16 smigrende hårklipp for lange ansiktsformer 2019

15 november 2018

Mange vakre kvinner har en lang ansikt. Hvis din er litt lengre enn den er bred, kan håret er kuttet og stil flatere formen og hente ut dine beste trekk.

Noen av de beste frisyrer for en lang ansikt er skulder lengde med ansikt-innramming bølger, krøller eller høydepunkter. Du kan også gå korte eller lange, velger en bob, og holde stilen så glatt eller så mussy som du vil. Hvis du legger volum til sidene eller kutte i noen smell, kan du gi ansiktet en mer avrundet eller kortere utseende også.

load...

La oss utforske noen av disse alternativene i aksjon. Bildene er sikker på å gi deg ideer til din neste klipp og stil.

Skulder-lengde hår er smigrende

Den mest flatterende hårklipp på en lang ansiktsform er skulderlangt. Du kan legge til noen ansikt-framing lag, samtidig som alt mellom haken og skuldrene. Det er både et trendy og tidløst utseende som gir deg mange styling muligheter fra dag til dag.

Hvis du ønsker å gå langt

Lang, rett hår er vanligvis en no-no på en lang ansiktsform fordi det elongates ansiktet enda mer. Dette frisyre har det beste av alt som flattersa lang ansikt: side-feide smell, mange lag som starter på haken, og det er ikke altfor lenge.

load...

Lang og krøllete

Du kan også bryte den "ingen lang hår" regelen hvis du har bølger eller krøller. Mange kropps legger bredde til sidene av ansiktet. Hvis du har naturlig krøllete hår, la det gå naturlig eller temme curl med en krølltang og noen lette produkter.

For rettere hår, må du legge litt krøller. Spritz håret med innstillingen spray og vind seksjoner rundt løpet på en mellomstor krølltang.

Legg smell

Smell kan være din beste venn, fordi de kan skjule en stor panne, en vanlig funksjon i lang ansiktsform. De vil også gjøre ansiktet ditt ser kortere. Hvis du ønsker å holde langt, rett hår, smell er et flott alternativ.

De beste smell for en lang ansikt er panne-skimming, side-feide smell, eller stump smell.

Den nydelige lobb

Når det gjelder hårklipp, chin-lengde bobs (orlobs), er ideelt. De skaper en illusjon av bredde, og de er også på trenden.

load...

Bob skulle ende like under kjeven til å vise frem din benbygning. De beste bobs arealso kortere i ryggen og vinkel ned til fronten.

Gå med en side del

Dette er en utrolig smigrende frisyre på en lang ansikt. Det er en kortere bob og krøllene legge bredde til sidene av ansiktet.

Din del saker også. Du vil merke at mange av disse stilene har en side del, som naturligvis gjør at ansiktet ser bredere. Den midtre delen vil gjøre ansiktet ditt ser enda lenger enn det er. Det er fordi det linjer med nesen og rett ned til haken, og skaper en veldig lang kø.

Les også:

A-line lang bob

Du kan også be din stylist for en lang "A-line" bob der ryggen er ca 1 1/2 inches kortere enn foran.Rommet lengde er perfekt for en avlang ansikt, og med noen bølgete krøller og høydepunkter er sidene er virkelig fylt ut.

En bob for tykk, rett hår

Dette er en stor kutt for enhver ansiktsform, men det er flott på en lang ansikt og ideelt hvis du har tykke, rett hår. Duppen er skåret inn i en stor vinkel på forsiden slik at den viser frem slank benbygning. De lange, side-feide smell dekke en stor panne, og det er også usannsynlig mussy.

En raggete lang bob

Bob er veldig allsidig, og dette er en annen flott utseende og du kan få med kuttet. Det er en shaggier bob med masse hakkete lag og akkurat nok bølge å gi den en distinkt, moderne stil.

En hake-lengde bob

Dette bob på Nancy Pelosi er fin og sofistikert, og det har fantastiske høydepunkter. Det er blow-tørket slik at den krøller etter og ser flott ut med eller uten smell.

Den krøllete "fake bob"

Den falske bob, slik som denne bæres av Rosario Dawson, er nydelig på en lang ansikt. Bølgene legge bredde til den side av ansiktet. Også låsing håret etter bare på haken viser frem en lang hals.

Shag er fabelaktig

Dette shag hårklipp er ikke for kort eller for lang, så det er perfekt for en lengre ansikt. Det er et enkelt kutt som kan bæres blåses ut eller lufttørket, noe som gir det en bit av naturlig bølge. Bare spør din frisør å klippe i hakkete lag.

For rett, tynt hår

Hvis du har stick-rett hår som er også tynn, er dette en flott frisyre for deg. Dette fungerer fordi det er elegant, sofistikert, og kort. Du trenger ikke masse hår for å komme unna med dette utseende og lengden er ideell for ansiktet.

En endring titt

Disse to kutt på Olivia Newton-John fungere perfekt på en lang ansikt. De viser også hvordan du kan style et kutt på to forskjellige måter, slik at du kan gå fra rett til krøllete når du vil.

Gå korte, ikke høy

Hvis du likeshort hår, er det best å unngå korte lag som legger volum på toppen. Du kan se forskjellen styling gjør på sangeren Pink vakre, lange ansiktet.

Når hun bærer håret med side-feide, super lange smell, ser ansiktet kortere. Likevel, når hun bringer det opp i en Pompadour, ser ansiktet hennes mye lenger. Spikes vil ha samme effekt.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams