20 berømte brunetter med flotte hårklipp

12 november 2018

Se på det lange, tykke, naturlig bølgete hår. Hvem vet hvor mye av det er ekte, men Penelope Cruz hår er drop-dead gorgeous.

For dette ser:

Be om karamell høydepunkter hvis du har mørkt hår. Noen tråder rundt ansiktet ville være fantastisk. Jeg anbefaler balayage metoden når du får høydepunkter på mørkt hår.

Langt hår krever noen lag for å holde den fra å gå slapp og A-linje (pouffy nederst). Spør etter lange lag som treffer på haken og kragebeinet. Kortere hår? Begynn lagene på kinnbenet.

load...

Lange, side-feide bangs er flatterende på tykt langt hår, slik som Cruz.

Vokser ikke håret så lenge hvis ansiktet ditt er lang, eller avlange. Dette ser bedre passer hjerte-ansikt formet jenter og de med runde ansikter. Langt hår trekker ned en allerede lang ansikt.

Victoria Beckham

Denne nydelige pixie kutt fungerer på Victoria Beckhambecause hun har super sterke funksjoner. Dette kuttet fungerer bra på nesten alle hår teksturer fra straightto fin til krøllete og grov.

Jennifer Aniston

Fortsatt den mest berømte manen i Hollywood, Jennifer Aniston er lange, arb-y bølger haveeveryone grønne av misunnelse.

load...

For å få dette utseende:

Spør stylist for "piece-y lag." Du må lagene skåret i håret starter på tuppen av nesen.

Høydepunkter er et must. Jeg foreslår balayage løpet folie høydepunkter. Håret maleriet metoden er mye mer naturlig og stylist kan kontrollere hvor lysstyrken går.

Til stil, legge til en Volumizing spray eller mousse i håndkletørt hår. Blås tørt hår, scrunching å få bølger.

Rihanna

Rihanna er kjent for sine fantastiske frisyrer. Hun utfordret alle slags korte stiler i de siste årene.

Audrey Tautou

Den franske skuespilleren har en av de søteste frisyrer gjennom tidene. Hennes pixie utseende er perfeksjon.

Megan Fox

Hun er en stunner og sjelden har en dårlig hår dag.

Beyonce Knowles

load...

Beklager å informere deg, men Beyonce berømte låser er ikke hennes egen. Hun sies å ha en blonder foran parykk eller utvidelser. Imidlertid har hun dukket opp forlengelse fritt fra tid til annen, viser av hennes naturlige låser i en wet look eller lang bob. Og mens hun er en naturlig brunette blir hennes manke ofte bleket en honning blonde eller lysere.

Angelina Jolie

Angelina er kjent mer for hennes lepper, hennes veldedighetsarbeid, hennes talent andher flokk barn enn hun er for håret, men hun er en berømt brunette, likevel.

Katie Holmes

Katie Holmes er en av de sjeldne folk som bare ser best ut med kort hår. Hennes hårfarge er nydelig (hun er noen ganger lettere enn dette) og formen passer ansiktet hennes.

For å få dette utseende:

Hvis du har et rundt ansikt, kan du få dette kuttet, men sørg for at du får en lengre versjon av den. Kort hår fremhever bare et rundt ansikt.

Spør etter dette kuttet skal være kortere i ryggen, vinklet fremover slik det fremhever din jawline. Et par lange, side-feide smell vil dekke en stor panne.

Les også:

Har du krøllete eller super bølgete hår, skjønner at du skal rette håret hver dag for å holde denne stilen. Dette kuttet fungerer best på kvinner med rett hår.

Julia Roberts

Absolutt nydelig. Julia Roberts bergarter kastanje bølger, som er sikkert forbedret med noen utvidelser (noen av oss er født med en slik naturlig tykt hår og extensions i Hollywood er som vanlig i disse dager som brystimplantater).

Du kan få clip-ons eller en veve. Det er mange versjoner, men de alle koste hundrevis av dollar og oppover.

Når utvidelsene er i, må du vinke håret.

Salma Hayek

Ikke alle kan bruke stick-rett hår midtskill, men Salma Hayek sikker kan. Du kan få Hayeks høyglans i en flaske, men det er vist frem best når utrettet med et flatt jern.

For dette ser:

Dette er all-over farge uten høydepunkter. Spør colorist om en glasur etter at du får håret farget. Det bringer ut dybden av din hårfarge.

Dette kuttet passer de fleste ansiktsformer og fungerer på mange lengder. Det er en stor klippe å vokse ut, og i denne økonomien, får et kutt som vil vare noen få måneder er viktig.

Jennifer Lopez

Dette er afavorite kutt på Jennifer Lopez. Fargen og lagene er nydelig

Jennifer Garner

Jennifer Garner hår er ikke hennes fineste punkt. Hun er vanligvis avbildet kjører rundt i svette og en hestehale. Hun er bedre kjent for sine meislet kinnben, hennes bie-stukket lepper, og hennes girl-next-door personlighet. Men hun er en kjent brunette, så hun gjør thelist.

For å få dette utseende:

Start med en volumizer eller texturizer i håndkletørt hår. Brush produktet gjennom håret (kvinner vanligvis gå glipp av dette trinnet). Føne håret med et villsvin bust rund pensel og mål av curling håret med en stor tønne krølltang.

Gisele Bündchen

Giselle hår er på randen av å være golden her, noe som betyr at hun knapt gjør denne listen. Likevel er Bundchen mørke låser lysnet akkurat nok til at de ikke er blonde.

For dette ser, føne håret rett men ikke tørke den helt. La det airdry på slutten så det har akkurat den rette mengden av bølgen (de fleste hår har noen naturlige bølge i det).

Kim Kardashian

Hun prøvde å være en blond for om fiveminutes og deretter virkeligheten stjerne Kim Kardashian umiddelbart farget håret mørkt igjen.

Christina Ricci

Christina er kjent for sine stump smell og hennes store frisyrer. Dette kuttet viser hennes fantastiske øyne.

Halle Berry og hennes pixie frisyre

Halle berømte klippe det lange håret korte år siden, vokste det ut og deretter klippe det igjen. Hun ser fantastisk ut i denne pixie frisyre.

Natalie Portman

Natalie ser nydelig uansett sin frisyre. Hun prøvde ut pixie og vokste håret langt og ser alltid fantastisk.

Jennifer Hudson

Jennifer Hudsons frisyre her er nydelig.

Jessica Biel

Egentlig mer kjent for sitt forhold til Justin Timberlake, er Jessica Biel også kjent for sin nydelige "bronde" (blond / brunette) låser.

load...