4 ting du trenger å vite før du kutter ditt eget hår (forebygging)

13 november 2018

Ikke overraskende vil få profesjonelle stylister anbefale å gi dine egne låser en kotelett. Tross alt, "den største fare er rett og slett at du ikke vet hvordan man skal oppnå de resultatene du ønsker", sier Kiki Fotiadis, en stylist på Elan Sassoon ikon Hair Salon i Newton Center, MA. Men hvis du går for en relativt enkel trim, som er å si at du ikke kan gi det et forsøk? Ideen om å spare tid og penger kan godt gjøre risikoen verdt det. Men før du plukke opp de saks, les videre for å lære hva proffene ønsker målbevisste DIY-ere å vite.

1. Du må ha de riktige verktøyene.

Kontroller at du har en fintannet kam, en sprayflaske fylt med vann, et stort speil, og en hånd speil for å se alle vinkler på hodet. Og viktigst av alt, alltid bruke profesjonell kvalitet sakser. "Typiske husholdningenes saks ikke er skarpe nok, og vil skape flisete tupper," sier Nicole Hitchcock, en stylist i Novato, CA.

load...

2. Start liten

Det er et faktum: Når det gjelder å klippe håret ditt, det er ingen "angre" -knappen. Alle de mer grunn til å starte med små deler og kutte mer bare hvis det er absolutt nødvendig, antyder Lana Grand, en London- og LA-baserte stylist. Start med fuktig hår for å få bedre kontroll, hun anbefaler, deretter børste håret ned, del den i midten fra pannen til tilbake; deretter bringe begge sider du bare skiltes fremover, til brystet. "Bruk fingrene som en guide, klippe en rett linje. Denne metoden vil gi deg en buet / avrundet utseende i ryggen." Hun legger til: "For trimmer som er hver 2 til 3 måneder, kuttet omtrent en halv tomme til en tomme." Du kan alltid gjøre en andre pass hvis det er behov for å bli kortere. (Etter kuttet, skjemme bort håret med denne avocado honning hår maske.)

Les også:

3. Pass deg for smell

Hvis du er fast bestemt på å kutte dine egne smell, uansett hva du gjør, går sakte, sier Hitchcock. "Twist smell og heve håret rett ut fra hodebunnen," sier hun. "Da skåret inn i den heller enn å prøve å kutte en rett linje. Ellers er det sannsynlig at du vil mislykkes forferdelig og ende opp som ser ut som en gutt. I stedet går for en strukturert pistrete look-det er lettere å oppnå." Hvis dette høres for vanskelig, kan du vurdere å ringe din lokale salong, som mange har gratis trim for smell.

load...

4. Avslutt mens du ligger foran

Snipping noen få hår som kan deles eller trimming smell er en ting, men du kan bare ønsker å stoppe der hvis du ikke er sikker på at du kan gi deg selv en skikkelig kutt. Og hvis du skje for å få en liten saks lykkelig, og resultatet er en gal ujevn stil (eller mangelen på dem), ikke få panikk, oppfordrer kjendis stylist Peter Lamas. (Prøv en av disse topp hårklipp som tar 10 år av ditt utseende.) "Gjør en avtale for å besøke en profesjonell hår stylist så snart som mulig", sier han. "Forklar hva som skjedde, og beskriver utseendet du går for. Din stylist kan være i stand til å snu din skjønnhet bommert eller gi deg en ny stil du vil elske."

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams