20 flotte blonde, brune og røde hårfarger 2019

12 november 2018

Enten du går for fet rød, rik brun, eller en skinnende blonde, farge kan oppdatere enhver frisyre og friske opp utseende. Problemet er at det er så mange farger å velge mellom.

For å hjelpe deg å avgjøre hvilken retning å gå, kommer vi til å utforske stunninghair farger. Du vil også finne mange tips som vil hjelpe deg å finne yourperfect farge.

Gorgeous mørkt brunt hår

For en all-over brun farge, er denne dype sjokolade et fantastisk alternativ. Det ser flott ut på lang og kort hår og er veldig varmt på tykt hår med naturlige bølger.

load...

Skulle du gå mørkere?

Hvis du tror du kan se bedre ut med mørkere hår, tilbyr New York by stylist Eva Scrivo en stor spiss i sin bok, "Eva Scrivo på skjønnhet." Siden vått hår er en fewshades mørkere enn tørt hår, ta på din vanlige dagtid makeup mens håret er vått. Hvis din hudfarge er lysere, sier Scrivo du ville se flott withdarker hår.

Brun kan få høydepunkter, også

Folk vanligvis forbinder høydepunkter med blondt hår, men de fungerer vakkert i brunette hår også. Veving i lettere vasker av fargen i mørkt hår kan bidra til å legge definisjon og dimensjon.

Denne utrolige hårfarge på Katherine McPhee er et godt eksempel på ombrécolor. Du kan få denne gradient effekt med balayagetechnique. Hvis du elsker ombre, vil du også elske "bronde" hårfarge.

load...

Rike Kobber høydepunkter

Høydepunkter trenger ikke å være blond, heller. Skuespiller Odette Yustman har nydelig kobber høydepunkter i hennes mørkebrunt hår. Det er en fantastisk pop farge som rammer ansiktet hennes med eleganse.

Dette er også et godt eksempel på å få yourcut før du får noen farge til. Den lar yourstylist å tilpasse den nye fargen til din frisyre slik at hun kan hente ut dine beste trekk.

Blah brunt hår? Prøv solfylte farge

Mange kvinner med brunt hår føler at det er litt tam, kanskje til og med kjedelig. Med et snev solfylte høydepunkter, kan du gi den et nytt liv.

Jennifer Aniston er et perfekt eksempel på hvor godt det kan fungere. Hun har ofte at sol-kysset utseende på hennes naturlig brunt hår og det er flott. For den mest naturlige utseende, spør colorist om balayage teknikk. Det er flott for høydepunkter fordi fargen er malt på.

Høydepunktene er ikke bare for sommeren

load...

Scrivo skriver i sin bok at kvinner tror de trenger høydepunkter i sommer, men det er faktisk den opposite.You vil ønske å få høydepunkter i vinter når huden din tone kan se kjedelig. Solen vil naturlig lysne håret ditt i sommer, slik at du faktisk kan spare penger og hoppe over salongen besøk i sommermånedene.

Prøv en ombre nyanser av brunt

Ikke alle brun er kjedelig, especiallyombré frisyrer på brunetter. Stigningen fargeendringer fra mørkt på røttene til lysere farge og det ser bra ut på langt hår. De fleste naturlige brunetter er ikke denne gyldne, heller. Fargetonen er ment å ligne solfylte sluser som har vokst ut.

Å finne riktig nyanse av rødt

Når du velger en nyanse av rødt hår farge, vil du ønsker å velge en som ikke bare flatterende for din hudfarge, men gjør det også glød innenfra.

Kjenn din hudtone

Å oppdage om du kan gå rødt, må du finne ut om huden din har varme eller kalde undertoner. Hold et stykke hvitt papir opp til ansiktet ditt. Hvis huden din farge ser ut til å være rosa, du er kul. Hvis det ser gul eller oliven, du er varm.

Varm hudtoner ser best med alle slags nyanser, bortsett fra lys blond. Du kan se flott ut i rødt fordi mørke, dype toner vil motvirke sallowness. Imidlertid bør kule hud jenter unngå røde fordi de vil bringe ut det rosa i huden din.

Start med midlertidig farge

Hvis du er helt sikker på, prøv en midlertidig farge som en mousse, hårspray eller sjampo først. Det er ingen forpliktelse fordi de vasker ut etter noen sjampo. Men gjør du needto være forsiktig med å farge allerede behandlet hår selv. Det er for mye potensial for skade.

Den perfekte kobber rød frisyre

Denne kobber rødt er et fantastisk alternativ, spesielt hvis du har en funky eller skarpere frisyre eller utseende. Det er veldig fet, og er sikker på å bli lagt merke til på lange, middels eller kort hår.

Ta vare på dine egne røtter

Du trenger ikke å løpe til salongen for å få dine røtter gjort. Mange peopleswear byClairol Root Touch-Up som en rask løsning mellom salong besøk.

Denne touch-up matcher nesten alle salong farger og kommer i flere shadesforredheads, blondiner, brunetter, og svart hår. Brukere som har prøvd det rapporterer at pakken gir bare nok farge for templer, en del, andhairline. Pakken foreslår å holde den på i 10, men testere anbefale å forlate itforup til 15 minutter hvis du har sta grått hår.

En nydelig nyanse av rødt

Kjent for sin rolle i "Mad Men", samt hennes strålende røde låser, har Christina Hendricks helt fantastisk hår. Det er overraskende å finne ut at hun er faktisk en naturlig blonde. Hun har tydeligvis funnet den perfekte fargen for henne fordi hun har hatt det meste av sitt voksne liv.

Les også:

Ta bilder til Salon

Når får håret farget, er det best å ta bilder sammen. Du kan også dukke opp en halv time tidlig å lese i salongen håret magasiner for ideer. Bare å beskrive en farge til din stylist vil ikke alltid fungere fordi "irsk setter rød" kan bety noe annet for henne enn det gjør for deg.

Amy Huson, en colorist på Marie Robinson salong, tyder på Allure magazine at du tar to bilder til salongen, en som du liker og en som du hater. "På denne måten colorist er sikker på å se, ikke bare høre-hva du vil."

Ikke alle kan komme unna med denne røde

Den jordbær rødt som Maggie rizer bærer er en vanskelig farge. Ikke alle kan komme unna med det. Hvis huden din tone er lik hennes, kan det være en god passform, skjønt. Supermodellen er sett med enten denne fargen eller en støvete blonde og begge lookgreat.

Kan du farge håret ditt når du er gravid?

Mange gravide farge håret ved hjelp av ammoniakk-fri hårfarge. Andre velger høydepunkter. Når de er gjort riktig, ikke fargen ikke berøre hodebunnen så mye som all-over farge gjør. For å være sikker, er det best å vente til afteryour første trimester for å få håret farget eller markert.

La din grå hår gå

Når håret blir grått kan det være et problem å holde det farget, noe som er grunnen til at flere kvinner velger å gå grå. Det er en nydelig farge og en du ikke kan få ut av et fargestoff, selv om mange unge kvinner prøver.

Enten du velger å gå naturlig eller ønsker å dekke det opp, er det noen triks for å grå hår som du ønsker å vite. For eksempel, har en tendens til å ha en stri tekstur og det kan være lurt å varme opp sminken til å holde huden din fra å vaske ut.

Platina blonde hår

Platinumshades er super edgy. Ikke alle kvinner kan komme unna med dette utseende. Det er best onolive huden og du må ha den rette holdningen til å bære dette ser ut. Hvis du har en rosa hudfarge, det er ikke det beste alternativet fordi det kan gjøre at du ser gusten.

Boost fint hår med farge

Hvis du har fint hår, vil legge en farge gi håret kroppen fordi coloring fører til håret ditt sjakter til å hovne opp. Hvis du har en god blonde hår base, du er beste alternativet er å trolig høydepunkter, snarere enn generelle fargen. Det er fordi strimler av farge er mye bedre enn endimensjonal farge.

Spør stylist om lavmål, også. Lowlighting betyr mørkere trådene er vevd inn i de lettere, noe som skaper mer dybde og dramatikk.

Dine høydepunkt alternativer

Hvis du bruker tradisjonelle folie metoder for høydepunkter, må du huske disse er vanskeligere å ta vare på når røttene dine vokse ut. Folie høydepunkter krever en presis applikasjon, noe som gjør fikse mørke røtter kostbart. Men hvis du går med allment linjeavstand, mindre strukturerte stykker av farge (kalt hår maleri eller balayage), vil touch-ups være enklere.

Du kan melde deg på enten full eller delvis høydepunkter. Delvis betyr stylist pinner til den øverste delen av hodet ditt, i stedet for å fremheve over. Hvis du har tykt hår, vil du ønsker å gå partialor du vil være der for alltid. I sommer, spør stylist å farge håret som viser når du bære en hestehale.

Legg dimensjon med flere farger

Den beste hårfarge er flerdimensjonal, ikke endimensjonal. En stor stor vask av blonde er kjedelig, med mindre det er mørkere og lysere tråder vevet innenfor. For et godt eksempel på naturlige hårfarge, se på et barns hår. Du vil se mange forskjellige farger.

Når får håret farget, spør stylist å veve i opptil threedifferent farger hvis du får høydepunkter. Hvis du får all-over farge, vurdere noen høydepunkter rundt ansiktet ditt.

Fra skitne blonde til bronde

Hvis du har skitne blonde hår, kan du perfeksjonere "bronde" utseende. Det er en herlig blanding av blonde og brunette. Du kan enkelt få høydepunkter og lavmål, holde "skitne brune bitene" mens du legger i lysere farger for variasjon.

California blonde

California utseende er blond, men ikke for blonde. Det er bare litt mørkere enn platina blonde og har en tendens til å se best med noen forskjellige nyanser blandet i. Det er flott med Beachy bølger å fullføre surferen jenta utseende.

Honey gyllen blonde

Ifølge InStyle Magazine, er Gwyneth Paltrows blonde hårfarge den mest etterspurte blonde fargen i Los Angeles salonger. Det er en nydelig nyanse som fungerer på mange forskjellige frisyrer, spesielt hvis du deler hennes fine, rett hår.

Gå fra brunette til blonde

Kristin Chenoweth er ikke en naturlig blond (du kan fortelle fra sine røtter, som begynner å vokse i), men hennes hårfarge er nydelig. Hvis du ikke vil åpenbare røtter, får balayage stedet for folie høydepunkter. De vokser i mer naturlig.

Hvis du ønsker å gå helt blond, er det vanligvis en to-trinns prosess som innebærer bleking den naturlige fargen ut av håret, og deretter legge farge tilbake igjen. Fremgang med forsiktighet og aldri prøv dette hjemme. Også huske på at det vil være omfattende vedlikehold for å gå blonde.

Dip-dye hårfarge

Dip-dyehair er en morsom og populær utseende. Det er en prosess som dypper endene i farge, mens resten av håret er igjen naturlig. Det er ikke bare en trend for tenåringer, heller. Dette er dukker opp på kvinner (og menn) i alle aldre.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams