25 måter å unngå splitte ender uten trimning

10 november 2018

I denne artikkelen:

5 flotte måter å behandle flisete tupper naturlig

Du får flisete tupper når håret ikke får nok fuktighet. Dårlig hydrering kan føre til tørt hår. Det kan være ulike årsaker bak det som dårlig kosthold, soleksponering, harde sjampo, blåse tørking, straite, fargestoffer, blekemidler eller forurensning. Det er flere enkle måter som du kan prøve å reparere eller forhindre grove endene av håret ditt. Les videre for å vite syv enkle alternativer for å behandle flisete tupper.

load...

Den enkleste måten å bli kvitt flisete tupper er trimming (klippe dem av). Du kan enten gjøre det selv eller gå til en profesjonell salong. Du må kutte tuppene av håret ditt, på det punktet der skillet oppstår.

Deep Conditioning

Siden tørrhet er det som fører til flisete tupper, er det viktig å dyp tilstand håret. Det vil fukte håret ditt og hjelper dem til å opprettholde fleksibilitet og naturlig volum. Påfør en conditioner direkte til hår og hodebunn. La den hvile i minst 20 minutter før du skyller den conditioner grundig med vann. Dette vil gi næring til håret riktig.

Hjem rettsmidler

Eggeplomme og mandelolje rette

Du må kombinere en eggeplomme med en spiseskje mandelolje. Påfør blandingen til hodebunnen og la den hvile i minst 30 minutter. Vask med kaldt vann.

load...

Avocado maske

Du trenger ikke å spise en avocado å reparere flisete tupper, men mash up. Påfør most avocado til din fuktig hår etter at du vasker dem. Majones er et alternativ til avocado som kan anvendes på samme måte. La avokado eller mayo på håret i ca 30 minutter før du vasker den ut.

Øke folsyre og biotin inntak

Næringsstoffer er levetiden på hårstrå, spesielt folsyre og biotin har vist seg å supplere hår helse, lengde og tykkelse. Mat rik på folsyre, for eksempel grønn bladrike grønnsaker, appelsiner, soyabønner og hvete, bistå produksjonen av røde blodceller som øker veksten av hår. Likeledes inkluderer brun ris, soyabønner, linser, erter, valnøtter og andre biotin matvarer for å styrke håret fra innsiden.

Du kan bli kvitt flisete tupper ved å gi deg selv en olivenolje massasje. Massasjen bidrar til å stimulere hodebunnen, produserer naturlige oljer og nærer håret. Masserer med kokos eller sesamolje hjelper også bli kvitt flisete tupper.

load...

Honning

Honning kan høres klissete, men det er en effektiv balsam. Legg en spiseskje honning i en kopp varmt vann. Bruk den til håret etter du shampoo, la den i 20 minutter før du vasker håret med varmt vann. Dette vil bidra til å reparere flisete tupper i tillegg kontrollere hår tørrhet.

Hvis du ønsker å stoppe flisete tupper før de starter, har du en mulighet til å opprettholde håret ditt regelmessig. Du må holde opp håret trimming tidsplan, en gang i måneden. Du trenger ikke å kutte noen hår lengde, men bare tips. Dette vil holde håret sunt og hindre flisete tupper.

Hjem rettsmidler for tørt hår og flisete tupper

De fleste av oss ville bli plaget med problemer forbundet med tørr og krusete hår, en av de vanligste blir gjentakelse av flisete tupper. Noen årsaker til split-ender omfatter over eksponering for sollys, bruk av kjemiske basert stylingprodukter, sjamponering for mye, bading i klor waterAlthough flere kjemiske basert kurer for tørt hår og sølt endene er tilgjengelige i markedet, å ty til naturlig rettsmidler ville faktisk være en god start. Disse vil være helt fri for bivirkninger.

Naturlig hjemme baserte løsninger for tørt hår og flisete tupper

Noen av de mest effektive hjem basert rettsmidler som kan brukes til å behandle tørre tråder og flisete tupper vil inkludere.

Majones

Majones kan være en av de mest egnede alternativer som skal brukes på tørre follikler. Det ville være en av funnet i kjøkkenet for de vanligste elementene. Majones er høyt på fettsyrer og er kjent for å gi passende fuktighetsgivende påvirkning av de tråder, som gir et mykt og glans følelse. Men du trenger for å sikre bruk av ren majones for den ønskede virkningen. Ved hjelp av de med for mange tilsetningsstoffer kan ha en negativ innvirkning. Du må bruke majones på vasket tråder, og gre gjennom håret. Vikle en plastpose og et varmt håndkle rundt det i noen tid. Vask med en sjampo og balsam etter 30 minutter.

Øl

Spray litt øl på håret ditt etter at du har vasket og håndkle driy det. Ved hjelp av en spray pumpe ville være den beste tingen å gjøre. Når det tørker, kan du style håret ditt som du ønsker. Øl vil bringe på en myk skinnende stemning til håret ditt, og ville takle flisete tupper passende.

Avokado og bananer

En concoction av overmodne avokado og bananer kan være en ideell potion for tørt hår som senere har utviklet mange flisete tupper. Banan inneholder vitamin A og er også høyt på kalium. Avocados er rike på omega-3-fettsyrer. Blandingen er derfor ideell for nærende tørre og underernærte tråder. Du må bruke et lim av samme på rene tråder, post vask. La på for15 minutter i gjennomsnitt og vask av for myk bouncy hår.

Oliven olje

Olivenolje anses å være et utmerket middel for tørt hår og flisete tupper. Vask håret ditt og håndkle tørt. Varm opp litt olivenolje og anvende den på hodebunnen og tråder, jevnt. La virke i ca en halv time og vask av med sjampo. Følg opp med din vanlige balsam.

Et viktig tips å følge når du tar vare på tørt hår er å avstå fra sjamponering for ofte. De fleste av oss bort i vanlig sjamponering fordi det synes å være en del av deres daglige hygiene regime. Men jo mer du vasker håret ditt, jo mer fuktighet det ville miste.

Jenter, si nei til flisete tupper

Hvert hårstrå er bygd opp av to eller tre lag av protein. Det ytterste laget er kalt skjellaget og det beskytter håret mot skade. Eksponering for solen, hyppig sjamponering, kraftig børsting, overdreven bruk av fargestoffer, relaxers og for mye varme fra rette, blåse-og curling strykejern strippe håret av den beskyttende hårstråene som resulterer i tørre og sprø ender. Ved endene, deler håret i to eller tre tråder, og kan være så lang som to til tre centimeter i lengde.

Her er en liste over årsaker til flisete tupper:

Usunt kosthold

En diett som ikke er godt avrundet i form av næringsstoffer fratar håret av essensielle næringsstoffer som kreves for hår helse. Et slikt kosthold kan gjøre håret tørt og depreive det av den naturlige glans, noe som resulterer i flisete tupper. Sørg for å inkludere matvarer som mørkegrønne grønnsaker, belgfrukter, bønner, nøtter, egg, magre meieriprodukter og gulrøtter i kosten.

Over-børsting

Hvis du er en av dem som alltid ønsker å se rene og pene, husk at tendens til å over-børste håret kan føre flisete tupper. Så, er det tilrådelig at du slutter brusing håret med jevne mellomrom og være litt snill mot håret ditt.

Overforbruk av hår styling verktøy

Styling kan gjøre deg skiller seg ut fra mengden, men det resulterer ofte i tørt hår. Det er flere styling produkter og verktøy (som hårføner, krøllstenger, krymping strykejern og rette strykejern) som plyndre håret av fuktighet og etterlater dem tørre og usunn. Hvis håret styling er uunngåelig for deg, bare sørge for at minst mulig skade er forårsaket til håret ditt.

Kjemiske behandlinger og terapier

Tar hjelp av kjemiske behandlinger og bruk av produkter for hårfarging og styling kan skade håret på grunn av kjemikalier som finnes i dem. Du tror kanskje at kjemiske behandlinger og terapier arbeider deres magi for håret ditt, men på samme tid de kan forårsake skade på de interne lag av håret ditt, noe som resulterer i flisete tupper.

Dreven sjamponering og condition

Du må shampoo og pleie håret ditt regelmessig for hodebunnen og håret til å være i god helse, men utover det kan tørke og skade håret ditt. Dessuten, de fleste sjampo og balsam har kjemikalier i dem som endrer teksturen i håret for å hente ut de resultatene de lover.

Hyppig endring av frisyre og bruk av hår tilbehør

Konstant bruk av hår tilbehør og endring av frisyrene nå og da kan svekke håret og oppmuntre flisete tupper å danne. Man trenger å følge et sunt hårpleie rutine for å minimere skader på håret og fjerne årsakene fra roten.

Fjern flisete tupper med en banan

Les også:

Våre hår går gjennom mye. For å gjøre dem ser bra ut, pine vi håret vårt. Dreven vasking, klimaanlegg, striper håret av den naturlige glans og skjønnhet. En av de vanligste og irriterende hår problem er å ha flisete tupper. Flisete tupper mener kvaliteten og helse av hår bør tas i betraktning. Også fjerning av slitte tupper eller herde delt ender er ikke lett når de dukker opp igjen.

Banan oppskrifter for hår

Du trenger en banan, egg, kokosolje og honning for dyp condition.

Nå, for dyp condition for flisete tupper

De ovennevnte oppskrifter kan gi deg glatt og skinnende hår. Du må bare mos banan ordentlig og bland det godt sammen med andre ingredienser. Pass på at du vasker ut banan hår masker skikkelig fra håret ditt, og det er ikke klissete lenger.

Lei av å behandle flisete tupper? Vet hva som forårsaker flisete tupper

Når skjellaget (den tredje ytre lag av håret) er skadet, skjellene på hårstråene separat og håret blir tørt, hvilket således resulterer i tupper. Flisete tupper gjøre håret ser svak og kjedelig og håret mister tekstur og volum. I denne forbindelse er det viktig for deg å være oppmerksom på at den eneste måten å bli kvitt delt slutt er å kutte av de skadede ender.

Les videre for å vite noen grunner som gjør flisete tupper og unngå noen av disse skadefremkallende praksis fra å stjele god helse av håret ditt.

Over børsting håret

Mens noen ville elske uflidd utseende, det er de som ønsker å se rene og pene alltid, som et resultat av disse menneskene har en tendens til å over pensel og kompromiss med håret kvalitet. Siden løpet børsting årsaker flisete tupper, er det tilrådelig for deg å slutte å gjøre dette, og være litt snill mot håret ditt.

Dårlig diett

En diett mangler på essensielle næringsstoffer kan sikkert føre til at håret til å tørke og miste den naturlige glans. Denne mangelen på fuktighet vil resultere i flisete tupper. Så den eneste måten å unngå dem er å inkludere matvarer som mørkegrønne grønnsaker, belgfrukter, bønner, nøtter, egg, magre meieriprodukter, og gulrøtter i kosten. Det er best å gå for en rekke matvarer. Og for de av dere som går på crah dietter, her er noen dårlige nyheter: krasje dietter er ikke godt avrundet kosthold og frata håret av essensielle næringsstoffer som kreves for hår helse.

Overforbruk av hår styling verktøy

Styling kan ofte resultere i tørt hår. Disse har en tendens til å rane håret av fuktighet og la dem tørke og usunn. Begrens håret eksponering for styling verktøy som hårføner, krøllstenger, krymping strykejern og rette strykejern, som de oppfordrer flisete tupper. Selv for mange mennesker hår styling er den mest uunngåelig, men hvis du vil at håret til å se sitt beste, må minimal skade være påført dem.

Omgår kjemiske behandlinger

Kjemiske behandlinger og bruker produkter som hårfarger og relaxers kan fremskynde hår skade som kjemikalier i dem er skadelig for håret ditt. Opprinnelige disse synes å fungere magi for håret ditt, men den virkelige skaden er påført de indre lag av håret ditt, noe som resulterer i flisete tupper.

Hvordan unngå flisete tupper uten trimming

De fleste kvinner når møtt med delt slutter nå for en saks. Trimming er ikke svaret å splitte ender. I de fleste tilfeller vil du i stedet ende opp med grove kanter og flere flisete tupper. Mens daglig slitasje vil føre til at noen hår til å være skadet, kan flisete tupper bli et tilbakevendende problem. Forstå innholdet i dine flisete tupper og se etter en permanent løsning.

Kosthold

Flisete tupper kan skyldes mangel på riktig ernæring. En sunn kropp betyr alltid sunt hår. Hvis du ikke får nok proteiner og vitaminer håret ditt kan bli sprø.

Varme

Langvarig bruk av hår strykejern, curler stenger, Presser, blow-tørketrommel og enda eksponering for solen om sommeren kan føre til uopprettelig skade på håret ditt. Unngå flisete tupper ved å bære en bomull skjerf utendørs og redusere avhengigheten av grooming verktøy som krever varme.

Tørr hodebunn

En tørr hodebunn kan være en vesentlig årsak til splittet ender. Nourish hodebunnen med varm olje behandlinger. En trichologist kan råde deg til å ta tilskudd av vitamin A og D finnes aplenty i mandelolje. Har imidlertid søke legens råd i tilfelle av overdreven tørrhet og flisete tupper.

Friksjon

Harsh kjemming, tilbake kam og børste fuktig hår kan føre til flisete tupper. Du kan redusere sjansene for å få flisete tupper sterkt ved først å tørke håret forsiktig med et mykt håndkle. Alltid gre med en detangling serum og en bred tannet kam. Også unngå syntetisk pute-dekker. Myk musselin og bomull er de beste alternativene. Også unngå frisyrer som krever overdreven manipulasjon og slite. Scrunchies er tryggere enn gummibånd for de er mykere.

Kjemiske stoffer

Alkoholbaserte produkter er din nemesis i kampen mot flisete tupper. Se etter sjampo og balsam som ikke har alkohol. Du kan også være lurt å unngå sjamponering daglig eller bruke babyprodukter som de er den mildeste og best for hyppig bruk. Hvis grooming er en bekymring opt for tryggere alternativer som naturlig voks og glyserin basert serum. Styr klar av sterke motparter som gels og spray. Hvis du svømme i klor tilsettes bassengvannet ha en beskyttelseshette. Også unngå fargestoffer og farger spesielt de med ammoniakk.

Hardt vann

Må sjekke saltinnholdet i vannforsyningen. Noen ganger årsaken til problemet vårt er så utbredt det ironisk unnslipper vår varsel. Hardt vann kan være en stor skyldige i forårsaker flisete tupper. Hvis daglig bruk er uunngåelig be trichologist for beskyttende produkter du kan bruke.

Gro så du forhindre

Selv om du har en tendens til årsakene for å hindre mer skade, helbrede håret ved hjelp av naturlig balsam som egg; ulike oljer som gulrot, mandel og kokos; tradisjonelle indiske urter som amla og shikakai.

Hvordan håret faktisk delt?

Flisete tupper kan være en av de mest pinlige hår woes å håndtere. Flisete tupper er et resultat av cuticular skade. Når hårstråene gjennomgå skade, deres skalaer separere ut, noe som resulterer i stygge tupper. Heldigvis, kan flisete tupper bli både styres og kontrolleres ved hjelp av enkle hjelpemidler. Oftest de kunne stamme fra feil håret grooming praksis og en iboende besettelse for styling. De dominerende årsakene til flisete tupper må studeres nøye, for å holde seg borte fra dem så mye som mulig.

Noen årsaker til flisete tupper

Flisete tupper kan være et resultat av overdreven børsting av hår. Overdreven og sprek børsting kan føre til svekkelse og skade av skjellaget, forårsaker håret slutter å splitte. Derfor må du alltid holde seg til en bred tannet kam når du børster håret ditt. Bruk milde strøk å detangle og deretter sette opp håret i regulær måte. Hvis du bare ikke kan gjøre unna med børsten, bruk en som er laget av naturlige bust. Og alltid avstå fra å børste når håret ditt er vått som håret er sannsynlig å være mest sårbare på denne tiden.

Bruk av hår tørketrommel relaxers og fargestoffer som kan bidra vesentlig til forekomsten av splittede ender. Selv om det er en populær oppfatning at det relaxers faktisk helbrede ødelagte tråder, sannheten er helt motsatt. Kjemiske forbindelser slik som Relaxers forandre den kjemiske strukturen av håret som gir opphav til skadet hår og tupper. Derfor ville bruken av blåse tørketeknikker og andre slike harde kjemiske produkter må minimaliseres for å redusere de delte ender.

En av de fremtredende årsakene til tupper kan også være assosiert med overdreven styling. Derfor kan prosedyrer som for eksempel permanentbølging retting, krølling og andre forårsaker stor skade på strukturen og teksturen av håret, noe som resulterer i delt ender. For å minimere skader forårsaket av stylingprodukter, må du ty til produkter med aktive naturlige ingredienser som kan ernære håret ditt samtidig.

Avstå fra å manipulere strengene så mye som mulig for å minimere skadene på dine hårstrå. Unngå innpakning du håret i et håndkle, vri dem, noe som gjør stramme ponnier eller andre belastningsskader styrke stiler, for å minimere skaden.

De viktigste årsakene til flisete tupper er de som er forbundet med styling og utsette håret for betydelig misbruk. Du trenger bare å velge hår produkter judiciously og prøve å ty til minimal fysisk manipulering av håret for å minimere skader.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams