5 måter å gjøre håret ditt tykkere og fyldigere på få minutter

10 november 2018

La oss innse det, er de fleste av oss mennesker kommer til å oppleve tynt hår på et tidspunkt under våre liv. Og mens det er ingenting galt med litt hår Shedding kan tynt hår gjør det vanskelig å ha visse frisyrer. Heldigvis har du alternativer når det gjelder å øke tykkelsen på håret ditt.

For det første, finasterid og minoxidil er begge godkjent av FDA for å behandle mannlig mønster skallethet og er bevist å øke hår tetthet ved bruk over lengre tid. Men er det noen ganger når du trenger øyeblikkelige resultater, og har 20 eller flere uker å vente på håret til å vokse tykkere, noe som er grunnen til at du bør gjøre bruk av disse fem triks for å gjøre håret ser tykkere.

load...

1. Vask håret med volum øker sjampo og balsam

Fet hår er kryptonitt for tynt hår. Måten fet hodebunn kan føre til at håret til å klumpe seg sammen og falle flatt er nok til å gjøre noens hår vises tynnere enn det er. Så, hvis du prøver å øke volumet av håret ditt, vil du ønsker å være sikker på at du vasker håret før olje og skitt begynner å bygge opp (vanligvis hver to eller tre dager). Mens de fleste sjampoer er stor for å gjøre håret ditt ser fyldigere, kan det være lurt å gå det ekstra trinnet og bruke en sjampo og balsam som øker volum og gjør håret ser tykkere.

Bare sørg for å ikke gå over på Volumizing produkter, spesielt de som inneholder parafin (bivoks), så det kan svekke håret over tid og forårsake tråder å bryte. Men så lenge du holder deg til sjamponering daglig med en mild DHT blokkerer sjampo, er sjansene for din sjampo skade håret ditt vil bli sterkt redusert.

load...

2. Style håret med mousse

Når det gjelder å skape volum og tykkelse, er mousse i en liga for seg selv. Husker du den store rock and roll hår av 1980-tallet? Det var alt mousse og hårspray. I motsetning til produkter som gel og voks, gir mousse håret en tettere utseende ved å skape stivhet i hvert hårstrå, forårsaker håret til å stå opp litt. Når kombinert med noen slag tørking og en svak tåke av hårspray, kan mousse la håret ser nesten dobbelt så tykk som før.

Les også:

3. Bruk hårfibrene

Hårfibrene er stor for å legge til en rask volum boost. De virker ved å binde seg til dine hårstrå, og skaper en fyldigere utseende som skjuler hodebunnen. Den beste delen om hår fiber er at de vanligvis holder seg på plass til du våt eller vaske håret ditt, slik at du ikke trenger å bekymre deg for håret plutselig mister volum halvveis gjennom dagen.

4. Bruk tørr tekstur spray

Hvis du er i behov av noen raske volumet øker, men ikke ønsker et produkt som kommer til å veie håret ned, prøv en tørr tekstur spray. Ved ganske enkelt å løfte deler av håret ditt og gi en lett spray ved roten av hver seksjon, vil du øke din tykkelsen ved å legge noen sprette til håret ditt. Og når du er ferdig med sprøyting, bare raskt gå over håret med en børste eller kam for å ta seg av eventuelle løse hårstrå.

load...

Et annet produkt som fungerer på en lignende måte er saltvannsspray som er utviklet for å etterligne utseendet og følelsen du får etter å ha tilbrakt ettermiddagen i havet. I motsetning til tørre tekstur spray, disse vil gi deg litt av et volum boost mens du legger litt mer bølge eller krøller til håret ditt. De er flott hvis du går for en liten rotete utseende.

5. Vask håret med tørr shampoo

Hvis du trenger å gi håret en rask rengjøring mens økende tykkelse i prosessen, spray eller strø litt tørr shampoo på hodebunnen din. Det vil absorbere alle oljer og skitt i håret mens etterlater en usynlig rester som gjør håret ditt glattere, tykkere, og enklere å style. Det gir deg også en lett hold når du har stylet håret. Og den beste delen om å bruke tørr shampoo er at det bokstavelig talt tar et minutt til å søke. Det er ikke nødvendig å skrubbe eller tørke håret - bare sette den i og gå.

Å gjøre håret jobben for deg

Som du ser, og legger en rask serie av volumet er ikke rocket science. Ved å legge til et par ekstra minutter på din grooming rutine, vil du kunne slå et tynt hår inn i en tett skog.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams