18 smigrende bob frisyrer på eldre kvinner 2019

14 november 2018

Bob frisyrer er en elegant choiceforolder kvinner fordi det er en bob som ser bra ut på alle ansiktsformer. Det er også en bob som kan passe håret tekstur, enten det er rett eller krøllete eller et sted i mellom.

Bob er ikke kjedelig. Det refererer ofte til hår som er kuttet fra like over haken eller venstre lang, nesten til skuldrene. Likevel kan det ta mange forskjellige stiler, slik at du er sikker på å finne en god match for din personlighet og livsstil.

En klassisk bob

load...

Enhver kvinne med en fin jawline og nakke vil se bra ut i en bob. Den klassiske bob er en fantastisk utseende som fortsatt populær blant eldre kvinner. Den treffer rett over haken, har det deilig under curl, og det har rikelig med volum.

Din personlighet vil spille en stor rolle i hvorvidt bob er riktig for deg. Hvis du har en tendens til å nyte klassiske og rene stiler og anser deg selv å være sofistikert, er det et utmerket valg.

En klassisk grå bob

Hvis du blir med de millioner av kvinner som omfavner sin naturlig grått hår, er bob en stor klippe. På denne lengden, vil håret ditt har mye bevegelse, så det kan hjelpe deg å se yngre ut. Bedre ennå, hvis du bruker briller, ser en moderne, hip ramme fabelaktig med en grå bob.

load...

Husk at bobs krever vanligvis en hårføner, og noen ganger et flatt jern for å oppnå en slank look.It krever også trimmer hver seks til åtte uker for å beholde lengden. Hvis du ikke betaler mye oppmerksomhet til håret ditt, tenke på om du vil nyte å opprettholde denne looken.

Et bølge bob

Hver ansiktsform og håret tekstur kan bære en bob; det er i stor grad avhengig av den spesifikke type bob du får. Det er et par ting du bør vurdere:

En elegant bob

load...

Enten håret er rettet eller du bære en parykk, ser bob fabelaktig på svarte kvinner. Det kan bli stylet med eller uten smell, enten som vil ramme inn ansiktet ditt og vise frem det beste av funksjoner. Hold bob på haken eller gå litt lenger, de er begge kraftige utseende.

En signatur bob

Helen Mirren ser alltid bra ut i hennes signatur graybob. Hun bærer det så mange forskjellige måter at det er vanskelig å huske på at det er nesten det samme hårklipp. Det bare viser allsidigheten til dette kuttet.

Enten du ønsker en uformell, bodde i utseende eller en elskling bølgete stil, bob later deg nok hår å style for anledningen. Igjen, det ser bra ut med grått hår og hennes smell gjøre henne ser år yngre.

Et bølge lang bob

Hvis du ønsker å la litt mer lengde på håret, er den lange bob et utmerket alternativ. Det er veldig smigrende på alle ansiktsformer og hårfarger, spesielt hvis du har noen naturlige bølger.

Den lange bob kan også bli stylet som passer ditt utseende av dagen. For å få dette naturlig bølgete bob, spray i en saltsprut og knuse håret som det tørker. Det kan også være flat strykes rett.

Et en-linje bob

Salong eier Rodney Cutler forteller MSNs Glo at den beste ungdommelig, edgy og trygg bob er kuttet i A-linje stil. Det er også kalt en gradert eller invertert bob.

Les også:

A-linje betyr at baksiden er litt kortere enn foran, med en vinkel som kan bli sett fra siden. Det fungerer fint fordi det gir håret en stor bevegelse, ifølge Cutler.

En kortere bob

Bobs kan være ganske kort og samtidig beholde bare litt lengde i ryggen. Ved å ha din stylist kutt i mange lag, legger det volumet til tynnere hår som kan gi en litt flat.

Side-feide smell er et flott tillegg som er smigrende for enhver ansiktsform også. Føne smell ved å peke dysen i tørketrommelen nedover fra toppen av hodet. Pensle smellene til venstre, høyre og i midten som du tørr.

En stump bob

Lengden av en klassisk bob tendens til å være en til to inches under haken. Det er en fantastisk lengde for sløv cut smell også. Da sammen med rett hår og en lang hals, har den en veldig stilig utseende.

Den allsidige lang bob

Du kan endre opp utseendet på bob ved å la det tørke naturlig på noen dager andblow-tørking o det rett på andre dager. Du kan også krølle det for bølger.

Toblow-tørke en slank bob, begynner med en Volumizing sjampo og mousse hvis du har fint hår. Bruk en stor, flat børste snarere enn en avrundet pensel for å få endene til å krølle seg inn under. Hvis du har noen bølge og ønsker det rettere, bruke et flatt jern så avslutte det hele med en glans spray likeBumble og Bumble Shine On.

En en-lengde bob

Ikke alle bobs har lag eller smell. Det er et kutt som kan være fantastisk når alt er én lengde. En enkel stil som dette er en utmerket måte å la din hårfarge glans. Enten du går blond, rød, sjokolade, eller grå, vil det se vakre.

En svært stylet bob

Bobs med godt stylet smell er nydelig. Den klassiske bob i en svært slank, rett stil er perfekt for den rundere ansikter at mange asiatiske kvinner er velsignet med også. Du må sette pris på hvor perfekt dette ser og hvordan den spiller opp sine delikate funksjoner.

En uthevet bob

Den bob kan ha en mer moderne og uformell stemning også. Med frynser smell som er lange på siden og noen små lag i ryggen, det ser flott ut. Dette er et fint alternativ for fint hår, spesielt hvis du har noen flotte høydepunkter å legge volum.

En subtil lag bob

Dette bob kan se ut som det er kuttet til en lengde, men den har faktisk noen lag. For å få denne looken, "ber om at det å være litt kortere i ryggen med svært subtile lagdeling hele," sier stylist Chris McMillan i Allure Magazine.

Ifølge McMillan, er dette et kutt som fungerer best på rett hår. Du kan legge smell hvis du liker, og stump smell ville være fantastisk. Hvis du har en rundere ansikt, be om lengre, side-feide smell.

En sofistikert bob

Mange stilige kvinner velger å klippe håret kort senere i livet. Et gradert bob som er enkel og passer håret tekstur kan være en svært sofistikert utseende. Thisversion er perfekt forthick hår thathas litt ofnatural bølge, ville thoughit være fint med somecurls også.

En ungdommelig bob

Iman har vært modell i flere tiår, og det er vanskelig å tro at hun er i hennes 60-tallet. Dette ser er et perfekt eksempel på hvor ung du kan se med rett hårklipp. Det er elegant og stilig, perfekt innramming hennes lange ansikt og bringer ekstra oppmerksomhet til øynene. Fargen er også nydelig og et godt valg for afroamerikanske kvinner.

En full-volum bob

Hvis du har et hode fullt av tykk, saftig hår, kan det bob vise det fram. En med så mye volum langs siden kommer til å være best for oval, lang, og hjerteformede ansikter. Det kan også være vakker hvis du har naturlig krøllete hår.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams