24 flotte hårklipp på kvinner i 60-årene

9 november 2018

Etter 60 pluss år, har du sannsynligvis har noen ide om hva frisyrer ser best på deg. Men ikke la gamle skjønnhets regler diktere hvordan du skal ha håret. Sannheten er at du vil se vakker i en hårklipp og farge du er komfortabel med.

Det er to ting du bør vurdere når du velger en frisyre: yourface form og håret tekstur. Det er noen frisyrer som bedre passer begge. For å hjelpe deg med å finne et nytt utseende, vil vi utforske vakre kvinner som fant en stil som smigrer sine funksjoner for inspirasjon.

Glenn Close

load...

Glenn Close (født 19 mars 1947) bruker håret noen få inches under haken, som er super flatterende på nesten alle kvinner. Dette kuttet fungerer for henne fordi håret er naturlig tykt og bølgete, så det svarer godt til å krølle (som legger kroppen).

Hvis du har rett hår, kan et kutt som faller under haken være super flatterende. Vi anbefaler på det sterkeste "lange bobs." Bare sørg for at du får noen lag kuttet i eller spør din stylist for en "A-line" cut som betyr baksiden er kortere enn foran.

Barbara Hershey

Barbara Hershey (født 05.02.1948) definitivt ser langt yngre ut enn hun er. Hun er også et bevis på at kvinner i 60-årene kan ha håret lenge hvis det passer deres ansiktsform og håret tekstur.

load...

Langt hår er stor på torget, rund, og hjerteformede ansikter. Det er ikke så flatterende på kvinner med lange ansikter fordi det kan gjøre ansiktet vises enda lenger.

Som for håret tekstur, jo tykkere og grovere håret ditt er, jo lenger du kan bruke den. Hvis du har tynt hår som har en tendens til å falle halte eller flatt, vil du sannsynligvis ønske å gå med kortere hår.

Ellen Barkin

Ellen Barkin (født 16 april 1954) ser fabelaktig med en bølget skulder-lengde bob. Det er trendy blant kvinner tiår yngre enn henne, og det er perfekt for henne fint hår. Den beste nyheten er at skulderlangt hår kan være flatterende på alle ansiktsformer.

Maria Shriver

Maria Shriver (født 06.11.1955) har fabelaktig grovt, tykt hår. Det ser flott ut i lange lag som rammer ansiktet hennes og den milde bølgen på slutten myker det fantastisk. Du må også sette pris på hennes hårfarge. Det er en fantastisk nyanse av bronde (en blanding mellom blonde og brunette).

load...

Kris Jenner

Kris Jenner (født 05.11.1955) er et stilikon og ofte holder tritt med hennes like berømte døtre. Hun bærer ofte håret i en kort pixie med masse volum opp toppen. Det er en hemmelighet for å trekke av dette kortere kuttet med en rundere ansikt.

Pixies er svært populære blant eldre kvinner, og det er mange retninger å ta denne stilen. Hvis du har et rundt ansikt, holde noen bodyon toppen av hodet for å forlenge ansiktet. Dette gjøres ofte med mange lag og hår produkter som tilfører volum.

Mary Steenburgen

Bangs kan tørke av år av et ansikt, noe som gjenspeiles her på Mary Steenburgen (født 08.02.1953). Hennes ansikt-framing lag også legge til et ungdommelig preg og bølgene legging på skuldrene legge til elegansen.

Emmylou Harris

Feiing, side-feide smell som singer Emmylou Harris (født 02.04.1947) bruker er også super flatterende. De kan skjule en rynket panne, bringe oppmerksomhet til øynene dine, og legge interesse til nesten alle hårklipp.

Dana Delany

Hvis du gjør det vokse håret langt, sørg for at det er sunt og ikke faller flatt. Spør etter lange lag, som gir håret tekstur og bevegelse og vurdere en side-del. Dana Delany tallet (født 13 mars 1956) hårklipp og farge isa perfectexample på hvordan å trekke den av.

Carine Roitfeld

Paris Vogue redaktør Carine Roitfeld (født 19 september 1954) er super trendy med henne mussy shag hårklipp. Hun ser edgy, kul og veldig sofistikert, selv om hun valgte å gå med en mindre stylet utseende enn de fleste kvinner på hennes alder.

Jessica Lange

Dette er en flott frisyre for alle, uansett alder. Jessica Lange (født 20 april 1949), viser at du ikke trenger å gå super kort dagen etter at du treffer en viss alder.

Det viktigste er å ha det som flatterende på deg, og skulder-lengde er flatterende på alle. Før voksende kort hår lenger bør du vurdere om håret tekstur kan håndtere dette kuttet.

Super krøllete hår trenger å være lenger fordi lengden veier ned krøllene. Hvis du går kort, kan du få et puff. Hvis du har tynt, flatt hår, trenger du kroppen, så spør din frisør å klippe i et par lag.

Les også:

Christine Baranski

Lange bobs er flatterende på kvinner i alle aldre og med alle ansiktsformer. Denne lange bob på Christine Baranski (født 02.05.1952) er en av de som går til stiler som enhver kvinne kan trekke av. Det er stilig, men moro og hennes høydepunkter virkelig briljere bølger og hennes veldig tykt hår.

Deidre Hall

Hvis du ønsker å holde håret lenger, som skuespiller Deidre Hall (født 31 oktober 1947) har, vil du ønsker din frisør å klippe i lag. Lag legge bevegelse og swingto en frisyre. Bare sørg for at lagene er lengre og starter på haken eller i nærheten av det å holde utseendet moderne.

OPRAH WINFREY

Bare fordi du er eldre, betyr ikke at du ikke kan bære en ungdommelig hestehale. OPRAH WINFREY (29 januar 1954) kommer unna med en ofte og hun fullfører hennes utseende med fantastiske briller.

Roseanne Barr

Du har kanskje noen grå, ingen grå, eller du kan være alt grått. Hvordan du håndterer det er opp til deg. Flere kvinner er å omfavne sine grå hår og la det vokse inn i hva det var naturlig ment å være.

Dette bob frisyre på Roseanne Barr (født 03.11.1952) er smigrende til hennes runde ansiktsform. Det er flott med feiende smell og flotte grå farger i hele håret.

Hvis du ønsker å farge grå hår, har du noen alternativer. Going mørkere kan være vanskeligere å holde opp fordi blondt hår blander med grått som det vokser i. Men hvis du aldri har vært en blond, kan fargen ikke passer deg. I dette tilfellet, kan du velge en kobber eller rik chocolateshade.

Susan Sarandon

Det er viktig å omfavne din naturlige håret tekstur som Susan Sarandon (født 04.10.1946) gjør. Hun har naturlig bølgete hår som hun ikke prøver å rette med en blåse tørr og flatt jern. Resultatet er helt nydelig.

Patti Scialfa

Dette ser på musiker (og Bruce Springsteens kone) Patti Scialfa (født 29 juli 1953), tar år av hennes utseende. Hun bærer håret som en 20-åring kanskje, men de lange, side-feide smell myke opp utseendet. Det er helt nydelig.

Susan Lucci

Hvis du har tørt hår som kan få fluffy, gå med det som Susan Lucci (født 23 desember 1946) gjør. Volumet er super flatterende og hennes bølger og tynne smell ramme hennes lange ansikt perfekt.

Beverly Johnson

Lang, frodig og herlig. Beverly Johnson (født 13 oktober 1952) viser at du kan ha nydelig langt hår godt etter 30 år Nøkkelen er hårets helse. Ikke vær redd for å få hair extensions (som Johnson sport her) for å gjøre håret fyldigere og lusher.

Alfre Woodard

Alfre Woodard (født 08.11.1952) bruker en stor, fet og vakre utseende med flotte krøller. Det er rotete, men stil og super søt. De røde høydepunkter i det svarte håret virkelig legge et ungdommelig utseende til henne morsom stil.

Marisa Berenson

Marisa Berenson (født 15 februar 1947) viser frem to forskjellig utseende, en naturlig og en rettet. Begge ser bra ut, men dette viser at du ikke sitter fast med en tekstur. Hvis du er villig til å ta en risiko, leder til salongen og se hva en annen tekstur ser ut på deg.

Anna Wintour

Anna Wintour (født 03.11.1949) har hatt den samme frisyren i flere tiår. Det er et flott utseende for henne og sheis selvsagt veldig komfortabel med det.

Dette er en klassisk chin-lengde bob som er kuttet til én lengde. Det er perfekt for henne rett hår og rammer hennes vakre ansikt. Plus, virkelig viser det av henne lang, elegant hals.

Jane Seymour

Jane Seymour (født 15 februar 1951) bruker håret lenge. Det er liksom hennes varemerke, og det fungerer flott på henne. Så mye for regelen om at kvinner aldri skal ha håret lenge etter 55.

Hennes sløv, tykke smell er et perfekt supplement til lengden også. De ramme ansiktet og knapt merk lagene legger akkurat nok volum til henne rett hår.

Julie Walters

Dette kuttet på skuespilleren Julie Walters (født 22 februar 1950) er smigrende, irritabel, og super kul. Det viser at du kan gå korte, andstill vise frem litt personlighet. Siden det er igjen ganske bustete, det er også en av de enkleste korte hårklipp for å opprettholde daglig.

Olivia Newton-John

Olivia Newton-John (født 26 september 1948) har slitt mange ser opp gjennom årene, og hun fortsatt ser helt fantastisk ut. Hun viser også allsidigheten til en skulder-lengde kutt. En dag kan du gå rett og neste legge store, vakre krøller.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams