3 måter å vite at det kan være tid for et hårtap lege

11 november 2018

Du kommer til skallet. De er de tre ordene som intet menneske noensinne ønsker å høre. Dessverre er mannlig mønster skallethet en realitet at mange av oss vil møte på et tidspunkt i våre liv. For å gjøre vondt verre, vil om lag 66% av oss opplever mannlig mønster skallethet i noen form av vår 35te bursdag. Jeg er ikke her bare for å snakke om tungsinn og undergang. Det finnes en rekke gode løsninger på markedet som kan stoppe eller i det minste forsinke hårtap betraktelig. Men før de vil fungere, må du legge merke til tegn og iverksette tiltak.

Det største problemet med mannlig mønster skallethet er at gutta har en tendens til å plage om det og la hårtap reke dem ut, men oftere enn ikke, har de ikke ta affære. Noe av dette har å gjøre med fornektelse eller skepsis, men det virker som om de fleste menn er rett og slett ikke klar over at det finnes behandlinger - vitenskapelig bevist, FDA-godkjente behandlinger - som kan hjelpe dem å holde håret. Og for at disse behandlingene skal fungere, må du oppdage hårtap og møte med en lege.

load...

Når er det på tide å se en hårtap lege?

Hvis du opplever en liten bit av Shedding her og der, kan du komme unna med å bruke noen av de over-the-counter hårprodukter som 5% minoxidil og overvåke utviklingen. I andre tilfeller, vil du ønsker å planlegge en avtale med en hårtap lege som bedre kan hjelpe deg. Her er noen tegn på at det er på tide å møte med et hår spesialist.

1. Håret faller raskt og plutselig ut

Oftere enn ikke, er mannlig mønster skallethet noe som skjer gradvis. Mens den hastigheten som menn mister håret varierer fra person til person, og er vanligvis bestemt av genetiske, sjelden gjør det føre til store klumper av håret til å falle ut. Hvis du har utviklet en stor skallet flekk tilsynelatende over natten eller du merke håret faller ut i store mengder, vil du ønsker å planlegge en avtale med en lege så snart som mulig. Det kan være et tegn på andre problemer, blant annet unormalt høye stressnivåer, underernæring, og andre former for alopecia.

Les også:

2. Din Håravfall behandling programmet ikke fungerer

Så du har begynt å bruke 5% minoxidil, hårpleieprodukter med ketokonazol, og du har selv upped inntaket av vitaminer som biotin, men håret er fortsatt falle ut. For det første er det flott at du var i stand til å holde styr på håret volum. Det bør gå uten å si at behandlingen programmet ikke fungerer så bra som du hadde håpet på. Det betyr ikke at du er dømt til et liv i hårtap, det betyr bare at du ikke har funnet den rette program som fungerer for deg. Med hjelp av en hårtap lege, kan du utforske en rekke ulike alternativer som stopper mannlig mønster skallethet, og i noen tilfeller utløse Veksten.

load...

3. Du har skrevet inn dine sene stadier av hårtap

I henhold til Norwood skalaen på menns skallethet, de kritiske stadier av hårtap er fra stadium IV framover. Dette er når mannlig mønster skallethet virkelig begynner å bli merkbar, og jo lenger det utvikler seg, jo mer du begynner å utvikle det hestesko eller blindgate frisyre. Du vil sannsynligvis høre mye håravfall eksperter snakke om hvordan det er umulig å fikse skallethet når du har nådd disse stadiene, men det er ikke nødvendigvis sant. Mens det er sikkert lettere å stoppe håravfall i sine tidligere stadier, det finnes behandlinger der ute som fortsatt kan arbeide. Alt du trenger å gjøre er å møte med en hårtap lege som kan lede deg i riktig retning.

Å ha et sunt hår starter med deg

Du vil bli overrasket over hvor mye din helse (og mental helse!) Spiller en rolle i hårtap. Håret ditt trives på ulike vitaminer og mineraler som vanligvis finnes i frukt og grønnsaker. Når du ikke gir håret ditt det den trenger, svekke du den og gjøre den utsatt for å falle ut. Stress spiller også en rolle i håravfall ved forverre mannlig mønster skallethet, så sørg for å være avslappet og sunn.

load...

Skallethet trenger ikke å være din virkelighet. Det finnes ulike behandlinger der ute som har lykkes med flertallet av menn, og er sannsynlig å være vellykket med deg også.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams