22 inspirerende korte hårklipp for hver ansiktsform

12 november 2018

Når du leter tocut langt hår kort eller ønsker å oppdatere din korte frisyren, er det godt å velge en frisyre som vil flatere din ansiktsform. Enten du har en rund, lang, oval, firkantet eller hjerteformet ansikt, vil det være stiler som ser flott ut på deg og andre som kanskje ikke er like flatterende.

Den gode nyheten er at nesten hver trend vil arbeide med hver ansiktsform, er det bare å få den rette kutt. For eksempel, pixie vanligvis ikke smigre et rundt ansikt. Men det kan være nydelig hvis du forlenge ansiktet med seg korte smell som stikker opp eller la dem fint og lenge i en side-sweep.

load...

Håret tekstur saker

Håret tekstur spiller en rolle i å velge en flatterende frisyre også. Din hårets tetthet og tekstur kan diktere din frisyre, håret lengde, og hvordan din stylist kutter din hair.Curly hår vil ikke fungere med alle korte frisyrer, men vil heller ikke super fint, flatt hår.

Ikke glem din personlighet

Når det gjelder korte hårklipp, spesielt, spiller din personlighet en stor rolle. Tenk på hva som går gjennom hodet ditt når du ser en kvinne med en strukturert bob eller en edgy frisyre.

Du er sannsynligvis passerer en slags dom over henne, enten du liker det eller ikke. Mange automatisk tenker en kvinne med en stor edgy kutt må være kul mens en kvinne med en strukturert bob er sofistikert.

load...

Tenk også på at kort hår har en tendens til å trekke mer oppmerksomhet enn langt hår. Hvis du kommer til å få en platina Pompadour, folk kommer til å legge merke til.

Alle ansikter: Pixie

Pixie hårklipp har vært populære for langs tid. Mens de er vanligvis kortere på toppen, har utviklingen vært tenderer mot lengre lag. Dette gir deg mye mer frihet til å style håret ditt i et mylder av måter.

Super kort hår betyr ikke at du sitter fast med en monoton utseende. Så lenge du holder håret lenger på toppen, kan du feie det til siden, skaper en dyp side del eller rett ned på midten, feie den tilbake i en Pompadour, eller krølle det opp for litt bølge. Med litt lengde, kan du endre utseende som passer deg.

Best Face Shapes

Nesten alle pixie frisyrer ser flott ut på oval, kvadrat, og hjerte-formet ansikter. Denne spesielle stilen ser flott ut på runde ansikt shapesbecause det gir vinkler, noe som visuelt myke opp ansiktet er rundhet. "Alle disse små biter hjelpe fremheve kinnben og øyne, det er nesten som om du bygger i kinnben med dette kuttet," sier stylist Jimmy Paul i Allure Magazine.

load...

Hvis du har en lang ansikt, kan dette kuttet gjøre det ser enda mer avlange. For å unngå det, legger smell til pixie som henger ned over pannen.

Den beste håret tekstur

Denne spesielle utseende som fungerer best for petite kvinner med bølgete eller rett hår. Har du krøllete hår, kan du fortsatt ha håret kort, men det vil ikke se ut som dette uten en masse tynning og retting.

Alle ansikter: en myk pixie

Når du legger til lange, tykke side-feide smell til en pixie, er det et helt annet utseende. Denne fungerer også på alle ansiktsform, og det er et godt valg hvis du har en lang ansikt.

Totalt kan stilen ofthis bestemt hårklipp bæres av kvinner i alle aldre, hårfarge og ansiktsform. Det er veldig pen, uformell og profesjonell samtidig. Det etterlater deg også med noen lengde for å spille med for spesielle hendelser eller når du bare vil ha noe nytt uten en tur til salongen.

Bølget, tykk, rett og fint hår kommer til å være bra for dette kuttet. Den eneste hårstruktur det virkelig ikke fungerer for er veldig krøllete hår.

Alle ansikter: en stilig kutt

Dette kuttet på magasinredaktør Joanna Coles er fabelaktig på alle ansiktsformer. Men det fungerer ikke med alle hår teksturer. Det er best for hår som er tynt og rett.

Det flotte med det er at det ser veldig fint når det er flatt. Mangel på kroppen er noe som mange kvinner med tynt hår avtale med, så de lange lag av kuttet er egentlig perfekt. Du kan også bruke productand føn det å øke volumet når det trengs, eller bare bruke den som en vask og gostyle.

Alle ansikter: krøllete bob

Kvinner med naturlige bølger og krøller er ikke utelatt av de kortere hårklipp. Du kan ikke ønsker å gå så kort som den pixie, men du kan være i stand til å bære en kortere bob. Det er et kutt som smigrer hver ansiktsform.

Det fine med denne stilen er at den har akkurat nok lengde til å slappe av noen av krøller og bølger. Avhengig av din spesielle håret tekstur, gå kortere kan resultere i litt mer poufiness enn du ønsker.

Alle ansikter: en elegant bob

Hvis du tenker på å gå short og liker dette kuttet, har du flaks, fordi det ville fungere godt for alle. Ved å kutte bob en tomme eller så under haken, myker opp kjeven og legger akkurat nok kroppen til sidene. De lange smell trekke oppmerksomhet til øynene og sidedelen gir volum.

En ting å huske på med kortere hår er vedlikehold involvert. Selv på denne lengden, vil du sannsynligvis ønske å få det trimmet hver måned eller så for å opprettholde stilen. Jo lengre håret ditt er, jo mer tid du kan vente mellom salong besøk.

Alle ansikter: en raggete lang bob

Den raggete lang bob er en av de hotteste frisyrer og den har mange kjendiser hakking av sine lange låser. Hemmeligheten til denne stilen er hakkete endene. Det er ufullkommen, men ikke helt bedhead. I stedet er det lufttørket og finger-krøllet fabulousness.

De fleste kvinner har noen naturlig bølge i håret, og dette kuttet kan du vise det fram med stil.

De beste ansiktsformer

Raggete lang bob fungerer på alle ansiktsformer. It'sthe ideelle kutt for kvinner med lange ansikter fordi det ikke er for lang og ikke for kort. Og når det er bølgete, legger det kroppen til sidene av ansiktet ditt, slik at det ser ut til å være bredere enn den faktisk er.

Det handler om oppmykning kantene når du har en firkantet ansikt. Dette bølget shag fungerer fint for det.

Spør stylist for en myk, konisk bob som treffer rett på haken. Når styling, sørg for å knuse håret toplay opp sin naturlige bølge. Du kan også legge til tekstur med en tørr shampoo spray, deretter flatt jern endene.

Les også:

Nesten alle ansikter: edgy pixie

Nesten hver kvinne, uansett alder eller ansiktsform, kan bære thisedgy og kul versjon av Pixie. Det eneste unntaket isif du har en lang ansikt ettersom volumet opp toppen kan gjøre ansiktet ser lengre.

Det er mange lag i dette kuttet, og det er veldig lett å style hver dag. Det er ikke ment å være perfekt, så jo mindre du gjør med det, jo bedre ser det.

Nesten alle ansikter: bobs med smell

Bobs er en av de mest allsidige kort lengde kutt. Det fungerer like bra withblunt smell som det gjør withside-feide ORNO smell. Dette chin-lengde bobwithbangs kan Benice på anyface form, men det fungerer bestwith oval, hjerte-formet, og lange ansiktsformer.

Lange, kvadratiske og runde ansikter: en stor snarvei

Denne sexy og leken kutt fungerer godt en naturlig firkantet ansiktsform. Det ville være fint med en lang orround ansikt, også.

Du ønsker kanskje å unngå dette kuttet hvis du har en hjerteformet ansikt. Den lange bang treffer rett på haken, tegning oppmerksomhet der. Det er en funksjon du kan være lurt å myke opp fordi chins pleier å være pointier onheart former.

Lange og ovale ansikter: kortere shag

Dette er en stor kortere shag frisyre som fungerer best på ovale og lange ansiktsformer. Volumet på toppen blir oppveid av den meget lange lag, som er super tykk foran. Det rammer ansiktet perfekt og treffer rett over haken.

Den shagginess av denne looken er fabelaktig. Det er en stil som kan jobbe både dag og natt, og det har tonnevis av dimensjon.

Lange og ovale ansikter: den sofistikerte bob

Hvis du har en lang ansikt eller et ovalt ansikt som er litt lenger, bør du vurdere en sofistikert bob som dette. Vinklene vise frem en sterk kjeve og de lange lagene legge til noen bevegelse til bob, så det ikke er for boxy.

De lange smell vil også maskere en høy panne. Du kan be din stylist å klippe lagene på øyne og kinn.

Ovalt ansikt: du kan få funky

Hvis du har et ovalt ansikt, kan du bruke nesten alle frisyre, inkludert korte. En funky kutt er perfekt for deg hvis du har personlighet for det. En kvinne som idrett dette håret ber om oppmerksomhet, og det er svært dristig og sexy.

Siden alle hode er en annen form også, bør en god stylist ta deg i betraktning når du skjærer en edgy cut.After alt, hvis du kommer denne dristige og kort, vil du sørge for og se bra ut fra alle vinkler.

Firkantet ansikt: en bob for en sterk kjeve

Hvis du har et firkantet ansikt, vise frem sterk kjeve med en bob som treffer deg under kjevebenet. "En bob arbeider med, ikke mot, benbygning," salong eier Rodney Cutler sa på Glo. Spør stylist for en "uteksaminert bob" som er kortere i ryggen og vinkler lenger mot fronten.

Hjerteformet ansikt: en nydelig lang bob

Lengden av denne lange bob er perfekt for en hjerteformet ansikt. De lengre bølgene er igjen under haken, som myker haken. Det gir også mindre volum langs sidene, der ansiktet er bredere, så det er veldig slankende.

Hjerteformet ansikt: søt og krøllete

Har du krøllete hår, kan du med hell Break regler når du bestemmer deg for å gå short. Selv om det er ofte anbefalt å la krøllene lang, kan du trekke den av.

Trikset her er å eie krøllene, men får masse lag kutt i å redusere volumet. Du kan se det beste i ryggen, der det blir veldig kort, men lagene er forskjellige. Opp foran, krøllene naturlig myke opp en sterkere hake, men lagene er like over det, ikke akkurat i kø.

Legge smell til curls er en annen regel breaker. Det fungerer flott, skjønt, og det handler om disse lagene. Ved å kutte enkelte curl (vanligvis når håret er tørt), kan en stylist ramme inn ansiktet perfekt med bare noen få tentakler.

Hjerteformet ansikt: shag er kjempebra

Perfekt for en hjerteformet ansikt, dette raggete, men stylet, bob ville faktisk fungere på noen ansikt. Det er interessant fordi volumeis lagt til den ene siden, takket være en dyp side del. Hennes bangsdraw all oppmerksomhet fordi de er perfekt stylet og like over brow linje. Det er en perfekt kontrast til den hakkete shag som utgjør resten av håret.

Rundt ansikt: vinklet, side-feide smell

På et rundt ansikt, vinkler fra lange, side-feide smell kompensere noen av rundhet. Dette kuttet er et fint eksempel på hvor godt det fungerer. Trikset er å unngå å legge toomuchvolume til sidene av yourface, så det fungerer best withstraight hår.

Rundt ansikt: chin-lengde bob

Vanligvis er kvinner med runde ansikter oppfordret til å holde seg borte fra den klassiske bob som treffer riktig IDen haken. Det kan gjøre en runde ansikt vises rounder. Men det kan se helt nydelig.

Dette fungerer for noen grunner. Ved avskjed håret på midten, faller det som en gardin som skjuler noe av rundhet. Når det er feid tilbake bak det ene øret, er det enda mer slankende og bølgene legge litt av en distraksjon. Du må også tenke på at hun har en lang hals, som denne lengden fremhever.

Long ansikt: en flott kort hårklipp

En smigrende kutt for kvinner med lange ansikter, er dette en ideell hvis du har naturlig pin-rett hår. Den har rikelig med volum langs siden med smellene å runde ut i ansiktet. Det kan også arbeide for kvinner med tykt, litt bølgete hår, spesielt hvis stylist tynner den litt.

Long ansikt: få smell

Mange kvinner med lange ansiktsformer har en høy panne. Du kan tone ned det ved ganske enkelt å få noen smell skåret i stilen din. Enten du går med sløv eller side-feide smell, noen dotter eller en tykkere stil, kan de gjøre underverker for en rekke frisyrer. Bortsett fra det, kan smell også ta noen år av ditt utseende.

Long ansikt: krøller og bølger legge bredde

Et annet element du kanskje vurdere om du har en lang ansikt er å legge til eller spille opp bølger. Uansett lengden, bølgete eller krøllete hår vil legge bredde til ansiktet ditt og at det ser litt kortere enn det er. Den klassiske vinklet bob er en stor klippe for dette fordi det fungerer med alle hår teksturer og kan være så bølgete du vil for enhver anledning.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams