4 ting du trenger å vite før du kutter ditt eget hår (forebygging)

13 november 2018

Ikke overraskende vil få profesjonelle stylister anbefale å gi dine egne låser en kotelett. Tross alt, "den største fare er rett og slett at du ikke vet hvordan man skal oppnå de resultatene du ønsker", sier Kiki Fotiadis, en stylist på Elan Sassoon ikon Hair Salon i Newton Center, MA. Men hvis du går for en relativt enkel trim, som er å si at du ikke kan gi det et forsøk? Ideen om å spare tid og penger kan godt gjøre risikoen verdt det. Men før du plukke opp de saks, les videre for å lære hva proffene ønsker målbevisste DIY-ere å vite.

1. Du må ha de riktige verktøyene.

Kontroller at du har en fintannet kam, en sprayflaske fylt med vann, et stort speil, og en hånd speil for å se alle vinkler på hodet. Og viktigst av alt, alltid bruke profesjonell kvalitet sakser. "Typiske husholdningenes saks ikke er skarpe nok, og vil skape flisete tupper," sier Nicole Hitchcock, en stylist i Novato, CA.

load...

2. Start liten

Det er et faktum: Når det gjelder å klippe håret ditt, det er ingen "angre" -knappen. Alle de mer grunn til å starte med små deler og kutte mer bare hvis det er absolutt nødvendig, antyder Lana Grand, en London- og LA-baserte stylist. Start med fuktig hår for å få bedre kontroll, hun anbefaler, deretter børste håret ned, del den i midten fra pannen til tilbake; deretter bringe begge sider du bare skiltes fremover, til brystet. "Bruk fingrene som en guide, klippe en rett linje. Denne metoden vil gi deg en buet / avrundet utseende i ryggen." Hun legger til: "For trimmer som er hver 2 til 3 måneder, kuttet omtrent en halv tomme til en tomme." Du kan alltid gjøre en andre pass hvis det er behov for å bli kortere. (Etter kuttet, skjemme bort håret med denne avocado honning hår maske.)

Les også:

3. Pass deg for smell

Hvis du er fast bestemt på å kutte dine egne smell, uansett hva du gjør, går sakte, sier Hitchcock. "Twist smell og heve håret rett ut fra hodebunnen," sier hun. "Da skåret inn i den heller enn å prøve å kutte en rett linje. Ellers er det sannsynlig at du vil mislykkes forferdelig og ende opp som ser ut som en gutt. I stedet går for en strukturert pistrete look-det er lettere å oppnå." Hvis dette høres for vanskelig, kan du vurdere å ringe din lokale salong, som mange har gratis trim for smell.

load...

4. Avslutt mens du ligger foran

Snipping noen få hår som kan deles eller trimming smell er en ting, men du kan bare ønsker å stoppe der hvis du ikke er sikker på at du kan gi deg selv en skikkelig kutt. Og hvis du skje for å få en liten saks lykkelig, og resultatet er en gal ujevn stil (eller mangelen på dem), ikke få panikk, oppfordrer kjendis stylist Peter Lamas. (Prøv en av disse topp hårklipp som tar 10 år av ditt utseende.) "Gjør en avtale for å besøke en profesjonell hår stylist så snart som mulig", sier han. "Forklar hva som skjedde, og beskriver utseendet du går for. Din stylist kan være i stand til å snu din skjønnhet bommert eller gi deg en ny stil du vil elske."

load...