5 måter å stoppe hårbrudd nå

9 november 2018

Hår brekkasje kan variere fra ikke-så-Bad å ringe 9-1-1. Noen faktorer som bidrar til brudd er ute av kontroll, men mange av årsakene bak håret brekker bly rett tilbake til det vi gjør til våre lokker på daglig basis. Mens stoppe brudd helt kan ta litt tid og alvorlige TLC, kan du ofte minimere det ganske raskt ved å trappe opp hårpleie spillet.

Trimme endene

For noen kvinner, lik trimming skjæring, som kan like godt likt "Nei, takk." Gjort riktig, en trim fjerner bare døde ender, ikke hele biter av hår. Når du trimmer proaktivt, reduserer du sjansene for at endene blir så tørt og sprøtt at et kutt blir nødvendig. Kvinner som lider av flisete tupper må klippe dem bort før de bryter ut på egenhånd. Når flisete tupper komme ut av kontroll, reiser de seg i håret, gjør en alvorlig kutt mer sannsynlig. I stedet hvorfor ikke trimme bunnen 1/4 til 1/2 tomme av håret hver to til tre måneder? Klipper er jevnere og mindre traumatisk enn kutt som må gjøres.

load...

Kjøp Tweezerman styling saks på Amazon

Ikke børste håret mens vått

Bare si "nei" til å børste håret når det er gjennomvått. Svart hår er allerede skjør - når det er vått, er det i det svakeste tilstand. Det er greit å gre gjennom håret mens vått; faktisk er den ideelle stat til kam når den er mettet med balsam. Men børsting vått svart hår med en børste strekker det noen ganger til point-of-no-retur. Et høyt "snap" er det siste du ønsker å høre mens styling håret ditt.

Hva med kvinner som ønsker å rette håret før flat stryking? Er ikke runde børster laget for dette? Børster er greit når håret er minst halvveis tørr, men tørketrommel er bedre. I stedet for en rund børste, bruk en padle eller Denman børste for å glatte ut håret, men igjen, vente til håret er minst 50% tørr før takle med en børste og hårføner.

load...

Kjøp Denman børste på Amazon

Få litt protein ASAP

Les også:

Avhengig av nivået på brudd, kan en ukentlig protein styrking behandling være perfekt, eller du kan trenge krisetiltak hvis håret ditt er å bryte i et urovekkende tempo. Vanligvis er kjemisk skade bak virkelige brudd nødhjelp. En intens produkt som ApHogee Two-Step Protein Treatment kan stoppe en masse brudd i sitt spor, men håret kan fortsatt være langt fra sunt.

Det er viktig å ikke overdrive protein fordi for mye kan være tørking. Alternative mild protein behandlinger med fuktighetsrike dype balsam for å holde håret sunt og hindre brudd ned linjen.

Kjøp ApHogee to-trinns protein behandling

Let Your Stylist Apply Chemicals

Overlappende kjemikalier er en stor bidragsyter til håret brekker. Det kan være fristende å bruke permanent farge og relaxers selv, spesielt hvis du prøver å spare penger. Det kan bli dyrt å ha en stylist utføre disse tjenestene, men når det kommer til kjemiske behandlinger, er det verdt det å ha en profesjonell gjøre det. Spar opp for relaxer touch-ups og farge, men du kan gjøre det meste av din daglige hår vedlikehold selv. Hvis du følger den anbefalte kjemisk serviceplan, bør du bare ha en touch-up minst hver åttende uke, så det er ikke som dette er en ukentlig service.

load...

Lette opp på varmen

Høy varmeskade = = brudd. Hyppig varmeskade = = brudd. Se et mønster her? Mens curling strykejern, flat strykejern og blåse dryers gjøre livene våre lettere, slik at vi kan bruke nesten alle stil vi kan tenke seg, kan disse verktøyene også forårsake ugjenkallelig skade når de brukes for ofte eller feil. Stadig "bumping" din ender med jern vil svekke, tynn og bryte dem over tid. Ved hjelp av varme som er altfor varmt selv en gang kan bryte håret.

Bruke andre metoder for styling, for eksempel våt-innstillingen på magnetruller eller curlformers. Våt vikle håret for et elegant utseende, eller våt sett med fletter og vendinger for kjølige bølger. Redd varme verktøy for spesielle anledninger, og definitivt ikke mer enn en gang i uken.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams