4 måter å bli kvitt armhulen hjemme

10 november 2018

Hår under armene rangerer oppe med en av de mest irriterende steder å være uklar. Vi kan være enig med deg når du sier 'det er pits'. De fleste armhulen hår er på tykkere side. Dette betyr at når det bryter hudens overflate etter at den er fjernet, er det merkbart, og kan føle stikkende. Dette gjør den til en av de stedene der håret er fjernet ofte.

Det er et par forskjellige måter å ta vare på den riktig i ditt eget hjem, og en som er mer enn bare midlertidig. Vi bidrar til å gi deg noen råd for å få de beste resultatene og sikkerhetstips for hver metode.

Laser eller IPL hårfjerning

Pulserende lys brukes til å svekke hårsekken. Med de fleste systemer må du ha lys til medium hudtone og hår på mørkere hud. Mens du kan også få laser eller IPL (IPL) gjort profesjonelt, er det devicesyou kan bruke hjemme, som Tria Laser (sammenligne priser på Amazon) vises her.

load...

(Se alle hjem Laser og IPL hårfjerning Systems).

For best resultat: Hvert selskap vil gi deg spesifikke instruksjoner om hvor mange økter for å bruke på deg selv, inkludert hvor mange uker å vente mellom hver økt. (Eksempel: Bruk en gang hver fjerde uke i seks måneder).Safety Tips: Du må være innenfor en lys hudfarge utvalg å trygt bruke en av disse modellene hjemme. Mørkere hud kan brenne eller blemme. Dette er high-tech utstyr, så lese over alle instruksjoner og sikkerhetstips svært nøye.

Hvorfor vi elsker det: Det er FDA godkjent for permanent hår reduksjon. Med gjentatte behandlinger skal du se mindre hår, eller hår som kommer tilbake finere. Du kan være i stand til å helt slutte å måtte fjerne hår i armhulene eller sterkt redusere antall ganger hver uke.

load...

De som har mørkt tykt hår virkelig setter pris på når håret er helt borte fra hårsekken. De har ikke den 'skyggen' som ofte igjen etter barbering.

Hårfjerning (hårfjerningskremer)

Den riktige utgangspunktet bryter ned hår over hudens overflate, slik at du kan tørke den av. Dessverre, vil håret fortsatt være der, det er rett under hudens surface.For Beste resultater: Etter la produktet gjøre jobben sin, tørk av et lite område for å se om det er å fjerne hår før du tar av kremen fra hele området (uten gå over foreslått maksimal tid).Safety Tips: Gjør en patch test før du bruker fordi hårfjerning kremer er et sterkt produkt. Patch test hver eneste riktige produktet du prøver, selv fra samme selskap. For å unngå rødhet, trenger skorpedannelse og avskalling ikke la den på lenger enn foreslått i de retninger. Umiddelbart ta produktet av hvis du føler noen brenning.

Les også:

Hvorfor vi elsker det: Jeg skal være ærlig, jeg kan ikke si at jeg elsker hårfjerning fordi de kan være ganske tøffe og har en tydelig perm duft. Men jeg vil gi dem kudos for å være rimelig, tilgjengelig på apotek, lett å bruke og som ikke krever noen ferdigheter.

load...

Barbering

Ingen tvil om det er den enkleste og vanligste måten å bli kvitt armhulen hår. Barbering klipper håret av på hudens level.For Beste resultater: Shave etter minst fem minutter inn i en dusj eller badekar, så det varme vannet og damp har tid til å myke opp huden og håret.

Hvis du ikke har noen rødhet, kviser eller betennelse, lett eksfoliere området rett før barbering. Dette bidrar til å kvitte seg med døde hudceller som gir en tettere barbering og bidrar til å hindre inngrodde hår.

Bruk en god kvalitet barberhøvel og barberskum. Sørg for å kaste eller endre bladene når de begynner å bli kjedelig. Ellers er du bare spør etter hakk, kutt eller barberhøvel rash.Safety Tips: hår kan vokse i ulike retninger. Sørg for å barbere i motsatt retning av hårveksten for å få en tettere barbering.

Hvorfor vi elsker det: Når det gjøres riktig, kan du få glatte hårløse armhuler i et par minutter.

Epilatorer 101

Disse gadgets gjøre jobben for deg, fjerne hår rett ut av hårsekken. Underarmer kan være hårfri i flere uker en time.For Beste resultater: Følg alle instruksjonene fra produsenten og bruke de forskjellige funksjonene det kan ha å redusere smerte eller hår brekkasje.

Sikkerhetstips: Rene og vedlikeholde enheten for å unngå kviser og hår bryte over eller under hudens overflate.

Hvorfor vi elsker det: Waxing og sugaring også fjerne hår fra roten, men krever mer dyktighet å gjøre hjemme. Epilatorer tar litt tid å venne seg til med følelse og teknikk, men de er fantastiske for rask hårfjerning og kan gjøre en stor investering.

load...