4 hårprodukter alle menn bør prøve minst en gang (og hvordan bruke dem)

14 november 2018

Behandle og omsorg for håret ditt bør ikke være vanskelig, men det virker som mange menn kjemper en pågående kamp med det. En av de viktigste grunnene til hvorfor er fordi fram til det siste tiåret, har mange menn ikke bruke tid på å lære om riktig stell teknikker. De lærte aldri hvordan jobbe med hår som de hadde, noe som medførte at alle med litt vilt hår hadde en vanskelig tid å holde det under kontroll.

Heldigvis har vi nå tilgang til mer informasjon enn noensinne om menns hårpleie. Så hvis du sliter med å style håret ditt, eller holde det ser sunn og strålende hele dagen, bør du vurdere å bruke noen av disse produktene.

1. Sculpt med hårvoks

Er din nåværende styling produktet ikke å få jobben gjort? Hvis du har rett eller bølget hår som ikke er altfor tykk, kan det være lurt å se på styling det med hårvoks. I motsetning til gel og hårspray, ikke voks ikke la håret ser skinnende eller våt hele dagen. I stedet, det gir deg en medium hold som gir av et naturlig utseende, samtidig som det knapt merkbart til noen som du selv iført håret produktet i det hele tatt.

load...

Og best av alt, ved hjelp av den er enkel. Alt du gjør er å plassere en skvett på håndflatene og glatt den over håret. Enten du prøver å holde håret skiltes på en bestemt måte i løpet av dagen, eller du ønsker å lage en kontrollert rotete utseende, vil hårvoks holde håret på plass til du gi håret en vask.

2. Styr håret med pomade

Ved første øyekast kan du tror at pomade fungerer på samme måte som hårvoks på grunn av sin evne til å holde håret på plass uten å skape klumper og gir deg utdatert vått hår utseende. Men for å få mest mulig ut av pomade, bør du være sikte på å style håret i en mer klassisk stil. Istedenfor en faux hauk eller rotete utseende, prøve å bruke pomade til rent trekke av en side del eller vannkjemmet tilbake utseende. Det er flott for alle typer styling som krever en kam - bare ikke forvente håret ditt til å bevege seg mye i løpet av dagen.

Les også:

Du bruker pomade på samme måte som du bruker hårvoks. Bare ta på litt på de håndflatene og forsiktig gni det inn i håret ditt. Med det sagt, du vil være sikker på at du ikke får et litt for gung-ho med pomade. Fordi hvis du bruker for mye, vil du ende opp med å gi håret en uønsket fettete utseende, så husk å bruke bare som anvist.

load...

3. Temme håret med styling krem

Ikke forvent styling krem ​​for å gi deg de samme resultatene som hårgelé, voks eller pomade, men det kan være et mirakel arbeideren for folk med krøllete eller grovt hår. Hvis håret ditt har vært en krusete, uformelig rotet som føles umulig å håndtere, ikke klippe den av uten å gi noen styling krem ​​en prøve først. Det vil hjelpe deg å få noen form til håret ditt samtidig holde det fuktig. Og selv om det ikke gjør mye for å holde håret på plass, vil styling krem ​​gi håret penere bølger og krøller.

4. Øke håret opp med salt spray

Har du noen gang lagt merke til hvordan stranden fullstendig endrer teksturen i håret ditt? Selv en fyr med nesten rett hår vil begynne å utvikle bølger og krøller etter et par dager bading i havet. Og mange mennesker prøver å gjenskape dette utseende med hårprodukter, men ingenting ser ut til å fungere ganske så bra som havet - før nå. Salt sjøsprøyt kan du bringe stranden til badet. Bare spray litt i håret og se håret ditt får et løft i volum og endringer i struktur, utvikle mer raffinerte krøller og bølger.

load...

Finne hva som fungerer best for deg

Nå som du vet at det finnes alternativer utenom hårspray og gele, blir du oppfordret til å prøve forskjellige produkter til du finner en du liker. Hvis du er usikker på å kjøpe en flaske med en ny type hår produkt, spør din frisør eller stylist for en prøve neste gang du får en hårklipp. Du kan også være lurt å spørre dem hva de anbefaler for din type hår også.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams