20 veldig søte, men veldig sexy korte frisyrer 2018

9 november 2018

Det tar guts til å gå veldig kort, men resultatene kan være veldig kul. Enten du søker et kutt som er sexy eller funky eller søt, er det mange frisyrer for deg tochoose fra.

Du kan gå super kort eller velge lange lag. Velg en funky Pompadour eller en søt, myk Pixie. Med hjelp av noen kjendiser som gikk kort, din sikker på å finne litt inspirasjon før du treffer salongen.

Når de bestemmer seg for en kort frisyre og kutt, vil du ønsker å vurdere som vil utfylle din ansiktsform samt håret tekstur.

load...

Mens pixie kan fungere for alle ansiktsform, kan det ikke fungere for virkelig tykke eller krøllete hår, for eksempel. Likeledes, hvis du har en lengre ansikt med en høy hårfestet, kan noen side-feide smell dekke pannen. Du vil også være lurt å tenke på vedlikehold også. Kortere frisyrer må holdes opp med regelmessig trim for å holde dem ser flott ut.

Michelle Williams' pixie

Michelle Williams bærer en søt og sexy Pixie frisyre. De lange lag har et mykt utseende, og dette er en svært populær frisyre blant kvinner som elsker kort hår.

Williams snakket med Elle UK om hennes populære frisyre. "Jeg føler meg som meg selv med kort hår. Og det har vært en veldig lang tid siden jeg hadde langt hår, fem år. Selvfølgelig, de eneste som liker det er homofile menn og min venninne. Rette menn over hele linja ikke inn i dette hår. Jeg klippet det for en straight mann som noensinne har likt kort hår, og jeg bruker den i minne om noen som virkelig elsket det."

load...

Halle Berrys pixie

For år, Halle Berry hadde denne signaturen pixie, og det er en gorgeouslook. Hun sa en gang til Elle Magazine at hun føler seg mest som seg selv i super kort hår. "Jeg elsker kort hår-det er meg, det er hvem jeg er. Jeg føler meg trygg og føler at mitt beste selv når jeg har kort hår," sier Berry.

Kuttet har mye volum takket være mussy lag, og det fremhever Berry vakre ansikt. Det kan også bli stylet på ulike måter, fra denne raske, Messier utseende til et elegant utseende når du vil.

Anne Hathaway er pixie

Anne Hathaway kan være godt kjent for sitt lange hår, men dette pixie var en utmerket stil på henne også. Det er igjen bare litt lenger på toppen for å gi volum og dotter enn pannen er både søt og sexy.

Eva Pigford sexy beskjæres

Eva Pigford valgte en snarvei som matcher hennes fet personlighet. Den lyse blonde fargen er en fantastisk kontrast til hennes hud og mørke øyne. Ved å gå denne korte, hun viser også tilby henne lang hals, noe som bare gjør henne mer glamorøs.

load...

Ariane Davis' søte krøller

Hvis du ikke er så edgy, har Ariane Davis en super søt versjon av Pixie. Det er kuttet like tett inntil hodet hennes og har rikelig med lag, men det har også noen myke krøller. Dette er elegant og morsom, perfekt for alle med en happy-go-lucky personlighet.

Rihanna pixie

Rihanna er en annen vakker kvinne som går frem og tilbake mellom lange og korte hår. Denne myke pixie var en av de beste korte stiler hun har slitt. Den har flotte lag og godt volum til aksent hennes hjerteformet ansikt. Dette ser krever bare en minimal mengde styling hver dag, så det er flott for en travel livsstil.

Miley Cyrus er edgy

Miley Cyrus brukte dette platinum 'gjøre for et par år. Det var ganske kontroversielt, men Cyrus elsket det.

Angivelig, Miley ønsket å gå short i lang tid. Da hun var 15, ble hun intervjuet på ABC News og pekte på et bilde av modellen Twiggy med pixie hår. Hun sa: "En dag jeg skal klippe håret mitt sånn. Jeg vet jeg er. Jeg vet at jeg vil en dag."

Det er ikke akkurat en pixie hårklipp, skjønt. Cyrus er idrett en Pompadour, også kjent som en "quiff." Dette stilige, edgy kutt har blitt sett på mange kjendiser, inkludert sangere Pink og Rihanna.

Singer rosa

Pink sported kort hår i mange år og hun bærer ofte en Pompadour. Det hasbecome hennes signatur utseende og spiller opp hennes store personlighet. En av de mer uvanlige stiler er denne rosa quiff. Det er massevis av moro og sørge for å få litt oppmerksomhet.

Jaimie Alexander

Les også:

Skuespiller Jaimie Alexander debuterte hennes korte, beskåret kuttet i april 2016. "For meg er den største delen av skjønnhet er tillit, så jeg anbefaler iført noe du virkelig føler deg komfortabel i det er kanskje en forlengelse av din personlighet. Ikke prøv å være noen andre enn deg selv," sa hun til USA Today.

Hvis pixie virker litt stillferdig for deg, kan du prøve Pompadour. Alexander utseende er morsomt og hip, men det er også veldig elegant. Det ser nydelig med hennes mørke brunt hår og rundt ansikt, og legger til lengden fordi alle håret er på topp.

Esther Quek er piggete

Moteredaktør Esther Quek er alltid på toppen av mote scene. Hun bærer ofte noen av de kuleste hår du vil se og alltid gjør det med stor stil. Dette bustete blonde kuttet er en morsom idé som mange kvinner kan trekke av, spesielt hvis du liker å lage en uttalelse.

Hun er også kjent for sammenkobling henne kort hår med fantastisk øredobber. Det er noe som mange lengre frisyrer bare dekke opp.

Ruby Rose røde og edgy kutt

Du trenger ikke å gå med en full Pompadour eller pigger for å vise frem din edgy personlighet. Ruby Rose har en fantastisk stil som er så mye om rubinrød farge som det er Mussy toppene. Det er et flott utseende for henne tydelig benbygning, og legger balanse med volum på toppen.

Sharon Osbourne underskrift rød

Sharon Osbourne er ofte sett i denne lyse rødt hår. Det er en flott farge for hennes hudfarge og dette kuttet er en av hennes favoritter.

Enten du går med rubin-rød farge eller ikke, er det en stor klippe for eldre kvinner. Det er tilfeldig og profesjonell samtidig. I tillegg kan du dyrke den litt lenger eller la smell henge ned mer, som Osbourne ofte gjør.

Kris Jenner ungdommelig kutt

Kris Jenner har alltid slitt håret kort, og dette er en av de edgier versjoner. Det er faktisk ganske søt og ser ikke for ung eller for gammel, så det er et fantastisk valg for eldre kvinner med nesten alle ansiktsform. De side-feide smell virkelig gjøre utseendet og trekke oppmerksomhet til hennes fantastiske øyne.

Jessie J

Singer Jessie J har en super kort beskåret platina frisyre som ville se bra ut på mange kvinner. Selv om det er uvanlig å ramme pannen med korte lag som faller rett ned på pannen, det virkelig fungerer. Det er spesielt flatterende for henne rundt ansikt og lar øynene for å være hovedfokus.

Ruby Rose slicked utseende

Slicked tilbake er et flott utseende for kort hår. Ruby Rose har den perfekte ansiktet for denne looken fordi håret ikke vanskeligere fra hennes hjerteformet ansikt. Du må kanskje vokse håret ut litt mer for å trekke den av, men smellene kan alltid bli feid til side når du ikke ønsker å glatt dem tilbake.

Devyn Abdullah

Dette frisyre på modellen Devyn Abdullah er rett og slett nydelig. Det er litt av en pixie i ryggen, noe som forlenger hennes elegante halsen. Hennes lange smell vise fram sin vakre øyne, spesielt med mørkere sminke som er så flatterende for henne hudfarge. Dette er en av de kuttene som ville fungere for mange kvinner.

Sarah Harding sin side-feide smell

Gående lenger i front legger til en moderne stil til den gjennomsnittlige Pixie. Side-feide bangsmay ha startet som en trend, men de er kommet for å bli. Sara Harding er kuttet er søt og kan fungere på alle ansiktsform for kvinner i alle aldre.

Kathy Webers mørke lag

Du kan også gi disse smellene flere lag og legg dem sammen pannen. Kathy Webers mørkt, tykt hår er perfekt for dette. Hun har tonnevis av volum på toppen for å balansere ut sine ansiktstrekk. Kontrasten mellom henne hårfarge og hudfarge, sammen med de smellene, ta med all oppmerksomhet til hennes nydelige øyne.

Laura De Boer er søt sweep

Laura De Boer har den perfekte personligheten og ansiktet for å gjøre denne enkle kutt arbeid. Det er veldig pen, uformell og en flott plass for henne rett hår. De auburnhighlights gi håret stor dimensjon. Uten dem, kan dette være litt for flat.

En butt kutt

Paris Fashion Week er et flott sted å oppdage nye frisyrer, særlig korte, irritabel seg. Denne super kort sløv cut er en av juvelene du kan finne der. Det er hip, moderne og svært fasjonable, akkurat hva du vil hvis du er ute etter å gjøre en uttalelse.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams