kan du vise frisøren og be dem om å gjenskape det.

load...

Det er det grunnleggende om hvordan du bør snakke med en frisør om frisyren. Med det dekket, er du klar til å gå utover disse walk-in salonger og bli stylet av noen med spisskompetanse på menns hår.

load...