5 beste frisyrer for gutter med fint hår 2018-2019

14 november 2018

Har du en fin, pistrete hår tekstur som er vanskelig å style? Du vil bli overrasket over hvor mange gutter bære buzz kuttet rett og slett fordi de ikke vet hvordan de skal håndtere fint hår. Grunnen til at så mange mennesker har en hard tid å kontrollere denne type hår tekstur er ikke fordi fint hår er vanskelig å håndtere, er det fordi de ikke vet hvordan de skal jobbe med det. Sannheten er at altfor mange mennesker ta "one size fits all" tilnærming med hårpleie, men hva som fungerer for medium og grov hår vil ikke alltid fungerer for fint hår - og vice versa.

Hvis du er lei av seg de samme summet frisyre så dagens din lykkedag, fordi vi kommer til å dekke noen friske, nye stiler som ser flott med fine hår.

1. Slicked tilbake utseende

Vet hva som er bra med å være i tidlig voksen alder i slutten av 2010-tallet? Vintage stil er mer populær enn noensinne. Hvis du er en fan av stilene fra foreldre og besteforeldre dager, nå er det perfekte tidspunktet å teste ut noen av de gamle skolen ser - som slicked tilbake hår.

load...

Slicked tilbake håret fungerer veldig bra for gutta med fint hår fordi det er mindre sannsynlighet for å komme ut av sted for å danne krøller og bølger som det ville gjort med mer grovt hår. En annen fordel med seg håret slicked tilbake er at det er akseptabelt for nesten enhver anledning. Det er formelle nok til å jobbe i et profesjonelt miljø, men også ser bra ut når du velger en casual look også.

Med det sagt, kan dette frisyre ikke være det beste valget hvis håret er i ferd med tynning. I stedet for å dekke opp din tynt hår, kan du faktisk bli trekker mer oppmerksomhet til noen skallet eller tynning flekker du allerede har.

2. Det underskårne

Den underslag har vært en av de mest populære frisyrer rundt for de siste fire år eller så. Og i de fleste tilfeller er det undergrave egnet for virksomheten og uformelle livsstil. Den eneste virkelige tiden at undercut kan føre til uro i den profesjonelle verden er når du har en dramatisk forskjell i lengde mellom håret på toppen av hodet og håret på ryggen og sidene. Men da holdt til en kortere lengde, underslag blir en utrolig allsidig stil.

Les også:

En annen ting som gjør undergrave en god hårklipp er at det fungerer for nesten alle. Enten du har et tykt hår eller du begynner å legge merke til tegn på tynning på hårfestet og krone, kan det undergrave fortsatt være en stilig valg som kan skjule skallet.

load...

3. Den sideparti

Hvis du er fornøyd med den klassiske, konservative utseende da en side del er også et godt alternativ for fint hår. I likhet med vannkjemmet tilbake frisyre, sidedeler er vanligvis ganske vellykket på å bo i sted for folk med fint hår. Alt du trenger er å bruke et produkt som voks, hårgelé, eller pomade og holde det tørt hele dagen.

Totalt sett er side del en solid frisyre å ha. Fordi du gre håret fra den ene siden av hodet til en annen, er du i stand til å effektivt skjule tynning eller hårløse flekker som du kan ha. Den eneste virkelige begrensningen av denne frisyre er dens conservativeness. Likevel, uavhengig av din personlige stil, hvis man bruker sidedelen trygt så det vil sannsynligvis fungere for deg uansett om du er en advokat eller en profesjonell surfer.

4. Mannskapet snitt

Hvis du liker utseendet og følelsen av et kort hårklipp men buzz cut er ikke å gjøre det for deg, kan det hende at crewcut være bare ønsker du trenger. I form av stilfullhet, tenk på det et sted i mellom underslag og buzz. Det gir deg kortsidene og baksiden av begge frisyrer, men i motsetning til buzz cut, en crewcut etterlater deg med nok hår på toppen for å jobbe med slik at du kan style det på en måte som du liker. Og siden det er for tiden i stil, trenger du ikke å bekymre deg for å være konstant forvekslet med en soldat eller politimann.

load...

5. Faux hauk

Den gode ting om faux hawk er at det virkelig gikk aldri ut av stilen. Siden midten av 2000-tallet, har det vært en av farten til frisyrer i mennenes verktøykasse. Og med fint hår, bør du ha noe problem sculpting og holde wannabe mohawk på plass i løpet av dagen.

Hold deg ser stilig og On Point

De er de fem går til frisyrer for menn med fine hår. Hvis du ønsker å prøve noe annet enn det samme ol'frisyre som du har vært iført årevis, steg ut av komfortsonen og gi en av disse trendy frisyrer en prøve.

load...