22 morsomme og sexy frisyrer for naturlig krøllete hår

12 november 2018

Hvis du ble født med krøllete hår, youknow at det kan bechallenging til tider, spesielt når du kjemper frizz. Så igjen, itcanalsobe fabelaktig. Mange kvinner velger å omfavne theirnatural krøller og vise dem frem.

Før neste kutt eller stil, et fotogalleri av noen av de mest sexy, er bounciest hår sikker på å tilby massevis av inspirasjon.

Beachy curl

Naturlige krøller ikke nødvendigvis krever mye styling, produkter, eller arbeid. ActressRachelle Lefevre bergarter noen enkle breezy stranden bølger som viser hvordan bare en liten mengde styling kan skape en fantastisk utseende.

load...

Den myke, røde krøller

Jo lengre håret ditt er, jo mer vil det tynge krøller. Selv om det kan se limp, beviser skuespiller Jennifer Ferrin at det kan slappe krøller akkurat nok. Hennes myke lokker ri den fine linjen mellom krøller og bølger, og det ser fantastisk med hennes lyse rød farge.

Den sexy bølge curl

Singer Shania Twain har vakkert hår med en naturlig bølge. Dette kuttet like nedenfor skulderen er fantastisk med ansikt-innramming tentakler og lagdelte krøller. Hennes høydepunkter i ulike nyanser av brunt perfekt markere curl samtidig som det naturlige, sexy look.

Den super-lange krøller

load...

Hvis du ønsker å gå super lang, kan krøller ser utrolig. Singer Eliza Doolittle elsker dette utseende og bærer den med ren stil. Selv på denne lengden, hennes krøller beholde stor dimensjon. Det er mest sannsynlig et resultat av å velge de riktige stylingprodukter for krøller.

Mediet bølget curl

Mange kvinner med rett hår vil gå langt for å achievestunning krøller som Lisa Edelstein. Hennes middels lengde kutt har en myk bølge som virkelig viser ansiktet i en veldig leken måte. Det er et utseende som du kan få ved hjelp av en krølltang i tillegg.

Den korte og bouncy krøller

load...

Det er en myte at du ikke kan gå short hvis håret er krøllete. Mange kvinner har vist denne gamle skjønnhet "regelen" feil og skuespiller Julia Garner er en av de beste eksemplene. Det er svært sjelden å se henne med rett hår og hennes bouncy krøller på eller over skuldrene hennes alltid ser fabelaktig.

Duppen curl

En fantastisk sett med krøller, er skuespilleren Janet Dacal hår rett og slett et vidunder. Hennes røde låser er perfekt stylet i en rotete slags måte og lokker har en stor tetthet som legger kroppen. Hvis du har frykt for å bli en poufballwith en kortere kutt, bør dette bildet være inspirasjon som du kan trekke den av.

Den bounciest curl

Snakk om bouncycurls! MusicianKimberly Schlapman vet å bære denne look. Hennes kutt er ofte rundt skuldrene og inneholder mange lag som gir håret en fantastisk og morsom form. Den blonde mopp passer hennes personlighet perfekt og virkelig fremhever ansiktet hennes.

Den mørke spiral curl

Når det kommer til mørke spiraler slitt lenge, har skuespilleren Sofia Milos utseendet spikret, og du vil sjelden se henne uten. Hvis du følger noen regler for å få veldefinerte krøller, som moisturizingand søker produkter mens håret er vått, er denne stilen overraskende lett å vedlikeholde. Dessuten er det mye moro å feie fingrene gjennom og gi en og annen hår flip.

Skulderen lengde curl

For womenwith mykere krøller som MichellePfeiffer, kan det være lett å tenke på å gå rett. Likevel, når du ser på skuespiller mange ser opp gjennom årene, vil du legge merke til at hun sjelden mister sin naturlige bølge helt. Hun fortsatt inspirerer kvinner i alle aldre og definitivt får stemme for noen av de beste krøllete hår for kvinner over 50.

Les også:

Bouncy og vakre krøller

Norsk skuespiller Alex Kingston er en annen nydelig kvinne som ikke forsøker å bekjempe hennes krøller. Hun bærer ofte dem i en shaggier, lang stil og nyter viser av sin fylde. Så igjen, har hun strammet dem opp for sin rolle i "Akutten", og på den røde løperen, ser vi hvordan hun gir dem en super sexy utseende.

Den la oss gå naturlige krøller

Skuespiller Kyra Sedgwick har hatt krøller i årevis. Hun ikke rette håret hele tiden, som så mange andre kjendiser, så det er et sjokk når hun gjør. I stedet ser vi ofte henne med denne naturlige krøller eller med en liten bølge. Hvis du vil ha inspirasjon til hvordan allsidig krøllete hår er, utforske noen av hennes utseende.

Den daglige curl

Melina Kanakaredes har vakre låser som er misunnelse av mange kvinner. Subtile høydepunkter virkelig hjelpe ramme hennes vakre ansikt.

Hennes utseende er noe som naturlig krøllete-haired kvinner kan trekke offevery dag. Hemmelighetene er i styling og når du får en personlig rutine ned, kan du rocke denne looken dag og natt som hun gjør.

Den modne curl

Kate Capshaw sin krøller er frodig og hun beviser at modne kvinner fortsatt kan ha mye moro med theirringlets. Denne korte bob er absolutt ikke mangel på volum og lagene er fabelaktig.

For kvinner som ønsker å gå fra krøllete til rette og tilbake igjen, kan surfing Capshaw mange utseende vise deg hvordan det gjøres med klasse.

Den store og uthevet curl

Mange svarte kvinner har naturlig krøllete hår, og det er manygorgeous naturlige stiler for deg å velge fra. Tanika Ray er kjent for sin store hår og det er en morsom utseende som er alltid fabelaktig. Du vil ofte merke at hun spiller med mye høydepunkter som aksent de vakre krøller.

Den stramme sing krøller

Jordin Sparks veksler ofte mellom hennes naturlige hår og en super rett utseende. Hver av dem passer virkelig hennes personlighet, og når hun krøller får veldig stramt som dette, de er fulle av liv.

Hvis du ønsker å gå rett, har du mange alternativer. Hår relaxers er et populært alternativ for African American hår thatgrows ut over tid. Et annet alternativ er en keratin behandling, som gjør at curl til å komme tilbake sakte over et par måneder.

Dristigste curl

Singer Solange vet å ha det gøy med hennes naturlige hår. Du vil ofte se henne gå stor og fet som dette, men da igjen kan du finne mange bilder av henne med super myke, sexy bølger. Hvis du trenger bevis på at puff er sexy og vakker, hun har det.

Den krølltangen curl

En stor mopp av krøller kan bli sett på som en forbannelse eller en velsignelse. Skuespiller Anna Shaffer tydelig ser det som en velsignelse fordi du vil sjelden se henne uten denne vakre lederen for full, super tykke krøller. Du også kan rocke perfekte spiraler med hjelp av curling stenger.

Den super gøy curl

Trange lokker er signaturen se etter skuespiller Madison Pettis, og de er så gøy. Hennes krøller har en strålende sprett og hennes stylist virkelig vet hvordan man skal jobbe i lag. Spør din til å kutte i lag og med bruke en barberhøvel. Det er et viktig element for å temme curl.

Den utblåste curl

Når du bare ikke kan håndtere curl, blåse den ut. Hvis du har tatt en børste til håret ditt, vet du denne looken fra modell Madison Stubbington. Det skaper en myk, fluffy bølge som er super søt og ganske forførende på samme tid. For å kontrollere det bare litt, legge en svært lys produkt så blåse ut ikke blir for vill.

Den smidig curl

Broadway stjerne Genny Lis Padilla er også kjent for sin smidig curl. Hun bærer hennes mørke hår med slike nåde og ofte har de sexy lokker nær toppen. Hun er også en mester på updo og halv-up, halv ned utseende, noe som kan trekke alt håret tilbake og fortsatt ser varmt.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams