16 flotte frisyrer med bangs 2018

9 november 2018

Bangs er en fin måte å friske opp din frisyre og de kan ta fem år av ansiktet ditt. Hvis du har tenkt på å få smell skåret i din stil, vil disse bildene gjør at du ønsker å ta skrittet fullt ut enda mer.

De riktige smell for din ansiktsform kan gjøre øynene dine pop, vise frem dine fantastiske kinnben, eller bidra til å skjule en høy panne. Dagens ferskeste utseende vise frem mange forskjellige typer smell: side-feide smell, 70 fringe (sett her på en modell fra den fantastiske denim butikk, Mother), brow-skimming tunge smell, og selv korte smell.

load...

Når du får den perfekte kutt, må du sørge for at du vet hvordan du properlyblow tørke smell. Du kan unngå en "boble bang" utseende ved å sette ned rund pensel og bruke en flat eller padle pensel i stedet. Dette vil skape mer elegant og mer moderne smell.

Smell for rett hår

Naomi Campbell viser frem et vakkert sett med smell som fungerer best på rett hår. De tar jevnlig vedlikehold, skjønt. Med sløv og brow-skimming smell, må du gettrims hver par uker eller så.

Når du vurderer smell, vil håret tekstur være en faktor. Hvis du har super tykt, bølgete hår eller krøllete hår, kan smell ikke være det beste alternativet. De kan frizz opp når du blåser tørke dem rett. Mens flatskjerm-stryking kan fungere, minutt eventuell fuktighet treffer luften, er det en god sjanse for at fabelaktig pannelugg vil bare frizz opp igjen. Spør stylist for en mening før du forplikter deg til kuttet.

load...

Smell for en pixie hårklipp

Disse tykke, side-feide bangs er stor for en pixie hårklipp. Noen ganger pixie kutt kan være for gutteaktig og uoriginal, men store smell kan gjøre en Pixie frisyre fabelaktig og feminin. Disse berg 'n roll smell på skuespiller Ginnifer Goodwin er bevis på at selv kort hår kan være ekstremt sexy.

Smell som vokser seg stor

Lange, side-feide bangs er den klart enkleste smell å få. De er mindre av en forpliktelse enn stump smell og de flatere everyface form.

Disse smell på modell Agyness Deyn er et godt eksempel på side-feide smell som er super lang. Du kan enten gå inn for trims hver par uker eller bare la dem vokse ut med hårklipp. De kan lett se bra opp for omtrent threemonths.

Smell for en formell stil

Side-feide smell se bra ut når du trekker håret tilbake, og det kan fungere for formell utseende, som vi ser på skuespilleren Julie Benz. I utgangspunktet, du har fortsatt noe å gå på i front, selv når det meste av håret er gjemmer seg bort. Som du kan se, smell er også et godt valg for kvinner med høyt hårfeste.

load...

Bangs gå chic

Modellen Erin O'Connor viser av super stump smell som er utlrachic. De gjør en fantastisk jobb på fullført sin retro stil her og vakkert aksent hennes kull svart bob. Hvis du går med denne stilen, være forberedt på å få smell trimmet noen få uker.

Bang for en funky, kul look

Dette er en super kul look på skuespilleren Viola Davis og hennes smell trekke oppmerksomhet rett til øynene og beautifulface. Selv om det virker som om det kan drive deg gal med smell i øynene hele dagen, det er lett å fikse.

Når de bry deg, bare presse dem ut til siden, og de vil fortsatt ser flott ut. Allsidigheten er en del av skjønnheten når du går litt lenger.

Smell med langt hår

Les også:

Langt hår er fantastisk med en stump smell. Skuespiller Beth Behrs bærer dem vakkert sammen med hennes nydelige blonde bølger.

Hvis du elsker yourlong låser, kan legge smell kjapt friske opp utseende. Skulle du bli lei av dem, de vokser ut pent i side-feide smell, deretter inn i din vanlige lengden, så overgangen er enkelt.

Smell for tykt hår

Hvordan kan du ikke bli forelsket i denne kule røde frisyre på sanger Florence Welch? Disse sløv bangsmatch hennes lange, tykke hår perfekt, og de har en stor "U" form som rammer ansiktet hennes.

For å få dette utseende, spør stylist å kutte smell tykk. Den midtre delen av den butte bang skulle falle på pannen eller like under det. Sidene av stump smell bør være lengre, og danner en opp-ned "U." Dette kuttet vokser ut bedre enn en stump smell.

Husk at når håret er klippet våt, tørker det kortere. Sørg for å fortelle din stylist der du vil at smellene å falle når det er tørt.

Smell for tynt hår

Myke, pistrete smell er ofte best med tynn, rett hår. Modell Irland Baldwin har en vakker kutt for hennes blonde lokker og den legger til hennes stilig, elegant utseende. Det som virkelig gjør dette arbeidet er at de tynnere, fringe smell er sammenkoblet med front lag. Denne utformingen umiddelbart trekker øyet til hennes nydelige, lange ansiktet.

Smell med en hestehale

Modell Sharni Vinson ser fabelaktig med og uten smell. Dette ser parene en formet bang med en lang, rett hestehale og legger til en morsom, men stilig touch til hennes utseende. Du vil også legge merke til at hun gikk med en liten dip-dye fargen på tips for å matche kjolen. Utseendet har definitivt et lekent preg.

Smell for hverdags

Reese Witherspoon er en favoritt for å se etter iøynefallende frisyrer og hun er alltid viser oss noe nytt. I dette ser, thebangs såvidt skummet pannen og det fungerer bra med hestehale.

Dette er en av de mer tidløse kutt for smell. Det kan fungere godt med nesten hvilken som helst hårfarge, type eller tekstur. Det er en flott hverdagslook som krever svært lite vedlikehold og bare en trim her og der for å vedlikeholde.

Smell for øye-pop

Bangs er stor for å bringe oppmerksomhet til øynene dine, ifølge stylist Tommy Buckett i Glamour magazine. "De er en rask endring uten en full-on cut", sier han. Dette ser på skuespilleren Taraji Henson beviser poenget og det viser seg i elegant stil.

Smell for en Pompadour

Pompadour frisyrer er prangende og morsom. Mens de har en tendens til å være trendy, kommer dette ser tilbake ofte og er perfekt for en platina blonde som Brigitte Nielsen. Det er funky, edgy og rock 'n' roll all rullet opp i en enkel frisyre som er blitt sprøytet opp til å bli helt nydelig.

Smell for snarveier

Paris Hiltons classy side-feide smell sitter igjen lenge og ser fabelaktig med henne kort bob. Det er en nydelig og friskt utseende som aldri går ut av stilen. Det er også ganske deilig med lengre hår.

Bangs kutte hjemme

Dette bildet av modellen Kate Moss ble tatt i 2010 da det ble rapportert hun kuttet sine egne smell. Det er ingenting galt med det, og mange kvinner gjør det samme. Tross alt, hvis du ønsker å holde smell på en bestemt lengde, kan du bruke en liten formue å få regelmessig trim på salongen.

Hvis du kommer til å trimme smell hjemme, sørg for å få noen tips først. Gå sakte og husk å alltid skjære når de er tørre.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams