20 tips for kvinner som vil bli blonde

14 november 2018

Se deg rundt på kvinner med blondt hår, og du vil legge merke til hvor mange nyanser av blonde det er. Det er jordbær blonde, dirty blonde, bronde, platina blonde, honning blonde, og selv brunt hår med blonde striper.

Hvis du har planer om å gå blond eller lyse opp din naturlige farge, er det en rekke ting du bør vurdere før du hodet til salongen. Dette hårfarge kan være høy vedlikehold, og du har et par alternativer når det gjelder prosessen. Du vil også være lurt å beskytte håret for å holde den skinnende og vakkert.

load...

Som vi utforske vakre blonde kvinner som inspirasjon, vil vi også passere langs nyttige tips som vil hjelpe deg å ta de beste avgjørelsene for den nye fargen.

En nydelig isete blonde

Noen blader råde deg til å mørkne håret for høsten og vinteren, men dette er ikke nødvendig. Blondt hår kan være veldig blonde-selv isete blonde-i de kalde månedene, så lenge huden din tone er smigrende mot fargen. Du kan også koble din blonde med lyse lepper for en mer festlig utseende.

Lyset blonde

Hvis du undersøker et barns hår som aldri har blitt farget, vil du se mange fargenyanser. For den mest naturlige blonde hår, velge høydepunkter i stedet for all-over farger og be colorist å male i et par forskjellige nyanser. Du kan gjøre lavmål og høydepunkter, også, for ekstra dimensjon.

load...

Blonde striper og lavmål

Hår som er bare en farge kan være ensfarget og kjedelig. Blande i lavmål og høydepunkter kan gi ditt blonde hår definisjon, slik at det mer naturlig utseende.

Thebalayage teknikken fungerer wellfor høydepunkter og kan være et bedre valg enn folier fordi det er malt i. Når det gjelder å få store høydepunktene, er det best å forlate jobben til en profesjonell.

Opplyser naturlig blonde

Du vil gjøre en god blonde hvis du hadde blondt hår som en gutt. Når får håret farget, bør stylist ta naturlig utgangspunkt i betraktning. Naturlig blondt hår-selv skitne blonde som Beth Stern hår-er et perfekt utgangspunkt for høydepunkter.

Hvis du ikke har naturlig blondt hår (og la oss være ærlige, er det få kvinner), kan det hende du må tåle en prosess for å gå blonde. Noen kvinner med mørkt hår må gå til salongen to ganger, en gang for bleking og igjen for farge.

load...

Det fine med bronde

Jennifer Aniston er kjent for håret. Noen ganger er det mørkere, men hun bærer vanligvis en skygge av blonde, selv om hun er en naturlig brunette. Her er håret en nydelig bronde -somewhere mellom blond og brunette.

Bronde hårfarge er et flott alternativ for kvinner som har lysebrunt hår, fordi du ikke trenger å farge hele hodet. Du kan ha høydepunkter malt på for lysere effekt.

Svart og blonde

Selv afrikansk-amerikanske kvinner kan gå blonde, og det kan være svært påfallende. Nene Leakes fra "virkelige husmødre av Atlanta" er kjent for hennes blonde hår. Det er enda mer imponerende fordi hun holder den herlige kull svart under, som er en fantastisk kontrast.

Moderne platina blonde

De fleste blonde nyanser er varme, men når det kommer til platina, det er kult hele veien. Og kule farger ser flott ut på kvinner med oliven-farget hud. Denne fargen er så lett det er nesten grå, og det er helt nydelig og veldig elegant.

Kaldt vær platina

Platinum er en flott farge for de kalde månedene. Du vil ha en kontrast mellom hår og hud, og det er derfor oliven hud ser bra mot isete blonde. Super blek, rosa-tonet hud kan bli svært vasket ut med denne blonde.

En grunnleggende buttery blonde

Deborah Kaplan hår er et godt eksempel på den grunnleggende buttery blonde hårfarge. Du kan også fortelle at hun har flere nyanser malt inn i håret hennes, sannsynligvis med balayage. Det er ikke en gigantisk skjærer av samme farge, det er tonnevis av dimensjon her, som gjør det ser enda mer naturlig.

En nydelig smør blonde

Buttery blonde fargen fungerer på mange forskjellige stiler av hår, og det er en stor go-to for alle som ønsker en klassisk blonde utseende. Det er flott kort og rett eller lang og bølgete, men det er sannsynlig at dette lekre utseende er delvis bygd opp av utvidelser.

Blond på en naturlig brunette

Brunetter som ønsker å gå blonde behov for å vurdere vedlikehold involvert. Fargen kan se helt fantastisk, som det gjør på Ayla Kell, men du må få dine røtter rørt opp hver sjette uke eller så.

Ombre blond og brun

Les også:

Ombre hårfarge er et populært valg for brunetter som ønsker å gå litt lettere uten å gå all-over blonde. Det kommer fra et fransk ord som betyr "skyggelagt som en gradient."

Hemmeligheten til denne looken er å holde røttene mørket mens resten av håret blir lysere mellomaksel med balayage teknikk. Det er et godt valg fordi det vokser ut vakkert, og du trenger ikke å bekymre deg for din mørke røtter viser.

Fra brun til blond

Hvis du vurderer å gå blond, men trenger en selvtillit boost viser Jennifer Lawrence hvor fantastisk det kan se. Hun er ofte en brunette og her hun valgte å gå lyse blonde med en lang bob. Det er en veldig stilig, men likevel leken, ser og er flott mot sin hudfarge.

Det er få naturlige blondiner

Mens du kan se mange barn med naturlig blondt hår, de fleste av kvinnene går i gatene med gyldne lokker ikke er naturlige blondiner.

Som vi alder, har en tendens våre håret å mørkne til minst en skvip blond, om ikke mørkere. De viktigste unntakene er noen skandinaviske blondiner. Mange starter ut super blonde som barn og holde noen sanne versjonen av blonde til alderdom. Likevel gjenstår blonde hår den mest populære hårfarge i Amerika.

Gå blonde på egen hånd

Du kan bli vurderer om ikke å farge ditt eget hår. Sannheten er at for mange kvinner håper å gå blond, maynot boksen farge være den beste ideen.

At-home hårfarge er for folk som bare ønsker å gå et par nyanser lysere eller mørkere, eller som ønsker å dekke en liten grå. Noe mer komplisert enn som bør håndteres av en proff. Hvis du er en skitten blond, kan du gjøre det selv. Brun er bedre å gå til salongen.

Blondiner og kontrast

De beste blondiner har noen motsetning mellom deres ansikt og håret. For eksempel, hvis du har lys hud, trenger du ikke ønsker å gå for lys, slik at det er en stor vask av samme farge. Den beste hårfarge gir mulighet for variasjon og viser ansiktet.

Den blonde prosess

Når du går blondere, du i utgangspunktet har tre alternativer. Du kan gjøre én prosess, høydepunkter, eller single-prosess med ekstra høydepunkter.

Single-prosess farge er billigere enn høydepunkter, men vil dukke opp mye mer monokromatisk. Dette er den minst naturlig av threecoloring alternativer.

Kelly Osbourne hårfarge er et godt eksempel på hår som har vært single-behandlet. Det er svært lite dimensjon til farge, men det fortsatt ser bra ut.

Nydelig blonde striper

Hvis håret ditt er mørkt over alt, kan din stylist beginby lysne basen din til en blond bruke single-prosessen farge. Hun kan da legge høydepunkter å skape dybde og tekstur. Høydepunkter gjøre håret ser mer naturlig og sol-kysset.

Sunn blonde hår

Uansett yourhair drømmer er, er det viktig at du holder håret helse i tankene. Du ønsker ikke å gå gjennom en dobbel-prosess for å få blondt hår hvis håret har blitt kjemisk rettet eller permed.

Du bør aldri under håret til mer enn to kjemiske prosesser på en gang. Det setter deg i for stor for en risiko for skade som enten kan ta lang tid å reparere eller kreve en stor kotelett.

Høy vedlikehold blonde

Husk at blonde kan være en svært høy vedlikehold hårfarge. Du må forplikte seg til vanlige touch-ups og kjøpe de riktige produktene for å holde det ser naturlig og frisk.

Unntaket er hvis du har en flott blonde base og bestemmer seg for å få høydepunkter. Høydepunkter, særlig de gjort med balayage teknikk, vokse mer naturlig enn hår som har vært single-behandlet.

På grunn av rotvekst, vil all-over farge trenger å bli rørt opp hver fire til åtte uker. Høydepunkter, på den annen side, kan vare opp til to eller tre måneder, avhengig av hva slags du får.

Ansikt-ramme blonde

Hvis du lever et travelt liv og vet at du ikke vil være i stand tomake regelmessige turer til salongen, vurdere ansikt-innramming blonde striper og lavmål i stedet for all-over farge. Når det vokser ut, vil det se mer naturlig, så det er mye lettere å vedlikeholde.

Kort eller lang blonde

Hvis du får en ny klipp og farge, er det anbefalt at du får den frisyren før du går inn for farge. Dette gjør at stylist til å bruke farger for å komplettere din nye kutt.

Rita Hazan sa en gang i Marie Claire at en kvinnes hår fargen skal være omvendt proporsjonal med håret lengde. Med andre ord, kan kortere hår gå lettere, mens lengre hår bør være varmere og dypere.

Beskytt din blonde

Farget blondt hår er mer utsatt for klor og solen. Det er viktig at youprotect din blonde hårfarge for å holde den fra fading og får brassy.

Beskyttelsen kan begynne med en glasur på salongen, deretter utvide inn i de produktene du bruker. Det er lurt å dekke håret for å hindre falming fra solen, må du bruke en avklarende shampoo for blondiner, og være forsiktig når styling med varme.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams