3 tegn på balding du kanskje ikke har vurdert

11 november 2018

Det viktigste skrittet for å bekjempe hårtap er å ta en proaktiv tilnærming. Jo før du gjør noe, jo bedre sjanse har du til å holde en full leder av hår. Jo lenger du venter med å iverksette tiltak mot mannlig mønster skallethet, er mindre effektive behandlingen programmet vil trolig være - spesielt i de sene stadier av mannlig mønster skallethet. Av denne grunn er det viktig at du er i stand til å oppdage tidlige tegn på skallet, slik at du ikke våkner opp en dag og merker at halvparten håret er borte.

Hvordan legge merke advarselen tegn på skallet

Sannheten er at mange menn la mannlig mønster skallethet gå ukontrollert før de har nådd et kritisk stadium i deres hårtap - selv når skiltene er der. Men hvorfor skulle noen ignorere skallet før det er for sent? Oftere enn ikke, på grunn av fornektelse. Mange unge menn knytte håravfall med middelaldrende og nekter å tro at en ungdommelig person under 40 kan bli skallet. Dessverre, de er feil. Mann mønster skallethet kan skje med hvem som helst, selv folk i slutten av tenårene og begynnelsen av 20-årene.

load...

Så hvordan skal vi ta håravfall før det kommer ut av kontroll? Det første trinnet er å være realistisk. Denial er ikke til å komme deg hvor som helst. Når du kommer til enighet med det faktum at hårfestet er i tilbakegang, og håret er tynt ut, kan du ta affære.

Også må du vite advarselen tegn som ofte går ubemerket. Hvis du ser noen av disse tidlige tegn på skallet, kan det være lurt å vurdere å starte et hår tap behandling program.

1. Håret opptrer annerledes

Med mindre du har holdt en buzz cut for det meste av ditt voksne liv, bør du ha en god ide om hvordan å børste og forme håret. Du vet hvor cowlicks er, hvor som virvel på kronen er, og hvordan du kan style håret slik at det ikke stikker opp eller krøller seg i bestemte områder. Generelt måten håret oppfører vil bare endre to grunner: du bruker produkter eller kjemiske rettetang eller du opplever hårtap.

load...

Hvis du ikke har byttet til en ny type sjampo, balsam, eller styling agent og plutselig håret ikke er styling slik det pleide å, kan du være i de tidlige stadier av skallet. Mens det er sannsynligvis ikke noe du ønsker å høre, det er en lys side til den. Når du tar det så tidlig, har du en langt større sjanse for å stoppe det før det blir merkbare.

Les også:

2. Det er hår overalt!

Shedding hår er naturlig. Den gjennomsnittlige person mister mellom 50 og 100 hår hver dag, så ikke frik ut når du finner et par hårstrå din liggende rundt. Holde det i tankene, bare gjøre et mentalt notat av hvor mange hår du finner i hårbørsten eller sitter i bunnen av dusjen. Hvis du begynner å merke mer enn vanlig, kan det være lurt å begynne å se inn hår tap behandlingsregimer.

3. Hodet begynner å bli større

Er pannen ser en litt større? Ta en titt på Norwood Scale for å se om hårfestet har endret seg over årene. I så fall kan du få den fryktede vikene. Realistisk, er det vanskelig å holde oversikt over hårfestet ditt når du ser på deg selv i speilet hver dag, så se på noen bilder av deg selv fra et par år tilbake og sammenligne hårfestet til hvordan det er nå.

load...

For de fleste gutter starter hårfestet resesjonen på hjørnene av hodet og til slutt sprer til den danner en smal enkes topp. Når venstre ukontrollert, kan en vikene til slutt vokse til et større problem som etterlater mye av hodet med en dyp M-formet balding mønster.

Jeg har lagt merke til tidlige tegn på skallet. Hva nå?

First off, ikke få panikk. Medisinsk vitenskap har kommet langt siden dagene av våre fedre og bestefedre. Bare fordi du har lagt merke til at noen av håret faller ut betyr ikke at du kommer til å gå skallet. Nå som du har fanget den i tide, er det viktig at du tar en engasjert tilnærming til bekjempelse av hårtap. For noen mennesker, betyr at det å gjøre en livsstil valg: DHT blokkere sjampo og balsam, spise sunnere mat, og utforske medisinske alternativer.

To av de vanligste behandlingene er minoxidil og finasterid. Begge er vitenskapelig bevist og FDA godkjent for å bidra til å forhindre håravfall hos flertallet av menn, og noen mennesker kan selv regrow håret de har mistet. Kunsten å lykkes med disse behandlingsprogrammer er å være tålmodig og engasjert. Resultatene vises ikke over natten, de tar flere måneder.

Synspunktene i denne artikkelen har til hensikt å synliggjøre alternative studier og indusere samtale. De er synet til forfatteren, og ikke nødvendigvis representerer synspunktene til Hims, og er kun for informasjonsformål, selv om og i den grad at denne artikkelen har etter råd fra leger og leger. Denne artikkelen er ikke, det er heller ikke ment å være en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling, og bør aldri brukes som grunnlag for konkrete medisinske råd.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams