4 måter å vite om du går skallet

10 november 2018

Det er samtalen som ingen ønsker å ha - skal jeg skallet? Den uheldige Sannheten er at de fleste menn vil oppleve mannlig mønster skallethet på et tidspunkt i livet. Når balding starter og hvor mye hår vi mister er vanligvis basert på genetikk. Og mens ni av ti innrømmer at skallet er noe de er alvorlig bekymret for, er det mange menn ikke iverksette tiltak mens det fortsatt er tid.

Problemet med håravfall er at jo lenger du venter, jo vanskeligere er det å reversere skader. Hvis du starter et behandlingsopplegg rett når hårfestet begynner å falle, har du større sjanse for å holde på håret ditt. Når håret har helt falt ut og alle dine follikler har dødd, har du gått glipp av din mulighet med noen av de mer populære og kostnadseffektive behandlinger på markedet.

load...

Så, hvordan vet du når det er på tide å ta affære? La oss ta en titt på noen av de vanligste tegnene på skallet.

1. Håret ditt er falt ut

Dette høres kanskje selvforklarende, men mange overser dreven Shedding. En del av grunnen er fordi vi har en tendens til å miste rundt 100 hårstrå en gitt dag på grunn av normal Shedding, men noen gutter bare ikke ønsker å akseptere det faktum at håret er tynning. Så, bare fordi du finne et par hår lyver om betyr ikke nødvendigvis at du kommer til skallet. Men når du begynner å legge merke mye hår på putevar, fast i dine kammer og børster, eller sitter i bunnen av dusjen, kan det være på tide å se nærmere på hårtap behandling programmer.

load...

2. Hodet er kløende

For noen mennesker, kan en kløende hodebunn være et tegn på hårtap. Selv om dette ikke er direkte relatert til skallethet hos menn, kan en kløende hodebunn være knyttet til andre hudsykdommer som psoriasis eller dermatitt. Grunnen til at dette er relevant for håravfall er ikke på grunn av forholdene seg selv, men hvordan du reagerer. Overdreven rubbing, skrape og børste hodebunnen kan gjøre uopprettelig skade på hårsekkene over tid. Din beste handlingsplan er å se en lege som kan hjelpe deg å finne behandling for din tilstand, ellers kan du ende opp med å skrape håret vekk - bokstavelig talt.

3. Din hårfestet er viker

Hårfestet resesjon er et stort skilt potensial skallet. Dessverre er det også en av de tingene som mange gutter bare ignorere, som er trist med tanke på at de potensielt kan reversere effekten hvis de tok affære. Du vil virkelig begynne å legge merke til at hårfestet er i tilbakegang når du børste håret, og det bare ikke er styling slik det pleide å - den retningen du gre det ikke fungerer like bra som den gjorde i fortiden. En av de vanligste tegnene på hårfestet resesjon er tynning av håret rundt templer. Og for folk flest, fortsetter dette mønsteret å spre seg over tid før det etterlater deg med M-formet hårfestet.

Les også:

4. Hodebunnen er merkbart synlig

Visste du pleide å ha et tykt sett med hår som dekket hodebunnen som regnskogen i Amazonas? Et par år tilbake, har du sannsynligvis kunne har vått og børstet håret og knapt sett noen hodebunnen. Men i disse dager, gi deg selv den minste delen eksponerer huden din! Det er fordi du har mistet en betydelig mengde hår på toppen av hodet, og sjansene er, du kommer til å fortsette å miste mer hår over tid før du begynner å utvikle hårløse flekker.

load...

En annen ting å vurdere er om hodebunnen er å bli solbrent. Som håret tynner, du mister mer og mer av det beskyttelse mot solens UV-stråler. Et par år tilbake, kanskje du har vært i stand til å tilbringe hele dagen på stranden uten å bekymre deg for å brenne på toppen av hodet ditt, men nå må du bruke hatter eller sette på solkrem. Det er fordi du mister håret.

Klar til å forhindre håravfall?

Nå som du vet litt om hva du skal se etter, er det på tide å dekke noen av måtene å stoppe mannlig mønster skallethet sprer seg. For det første, ikke tillate deg selv å bli stresset og opprørt om hårtap. Det er noe som skjer med de beste av oss, og med gjennombrudd i medisin, kan du holde håret uten å bryte banken din.

Det største problemet rundt mannlig mønster skallethet og håravfall er ikke å komme opp med effektive behandlingsplaner, er det uvitenhet og feilinformasjon flyter rundt. Du vil bli overrasket over hvor mange gutter føler seg maktesløse når de merker tegn på skallet. De har blitt fortalt at homøopatiske "rettsmidler" som å gni cayennepepper og eple cider eddik på hodet vil kurere dem om deres skallethet - det vil ikke! Men det betyr ikke at du må godta at håret faller ut. Det finnes en rekke forskjellige vitenskapelig bevist behandlingsmetoder som har passert gransking av det medisinske miljøet og er gode løsninger for å skallethet.

To av de mest populære behandlinger mot skallet er minoxidil og finasterid. Begge kan brukes sammen og kan med hell forhindre håravfall blir verre i de fleste menn. Med det sagt, det er ingen engangs fix for mannlig mønster skallethet - Hvis det var, ville vi få se en mye færre balding menn som går rundt! Når du starter et behandlingsregime, er det viktig at du forstår at resultatene ta tid. Du vil sannsynligvis ikke begynne å se effekten før et par måneder inn i behandling, og selv da må du forplikte seg til langsiktig bruk for å sikre at du får optimale resultater.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams