15 smigrende frisyrer for hjerteformede ansikter

15 november 2018

Fremhev dine hjerteformet ansikt med en ny frisyre og stil. Enten du kommer langt eller kort, har naturlige bølger, noen krøller eller stick-rett hår, er det mange flatterende frisyrer som du kan bære.

Hovedtrekkene i en hjerteformet flate er en bredere panne og et omriss som smalner ned til en noe spiss hake. De beste stiler vil også fremheve dine øyne og veldefinerte kinnben. Du kan velge nesten hvilken som helst frisyre, fra den korte pixie til den lange bob, og selv nydelig, lang og bølgete låser som Julia Roberts er kjent for.

load...

Lange, side-feide smell

ActressReese Witherspoonis et godt eksempel på en hjerteformet faceandher håret ser alltid great.She har sported skulder-lengde bobs, lange bølger, og enda kortere hår, men hun er sjelden uten side-feide smell.

Long bangsthat feie til side er en av de mest flatterende elementer enhver kvinne med et hjerteformet ansikt kan legge til hennes stil. Hjerteformede ansikter er bredere opp toppen, som kan se litt topptung, ifølge frisøren Andy LeCompte inInStylemagazine.

Du kan balansere ut ansiktet med lange, side-feide bangsthat "trekke oppmerksomheten ned og mot øynene", sier LeCompte. Han sier de korteste brikkene skal treffe ansiktet på buen av pannen. De lengste stykker skal treffe de ytre hjørnene av øynene dine.

load...

Det beste er at disse smellene kan bli innarbeidet i både lange og korte stiler. De er også enkle å vedlikeholde og vokse ut veldig godt hvis du blir lei av dem.

The pixie

Nesten alle pixiehairstyles ser flott ut på hjerteformede ansikter. "Alle disse små biter hjelpe fremheve kinnben og øyne, det er nesten som om du bygger i kinnben med dette kuttet," sier stylist Jimmy Paul i Allure magazine.

Pixie kan virke som en vask-og-slipp type hårklipp, og det er. Men du trenger for å få en trim hver fem til seks uker for å opprettholde utseendet. Dette kuttet er også best for kvinner som ikke har kinky, krøllete hår, saysstylist Rodney Cutler i Glamour magazine.

Ikke alle kan komme unna med en Pixie. Kuttet kan gjøre en firkantet ansikt ser mer firkantet og en lang ansiktet ser enda mer avlange. Så hvis du har en hjerteformet ansikt, du ganske mye eier pixie cut.

En lang hakkete bob

load...

For et litt mer lengde, er den lange bob (eller "lob") er et utmerket valg for hjerteformede flater. Det fremhever kinnbena og rammer ansiktet, mens lagene myke haken aldri så litt.

Denne lange, uteksaminert bob litt av bølgen på skuespilleren Ali Larter med et utseende som er spesielt flatterende på hjerteformede ansikter, sier frisør Andy Lecompte i Allure. Lecompte er stylist bak Larter nydelige kutt.

En klassisk bob

Bob tilbyr et stort utvalg av stiler og klassisk bob er en annen utmerket valg for denne ansiktsform. Dette er elegant og sofistikert, et tidløst utseende som aldri går ut av stilen. Det ser også bra ut på kvinner i alle aldre.

Skuespiller Katie Holmes viser frem den klassiske bob med ren klasse. Legg merke til hvordan det er tungt nær haken. Dette balanserer hennes fantastiske kinnene med henne spiss hake. Hennes utkant smell også bidra til å trekke oppmerksomhet til midten av hennes vakre ansikt.

Chin-lengde bobs er flott for en hjerteformet ansikt. Bare sørg for at endene er litt konisk. Dette ser er også fabelaktig med side-feide smell.

Den krøllete bob

Har du krøllete hår, bør du vurdere denne nydelige stilen slitt av skuespilleren Keri Russell. Krøller kan bli tung, så du vil ha dem til å avta på endene. Du kan også spørre din stylist å kutte ut mye av tyngde i håret. Mange stylister velger å klippe krøllete hår når det er tørt for å gjøre det lettere å se hvor krøllene falle.

Med denne kortere klipp og krøller, kan du finne det best å kutte ned på sjamponering fordi det kan tynge krøller. I stedet bruker en tung balsam i dusjen. Dette er et godt valg uansett siden krøllete hår har en tendens til å være ganske tørt.

Les også:

Denne stilen krever en styling gel å temme frizz og flyaways og holde håret på plass. Prøv Philip B styling gel. Det er et hemmelig våpen av stylister, ifølge InStyle magazine, fordi det er ikke dyrt, og det holder håret uten å gjøre det stiv eller crunchy.

Bouncy bob

Hvis du har krøller og ønsker å gå med en litt kortere bob, kan du. Ashley Judd ser nydelig i dette kuttet, og det gjør en fantastisk jobb med å balansere ut sine ansiktstrekk. Du vil også legge merke til hvordan de fleste av volumet faller rett under hennes kinnben, men over haken. Dette mykner en veldefinert benbygning.

Sidedelen

En annen flatterende måte å bære en bob (eller enhver frisyre med en hjerteformet ansikt) er å flytte en del av til side. Dette er et naturlig valg withside-feide smell og det virkelig trekker oppmerksomhet til øynene og kinnbena, som det gjør på singer Michelle Williams. Igjen, dette er en lengre bob som faller på haken og like under det.

Kort med side-feide smell

Dette er en stor kutt for enhver ansiktsform, men på en hjerteformet flate det skjærer inn i en stor vinkel som viser av benstrukturen. De lange, side-feide smell dekke en stor panne, som er typisk for hjerteformede flater i tillegg.

Singer Keri Hilson gjør denne stilen enda mer spektakulær med hennes valg av farge. Legge til en strålende blonde topp med super mørke lagene under er en iøynefallende utseende som mange afroamerikanske kvinner kan også trekke av.

Skulder-lengde sjikt

En skulder-lengde kutt er en favoritt for mange kvinner som ønsker å holde litt lengde med en lett-å-opprettholde stil. Disse lange lag på regissør Deborah Kaplan er en fin måte å få det blikket. De ramme inn ansiktet hennes, og med panneluggen, stilen er både leken og seriøs, perfekt for en karriere-orientert kvinne.

Bangs og langt hår

Bangs fungere perfekt med veldig langt hår og hjerteformede ansikter også. De lange side-feide smell på actressKatherine McPhee trekke oppmerksomhet til øynene og flatere hennes fantastiske kinnben mens hun nyter lange og super rett låser.

Super lange, rette lag

Jennifer Anistonhas en veldig sterk hake og alltid har flott hår. Hvis du har langt, tykt hår, kan du ikke gå galt å etterligne en Aniston hårklipp.

I dette ser, viser hun seg langt, rett hår med ansikt-innramming lagene som ender under haken. Det er ikke behov for smell her fordi hun har en veldefinert benbygning og de gylne høydepunktene gi det tonnevis av dimensjon.

Stump smell og bølgede sjikt

Bølgete hår og morsomme smell kan skape et livlig utseende på en hjerteformet ansikt. Jennifer Garner er en annen A-liste inspirasjonskilde for store hårklipp som flatere denne formen. Dette er en myk look som holder seg unna kort, butt-cut smell og harde, hakkete lag. Det er veldig romantisk og tilbyr enkel styling med uendelige muligheter for både dag og natt.

Lange bølger

Rachel Bilson myke, lange bølger gjør en fantastisk jobb med mykgjørende en spiss hake. Siden de fleste hår har naturlig bølge i det, er dette ser ikke vanskelig å få når du får kuttet.

Bare la håret lufttørke og knuse det som det tørker. Når det er tørt, kan du vinden håret rundt fat av en krølltang for å få enda mer volum.

Unngå topptung utseende

Så hva slags stiler du bør unngå med en hjerteformet ansikt? Mange av de "no-nos" kommer med opp-do.the Hemmeligheten er å balansere ut haken din, slik at du unngå stiler som legger volum opp toppen.

Vær forsiktig med for mye høyde på kronen av hodet. Her har Jennifer Love-Hewitt håret stablet oppå hodet, noe som gjør henne hjerteformet ansikt litt topptung. Selv om hun trekker den av, ville en litt bedre titt understreke fylde på sidene av hodet.

Dessuten kan slicked-back hår vise fram ansiktet for mye. Det er derfor du vil sjelden se Jennifer Aniston med håret slicked tilbake i en høy hestehale. Du finner det bedre å velge mykere, ser ansikt framing stedet.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams