14 beste sulfatfrie sjampoer av 2018

9 november 2018

Disse fuktighetsbevarende sjampo bidra til å holde håret ditt sterk og sunn, uansett budsjettet.

Natriumlauretsulfat, natriumlaurylsulfat, ammonium- lauretsulfat, SLS-disse er alle forskjellige måter å henvise til sulfater, en vanlig ingrediens i sjampo og andre rengjøringsprodukter som tannkrem og vaskemiddel. Sulfater er lagt til sjampo for å bidra til å rydde og avfette hodebunnen og tråder og gi oh-så-tilfredsstillende sudsing effekt så mange av oss kjærlighet.

load...

“På overflaten ser sulfater ikke høres så ille”, sier Fae Norris, frisør ved Los Angeles-baserte Neighborhood Salon. Tross alt, rengjøring av håret og hodebunnen er den viktigste årsaken til sjamponering og sulfater bidra til å gjøre nettopp det. Så hvorfor så mange flasker stolt proklamere en “sulfat-fri” ingredienslisten?

I utgangspunktet, noen eksperter sier sulfater rense håret vårt også grundig. Sammen med å fjerne fett og smuss, de “kan også stripe håret eller hodebunnen av naturlige oljer og proteiner som bidrar til å holde det sunt,” forklarer Debra Jaliman, MD, en New York City-baserte bord-sertifisert hudlege og assisterende professor i dermatologi ved Icahn School of Medicine ved Mount Sinai. Resultatet? Lokker som er tørre og frizzy, sier Norris, som sammenligner det å bruke gammeldags lut såpe i stedet for en fuktighetsgivende kroppsvask. Sulfat-fri sjampo, på den annen side, er milde-likevel levere all rengjøring håret ditt krever.

load...

Bør alle unngå sulfater?

Ikke nødvendigvis, sier Dr. Jaliman. Hvis du aldri har farget håret eller har fet tråder, bruker en sjampo med sulfater kanskje ikke har mye av en negativ effekt på hodebunnen eller håret, sier hun.

Men hvis huden din er sensitiv, kan du finne sulfater irriterende, advarer Dr. Jaliman. Sulfater bør også være en no-go for alle med tørr, sprø, bølgete eller krøllete låser, sier Ashley Valadez, en Nashville-baserte frisør. “Sulfater vaske bort de gode, naturlige oljer, forårsaker krøller blir frizzy og uhåndterlig. [De] har samme effekt for personer med svært tørt, sprøtt hår “, sier Valadez. Sulfater er problematisk hvis du farge håret, også, siden de gjør fargen falmer raskere, sier Norris.

De beste sulfat-fri sjampo

Hvis du ønsker å styre klar av sulfater, har du mange alternativer. Her er de 14 beste sulfat-fri sjampo for alle hår typer hår, fra fin til krusete, og hver skjønnhet budsjett.

"Normal" hår

load...

Splurge: Hvis du har normalt hår og er på utkikk etter en sjampo for å bruke daglig, tyder Norris marokkanske Oil Hydrating Shampoo. “[Det er] alltid levert til meg”, sier Norris, og bemerker at fordi shampoo har argan olje som en ingrediens, det gir tonnevis av fuktighet.

Lagre: Leter du etter en mer rimelig alternativ til å bruke hver dag? Dr. Jaliman elsker aveeno Pure Renewal Shampoo. Denne sulfat-fri shampoo renser håret uten å over-stripping, og er lastet med vitaminer, proteiner og mineraler for sunt hår, sier hun.

Krøllete hår

Splurge: Fuktighet er viktig hvis du har krøllete eller bølgete hår, uten en infusjon av det, krøller slå krusete eller grov. Kjendis frisør Felix Fischer anbefaler Briogeo Curl Karisma Rice Amino + Avocado Hydra Shampoo, sier det vil gi deg perfekt definerte krøller og korketrekkere. Det er fylt med både avokadoolje og shea smør for den ultimate fuktighetsgivende opplevelse.

Les også:

Lagre: Et annet fuktighetsgivende alternativ for krøllene er Garnier Fructis Curl Nourish Shampoo. “Den er lastet med fuktighetsgivende oljer som kokos, jojoba og macadamia oljer,” sier Dr. Jaliman. Hvis du bruker denne shampoo kontinuerlig vil du merke mye sterkere, krusfritt tråder,”sier hun.

Farget hår

Splurge: Unngå stripping bort fargen med Pureology Hydrate Shampoo, som er lastet med antioksidanter og solkremer, sammen med rose og grønn te planter for å holde håret sunt. “Dette formelen vil ikke fjerne farge fra behandlet hår,” Dr. Jaliman bekrefter.

Lagre: For en mer rimelig alternativ for farget hår, anbefaler Valadez Redken Color Extend Magnetics. “Dette sjampo holder fargen ser levende, lenger,” sier Valadez. Den etterlater også håret mykt og glatt å ta på, og aminosyrene som vil bidra til å styrke hver kordel.

Fint hår

Splurge: Prøv Le Labo Hinoki Shampoo, som New York-baserte frisør Netty Jordan sier er hennes absolutte favoritt plantebasert vegan, sulfat-fri shampoo for fint hår. Formelen, som inneholder en blanding av macadamia olje og planter fukter, reparerer og styrker håret, sier Jordan. Bonus: “[Det er] svært konsentrert og litt går en lang vei!”

Lagre: Gi liv til halte tråder med hjelp L'Oreal Paris Ever Strong Thickening Shampoo. Rosmarin hjelper lubben og styrke din manke, noe som gjør det mindre utsatt for brekkasje.

Tørt hår

Splurge: Bruk av blow dryers, curling strykejern, eller rettetang på daglig basis kan la håret tørt og over-behandlet. Her for å redde dagen? Matrix Biolage KeratinDose Shampoo, som bare så skjer for å være en av Valadez favoritter. Proteinet i keratin bidrar til å gjenoppbygge proteinstruktur for skadet hår, og over tid vil det gi næring til håret, gjøre det sterkere, og gjenopprette sin naturlige glans, sier Valadez.

Lagre: SheaMoisture Raw Shea Butter fuktighet oppbevaring Shampoo pakker ingredienser som havet tare, argan olje og shea smør, som arbeider sammen for å revitalisere stekt, sprøtt hår på et budsjett.

Grov eller krusete hår

Splurge: Hvis du har et lag av frizz en tomme dyp haloing hodet ditt, eller har tykke, grovt teksturert hår, plukke opp Norris' go-to pick er Davines kjærlighet Hair Smoother. Den leverer fuktighet og næring gjennom olivenekstrakt.

Lagre: Giovanni myk som silke Deep Moisture Shampoo er laget med en blanding av sjø tare, aloe og fruktekstrakter som tilfører fuktighet inn er vanskelig å temme håret.

Flass

Splurge: “hodebunn utsatt for flass, eksem og psoriasis trenger en urte redning”, sier frisør Juliene Featherman, eier av juju salon & organiske i Philadelphia, Pennsylvania. For jobben, hun anbefaler John Masters Organics - Zinc & Sage Shampoo med Conditioner, som bruker disse to naturlige ingredienser-sink og salvie-å bidra til å redusere kløe og flak.

Lagre: En av Forebygging beste sjampo for flass, Neutrogena T / Sal Terapeutisk Shampoo hodebunn oppbygging Control, har også fordelen av å være sulfat-fri. Den dermatolog-godkjente formel inneholder salisylsyre som skånsomt hodebunnen, bryter ned den overskytende olje og bidrar til å fjerne flak i hodebunnen. En ting å merke seg: Siden det er en strengere formel, det er ikke anbefalt for alle med farget hår.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams