5 håravfall myter

10 november 2018

Håravfall er ikke noe nytt. Som vi har nevnt før, det har vært en del av menneskets kultur siden antikken. I 3000 år siden den første dokumentasjon av hårtap kom, har tusenvis av myter kommet og gått.

Hva er mest alarmerende om disse mytene er at ifølge National Institute of Health disse mytene kan begrense effekten av hva en hudlege kan foreskrive. Her er noen vanlige myter som kan hjelpe deg med å få et innblikk i hva som forårsaker hårtap, og hjelpe deg å få effektiv behandling så snart som mulig.

load...

Håravfall myte # 1 håravfall bare skjer med alderen.

Studier viser at du er aldri for ung til å begynne å miste håret. Hvis du er genetisk disponert, kan det treffe så tidlig som i tenårene. Den (slags) gode nyheten er at hvis håret er ikke fullt så full som den en gang var det ikke nødvendigvis er noe helseproblem bak det. Det kan bare være i dine gener som kan føre til at håret til å tynne sakte over tid, men kan ikke føre til omfattende hårtap. Det er best å følge nøye med, skjønt, er håret tynning kronisk og progressiv, så jo før du behandler det, jo bedre.

Håravfall myte # 2: skallet gutta har mer testosteron

Legenden sier at skallet gutta er ofre for sine egne forhøyet testosteronnivå. De har også mer sex med en overflod av partnere. De er Hollywood-stjerner, MMA legender, krigshelter, og Mr. Clean. Alle som testosteron er for mye for sine feminine hårsekkene til å håndtere og så håret faller ut. Dette er falske.

load...

DHT (dihydrotestosteron) er et biprodukt av testosteron, som fører til mannlig mønster hårtap å forekomme i den første plass. Typisk DHT-nivåer er forhøyet i løpet av perioder med mannlig hårtap som selvsagt ville føre mange til å tro at høye nivåer av testosteron har skylden for dette. Selv om ikke helt usant, har håravfall blitt observert i både høye og lave testosteron menn.

Det er viktig å merke seg at det er nyanser til DHT, Skillet mellom serum og vev DHT saker. Det viser seg at vev DHT er forhøyet i hodebunn av balding menn. Vev DHT i hodebunnen er knyttet til mønster Hårtap. Hvor DHT samler i hodebunnen, har en tendens til håravfall å følge.

Les også:

Faktisk har undersøkelser vist at menn som går skallet og de som ikke har samme nivå av testosteron. Det handler mer om hvor følsom hårsekkene er for påvirkning av hormoner i kroppen din. Og hva bestemmer at følsomheten? Mest sannsynlig genetikk.

Håravfall myte # 3: iført en lue for ofte kveler håret

Hvem kom først? Hatten eller vikene? Populær (internett) vitenskapen sier hatter kan kveles håret og fremskynde den hastigheten som det forsvinner. Selve vitenskapen sier at er baloney.

load...

Hvis du er iført en veldig stram lue, kanskje det kan legge press på områder der den kommer i kontakt ditt hode, noe som potensielt kan føre til trekkraft alopecia. Det er det medisinske navnet for hårtap utløst ved å trekke håret for stramt.

Håravfall myte # 4: Stress gjør at håret faller ut

Det er definitivt sant at visse traumatiske hendelser har vært knyttet til hår tap-ting, som lider en alvorlig sykdom, økende vekt, karriere kamper eller en død kjær, kan utløse hårtap. Imidlertid er de typer av hår tap forbundet med høy spenning typisk telogen effluvium, en "hvilefase" der hårsekkene slutter å vokse, og alopecia areata, flekkvis håravfall. Som begge kan være forbigående, reversibel, og lett behandles med topiske eller orale løsninger for å jumpgjenopprettingen.

Håravfall myte # 5: Bruke mye produkt i håret

Elsker å sleip tilbake låser, eller legge til noen 360-graders bølger? Kan ikke motstå fristelsen til å skumme på noen voks, mousse eller gel? Vel, frykt ikke, fordi ingen mengde hår produktet kommer til å føre til mannlig mønster skallethet. Enten du er en kort-bærer fashionista som virkelig liker å se sitt beste eller håret ditt trenger litt av kjemisk indusert disiplin til å bo der du forteller det til, trenger du ikke frykte en masseflukt av hår bare fordi du ga det en spray med en lakk. Nyt håret ditt mens du kan, og ikke ta det for gitt.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams