19 frisyrer kvinner i 20-årene kan komme seg unna

15 november 2018

Når du er i tenårene og 20-årene, er det absolutt beste tiden av livet ditt for å prøve ut alle typer hårklipp, hår stiler og farger håret. Håret ditt vokser så fort som det noensinne vil i livet, så hvis du får en edgy Pompadour en måned, og du er lei av det neste, kan du dyrke den ut i en bob, deretter en shag, deretter en skulder-lengde kutt og til slutt inn i lange, beachy bølger som du bærer i en høy hestehale, som skuespiller og modell Nina Dobrev (født 09.01.1989) gjør her.

Og på hvert trinn, kan du prøve en ny farge.

Ved 25, vil du ikke se latterlig i en flette (selv om Elle MacPhersonwas rocking en flette våren 2013 da hun nærmet seg 50. Shelooked AMAZING), vil du ikke se dumt i en topp-knute og du absolutt ikke vil være spørsmålstegn hvis du avslutter huset med rosa hår.

load...

Når det er sagt, Helen Mirren nylig rystet rosa hår og hun ble født i 1945. Du gjøre regnestykket.

Jeg liker ikke skjønnhets regler og jeg elsker en regel-breaker, men det er sant at du kan slippe unna med så mye mer i 20-årene enn du kan i 30-årene, 40-årene og eldre. Så jeg sier gå for det. Finne ut hvem du er, hva ser gjør deg mest komfortabel. Eksperiment. Kanskje du vil være takknemlig du gjorde for mange år fremover når you'rean eldre kvinne.

I dette galleriet, jeg har fantastiske hårklipp, stiler og farger som du kan komme unna med i 20-årene. Faktisk er alle de kvinnene omtalt i dette galleriet er i 20-årene. La eksperimentering begynne (så skriver dette misunnelig 40-åringen).

load...

Den Gamine: kort hår, lange smell

Her er noen ting du bør vurdere for en hårklipp i 20-årene (jeg er delvis til denne helt nydelig gamine frisyre avbildet her, forresten):

Tips # 1: Vurder dine karrieremål. I 20-årene, er du ute etter å etablere deg i en karriere. Hvis du er i en mer fancy yrke, kan du komme unna med et funky utseende, men hvis du er i en mer konservativ yrke du kan melde deg på et mer profesjonelt utseende. Du bør kanskje vurdere hakking av at langt hår for en kortere kutt. Sjekk ut dette bildegalleriet av bob hairstyles.Tip # 2: Eksperimenter med lengde og farge. Nå er tiden inne for å se hvordan du ser med super langt hår, så hogg den av og se om du tar til kort hår. I din alder, vil håret vokse raskere og tykkere enn noen gang i livet ditt. Så nyt det mens du har det. Hårfarge er nøkkelen til nyskapning. Hvis du hadde blondt hår som en gutt, vil du se flott blondine nå. Velsignet med svart hår? Prøv en lysere brun eller red.Tip # 3: Pass på feil snarvei. Hva du ikke ønsker å se ut som en stock "mamma" karakter. Velg en kort utseende som passer din alder og de siste trendene. For noen ideer, sjekk ut de 5 hotteste kort hår trender.

load...

Arizona Muse lange bob frisyre

Det pleide å være at alle ønsket Alexa Chung shag frisyre. Nå vil alle modell Arizona Muse (født 18 september 1988) lang bob frisyre. Så mange blogger og blader er med Arizona Muse og hennes ikoniske frisyre, og det er faktisk en som ville se flott ut på kvinner i alle aldre.

Dette kuttet er perfekt for naturlig bølgete hår, krøllete hår og selv rett hår, så lenge det har noen naturlig bølge til det. Har du krøllete hår, sette en skvett av texturizing lim på hendene og kjøre det gjennom håret til å tynge krøller. Hvis du har rett hår, spray i en saltvannsspray og knuse håret som det dries.Long hår kan være høy vedlikehold fordi det tar evigheter å tørke og kan se ratty når den ikke er stylet på en daglig basis. Dette kuttet er perfekt for mødre fordi det ser bra lufttørket, blåst tørket eller trukket tilbake i en uformell hestehale.

A-line (også kjent som "uteksaminert bob") er en populær lang bob alternativ fordi det gir stil og raffinement til en ellers kjedelig kutt. Spør stylist å klippe håret omtrent en tomme kortere i ryggen, slik at det å gradvis bli lengre i front.

Den lange bob vokst ut

Lei av lange bob? Vokser det ut i en swishy, ​​nydelig skulder-lengde kutt, som er flatterende på alle.

"Like ved stranden bølger

Blake Lively (født 25 august 1987) har et hode av nydelig hår her. Hvis du har langt, tykt hår, kan du komme unna med dette utseende. Selv om håret ditt er på tynn side eller ikke vokse fort, kan du falske dette ser ved hjelp av hair extensions.

Jeg kommer til å satse på at hver enkelt kvinne i Hollywood har hatt denne frisyre på et tidspunkt i livet hennes. Det går rett og slett aldri ut av stilen. Det er tilfeldig, super sexy og vi vet alle menn elsker langt hår.

Les også:

Hemmeligheten til sexy, Beachy bølger er salt spray. Spray den på, knuse håret og drar av sted. Få min oppskrift her: Salt Spray Oppskrift på Hair.

Miley Cyrus platina Pompadour

Når Miley Cyrus (født 23 november 1992) klippe av seg håret i denne platina Pompadour, bloggosfæren gikk vill. Cyrus er ikke fremmed for eksperimentering. Jeg absolutt elsker denne frisyre på henne og beklager at mine 20-årene er fulle av bilder av meg i ganske mye nøyaktig samme frisyre og samme hårfarge.

Blogger Chiara Ferragni eksperimenter med rødt hår

Hennes blogg er oppkalt etter hennes typisk blonde hårfarge, men kjente bloggeren Chiara Ferragni handler om eksperimentering på hennes område (Se bloggen hennes "The Blond Salad" her). Hun reiser verden rundt modellering fantastiske vesker, sko og klær. Det er ikke rart hun er borte rødt her og med så stor suksess.

Ballerina boller

For en stund der, alle som var noen var iført sin lange hår knyttede messily på toppen av hodet. Mens hårtopp er fortsatt rundt, er denne versjonen mye mindre mussy. Faktisk er det en ballerina bun som ligger helt opp høyt som sett her på Hilary Duff (født 28 september 1987) og Sarah Hyland (bornNovember 24, 1990).

Det er ulemper til denne looken inkludert du vil se ut som en tosk hvis du prøver å trekke dette av, og du har en lang ansikt som jeg gjør. Det vil gjøre at du ser hest-y. Ikke gjør det.

Se bilder av nydelige ballerina boller og sjekke det ut, ballerina bun laget listen over årets 20 beste frisyre trender.

Braids er enorme

Braids er en flott måte å legge stil til ditt utseende.

Rett, midtre del

Håret blåst rett og skiltes i midten er veldig populært for tiden. Sjekk ut disse versjonene på søstrene Kendall Jenner (født 03.11.1995) andKylie (født 10 august 1997).

Luisa Hartema Bob - alle 3 versjoner av dem

Jeg er alt for en klassisk bob på 20-somethings. Ja, det er en hårklipp din bestemor kan dele med deg, men hvis du prøver å gjøre veien inn i næringslivet eller utdanning eller jobb hvor du ønsker å klatre opp en stige, vil en bob tjene deg godt. Og du kan kle den opp så mange måter, som modell Luisa Hartema (født 26 desember 1994) beviser her.

Brooklyn Decker lang bob

Jeg er ga-ga for lang bob og jeg elsker spesielt denne versjonen på Brooklyn Decker (født 12 april 1987).

Brooklyn Decker går fra blond til brunette

Brown er den hotteste fargen i Storbritannia akkurat nå, takket være Kate Middleton (som er hertuginnen av Cambridge til deg)). Det er også den varmeste fargen i USA i øyeblikket også.

Hvis du er nysgjerrig på hva du vil se ut med rike kastanje låser, prøve det ut. Decker, tross alt, var blonde over. Hun farget håret brunt etter år for å være en blond.

Er du modig nok til å gå platinum?

Det tar en modig kvinne, som Esther Quek, avbildet hertil gå platina. Men ikke alle hud tone ville mesh godt med platina.

I din alder, dip-dye og fargede extensions ser ikke ut som en lek

Ja, Helen Mirren blitt avbildet nylig i rosa hår, men påskeegg farger er best overlatt til under-30 settet.

Frankie Sandford er pixie hårklipp

Frankie Sandford (født 14 januar 1989) har de kuleste, dristige frisyrer. Nå er det perfekte tidspunktet å rocke rocker utseende, spesielt hvis du har en jobb i kunst eller er i college eller grad skolen.

Jennifer Lawrence hår skulder-lengde

Hvis du følger min side du vet at jeg ga-ga for skulder-lengde frisyrer. Denne lengden er, tross alt, flatterende på nesten alle (se de mest flatte Haircut på alle sammen). Og hei, hvis det er god nok for Jennifer Lawrence (født 15 august 1990). Du får bildet.

Skulder-lengde hår er rett og slett den mest allsidige, smigrende hårlengde på alle ansiktstyper og for alle hår teksturer. Nøkkelen til den perfekte skulder lengde kutt ligger, rett og slett, i lengden. Det kan ikke være for lang eller for kort, og ser best ut når det bare treff på kragebeinet eller litt over.

“Finishen skal vises sløv, men bør aldri være sløv, så sløv ser billig”, forklarer stylist Harry Josh i Vogue Magazine. “Du texturize endene med kanskje en fjær barberhøvel slik at linjen ser rent, men det er faktisk mye bevegelse i den. For mye av en blokk, og det ser tungt.”

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams