15 flotte grå frisyrer for kvinner i alle aldre 2018

11 november 2018

Mens mange kvinner tilbringe flere timer på en salong eller i deres bad prøver å dekke opp grå hår, mens andre omfavne det. Grått hår kan være nydelig og naturlig grå er en farge du bare ikke kan få med fargestoff.

Hvis du er på det stadiet hvor du har planer om å gå naturlig, har du flaks. Det er mange vakre kvinner som kan tilby inspirasjon som grå er vakker. Enten du ønsker å friske opp din naturlige grå, dekke det opp, eller gå med striper, la oss utforske noen fantastiske gråhåret utseende og tips for å holde håret ditt ser flott ut.

load...

Going grå veldig ung

Det kan ikke ta lang tid å legge merke til grått hår. Noen kvinner er genetisk disponert for det, og vil begynne å gå grå i svært ung alder.

Britiske Vogue redaktør Sarah Harris, avbildet her, forteller bloggen Into the Gloss at håret begynte å snu sølv i slutten av tenårene. Moren hadde også gått sølv tidlig og farget håret i mange år før hun ga opp og bare la den gjøre sin naturlige ting.

Harris later håret naturlig og får tonnevis av komplimenter på den. Hun forteller Into the Gloss, "Så ofte jeg har unge jenter kommer bort til meg på gaten og de er liksom: 'Hvem er din frisør? Hva dye bruker du?' Jeg er liksom: "Hva farge ?! Og ikke mange som tror meg-med mindre det er en frisør som er liksom: "Ja, kan du ikke få den fargen ut av en flaske."

load...

En naturlig stripe av grå

Stacy London isa reality TV-verten som er spesialist i kvinnemakeovers. Hun er også kjent for sitt varemerke grå stripe, som hun har hatt siden hun var barn. Hun velger å ikke farge det for å matche resten av håret.

Det er en fantastisk touch av farge som kan ramme ansiktet. Mange kvinner merker at deres grå kommer i stripete også, og det er noe som du helt kan jobbe i din stil.

En nydelig stripe av grå

Enten det er naturlig eller tilsatt fargestoffer, er det noe fascinerende, og litt vill, om en grå strek. Det tilbyr noen fantastiske styling alternativer også, inkludert en veldig rent og stilig updo.

Når du går grå, kan det hende at mer oppmerksomhet er brakt til øyenbrynene. De kan gå grå også, noe som kan gjøre dem ser litt tynn. Ett alternativ du har er å farge brynene dine til å matche din tidligere base farge eller gå bare litt mørkere enn håret.

load...

Alternativet er å benytte en øyenbryn blyant for å fylle ut spredte områder og mørkne en lys panne. For den mest naturlige utseende, trekke i korte linjer som ser ut som hår.

Du kan mildne dine håndmalte brynene ved lagdeling i en pulverisert skygge ofthe samme farge som panne blyant eller håret. Hold brynene på plass ved å spraye hårspray på fingeren og børsting fingeren over brynene dine.

Grå høydepunkter rundt ansiktet

Hint av grå kan være svært flatterende som Gloria Steinham viser. Mens hun kan farge resten av håret brunt, valgte hun å forlate den naturlige grå striper. Det gir en helt ny mening til "ansikt-framing", en titt mange kvinner går for med lag eller høydepunkter. Likevel, det er ganske slående.

En sexy grå bob

En stilig utseende, er det vanskelig å slå en elegant bob med grått hår. Hvis håret ditt er naturlig rett, er dette definitivt en titt for å vurdere.

Med grått hår, kan det være lurt å velge makeup som addswarmth til ansiktet ditt. Du kan gjøre dette med sveip av bronzer, spretter av blush på kinnene, og ved flekker øynene litt brun eyeliner med. Ikke glem leppestift eller en farget glans, heller. En pen rose eller rosa vil se nydelig med grå og bidra til å bringe ut dine lepper.

Super-kort, super sporty

Snarveier er svært populære blant eldre kvinner, og de kan ta på seg en rekke forskjellig utseende som passer din personlighet. Enten det er en sporty kutt eller en mykere pixie med bølger og krøller, er det nok av stilarter som ser fabelaktig.

Som din gråtoner vokse i, vil du legge merke til at det hasa stri tekstur. For å holde håret ditt så mykt og smidig som mulig, New York by stylist og forfatter av "Eva Scrivo på Beauty," Eva Scrivo anbefaler å børste håret hver natt i flere minutter. Regelmessig børsting hjelper distribuere oljer fra hodebunnen til resten av håret, mens du holder hodebunnen sunn.

Scrivo anbefaler også å bruke en avklarende sjampo eller skylle håret med eple cider eddik en gang i uken eller så for å holde produktet oppbygging til et minimum.

Les også:

Kort sølv hår

Dette er rett og slett en nydelig hårfarge. Myke lag skåret i en klassisk pixie gi den dimensjon og lar den naturlige fargen til å skinne.

Et problem mange kvinner med grått hår har er at det kan begynne å gul fra solen, hardt vann, og andre miljøfaktorer. For å holde dette skjer, er det best å nøytralisere den gule.

Du kan gjøre dette ved å vaske håret to ganger i uken med en fargekorrigerende fiolett sjampo. Sørg for å holde sjampo på håret lenge nok, noen ganger er det til og med tar opptil 10 minutter.

Lang, sølvgrått hår

Long sølvgrå hår er noe av det mest fantastiske du vil finne. Det gir en viss eleganse, men er morsom og ungdommelig samtidig. Hvis du har vært å dekke dine små grå, kunsten å avgjøre når man skal gå naturlig.

Husk at du vil sannsynligvis måtte tåle en periode på seks til 12 måneder som kan være litt vanskelig som den nye naturlige hår vokser i. Du kan klippe håret kort eller sakte skåret av så mye av den tidligere farget hår som mulig slik at ny vekst harmonerer raskere.

Lag en uttalelse med langt grått hår

Longgray hår gjør en uttalelse, og kan projisere bildet av å være sterk, trygg og smart. Smartness av dette ser kan skyldes delvis til briller, men poenget er at håret skal gjenspeile hvem du er.

Makeup artist og stilguru Bobbi Brown intervjuet henne frisør Mario Diab i hennes bok for voksne kvinner som heter "Living Beauty". I det, foreslår han ulike hårklipp basert på din personlighet.

Hvis du stolthet selv på uformell karakter, bør du vurdere en strukturert, kort til middels hårklipp, foreslår han. Hvis du er klassisk og polert, mener en en-lengde bob eller en middels lengde kutt med noen ansikt-framing lag. Hvis du ønsker allsidighet, holde håret lenger, men legger smell.

Vurder også håret tekstur og ansiktsform. Tykt hår ser veldig bra når det er igjen lenger. Hvis håret ditt er tynt, og du har fint lite av det, vil du ønsker å gå kortere og har lag kutt i å legge til kroppen.

Kort grått hår

Salt og pepper hår på korte kutt er en annen flott utseende. Mange afroamerikanske kvinner som bærer håret super korte erfaring denne perioden som de går naturlig og det kan faktisk ta noen år off. Igjen kan det være en overgangsperiode hvis du gir opp fargestoffer, men arbeider med stylist kan hjelpe deg å se bra hele.

Varmer opp en kul grå

I motsetning til varme farger som rødt, brunt, og blondiner, er grå en kul farge slik at den kan vaske ut huden din tone. For å kompensere, vurdere å få høydepunkter eller lavmål langs sidene av ansiktet for å gjøre ansiktet pop og gi håret dimensjon.

Thebalayagetechnique er flott for høydepunkter og er ofte foretrukket over folie høydepunkter, spesielt hvis du ønsker en subtil, naturlig utseende.

Mask gråtoner med blonde

Mange kvinner som er nesten helt grå velger å farge håret blondt eller få blonde striper. Blond harmonerer bedre med den helt grå vekst som kronen og røtter vokse i.

De fleste colorists bruke permanent hårfarge til å farge grå hår. Det gir mye bedre dekning enn semi-permanente fargestoffer. Hvis du fargelegger ditt eget hår, vurdere å bruke en pensel til å bruke hårfarge. Ifølge Scrivo i hennes bok, "Bruke farge med tuppen av munnstykket har ikke samme kraft eller friksjon." Hun foretrekker å bruke en børste til å stikke fargen i røttene av hår.

Gå med flerfargede folier

Den lange bob er en annen fabelaktig utseende for grått hår. Det er klassisk og har en sofistikert stil som fungerer på mange kvinner. Du kan gi den mer dimensjon med litt farge.

For dette ser, be colorist å legge til et par forskjellige nyanser. Tradisjonelle folie høydepunkter vil legge lekre striper, og du kan også ha henne maling på høydepunkter og lavmål å gi illusjon av mer volum. Det er en stor triks for rett, tynt hår.

Dekker grått hår

Når du velger å dekke grått hår, må du få det rørte opp jevnlig, slik at vedlikehold kan være et problem. Hvor lenge du kan gå mellom fargestoff jobber avhenger av hvor grå håret ditt er.

Hvis du er 100 prosent grå, er det best å farge håret hver tredje til fjerde uke. Hvis du er 50 prosent grå, kan du gjøre det fem uker av gangen. Vanligvis vil røttene trenger å bli rørt opp hver åtte uker eller når det trengs.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams