12 fantastiske frisyrer for avlang ansiktsform

11 november 2018

Velge en ny frisyre med anoblong ansiktet er mye moro. Fra bobs til skulder-lengde hårklipp, har du mange flotte alternativer.

Du vil finne at de mest flatterende stiler gjøre yourface vises kortere enn det er. Det kan gjøres ved å legge smell, lag, eller volum til håret ditt. Det isplentyof inspirasjon til befound i dagens hotteste frisyrer slitt bycelebrities.

Slank Bob

Den klassiske bob er et godt valg for lange ansikter. Det er en sofistikert utseende som fungerer med rett og bølgete hår, uansett om det er greit eller tykk. Ved å holde lengden nær haken og litt kortere i ryggen, trekker oppmerksomhet til veldefinert benbygning.

load...

Dette bob ser vakkert uten smell, men det er også perfekt for sløve eller side-feide smell.

Chin-lengde raggete bob

Chin-lengde bobs og toppskarv er ideelle for en lang ansikt fordi de skaper en illusjon av bredde. Dette kuttet er mer av en shag, men det har også følelsen av en bob på grunn av den graderte lengde. Det er en perfekt moderne stil som kan fungere for kvinner i alle aldre.

Strukturert bob

For enda mer interesse, steg opp teksturen i bob. Kuttet er veldig dramatisk, med super kort lag i ryggen som fører til lag godt under haken foran. Smellene fullføre utseendet, og det er en perfekt for enhver kvinne som har tykkere hår som kan produsere så mye volum.

load...

Skulder-lengde med smell

Noen av de beste stiler for lange overfor kvinner er kuttet rett rundt skuldrene. Hvis du går lenger, kan det trekke ansiktet ned. Skuldrene er sweet spot som perfekt balanserer ansiktet med et ønske om å holde langt hår.

Blunt smell med rett hår

Bangs av enhver stil kan gjøre underverker for å gjøre ansiktet ditt ser kortere enn det er. De skjuler en bredere panne, som ofte kommer med denne ansiktsformen, og vakkert trekke alles oppmerksomhet til øynene dine.

Blunt bangswith rett hår er en perfekt match, selv om de også arbeide med bølgete hår.

Rette, lange lag

Les også:

Med riktig hårklipp, ingen ville engang gjette at ansiktet er avlang. Det er absolutt tilfelle med disse lange lag. Det er et flott alternativ hvis du har rettere eller finere hår. Enkelheten kan du også leke med farger, gjør noen høydepunkter muligheten til å ta sentrum scene.

load...

Skulder-lengde med lange lag

En annen flatterende stil for rett hår, etterlater dette en front lagene nesten like lange som hoveddelen av hår. Det er en vask og go stil med naturlig rett hår og en som krever et flatt jern med bølgete hår.

Hvis håret ditt har en tendens til å være flat, kan du bruke stylingprodukter for å legge til kroppen. Du kan også vurdere å farge håret. Det er interessant at fargen faktisk plumps opp hårets follikler, som kan kjapt lage volum.

Bølgete og lang

Jo lengre håret ditt, jo mer vil det veie ned en lang ansikt. Dette kuttet er for lang, og krøllene hjelpe legge bredde til ansiktet.

Ha stylist kutt i lag for å legge fylde og ikke la ham tynne ut håret for mye. Med en tynnere ansikt, vil du være fornøyd med alt volumet du kan få.

Skulder-lengde med side svingte smell

Side-feid Bangsare et fantastisk tillegg til eventuelle hårklipp du velger. Vinkelen bryter opp en høyere hårfestet og trekker øyet til ansiktet ditt. Med noen søte, myke krøller, får du den ekstra volum som gir ansiktet en mer oval utseende.

Tykk og bølgete

Cutting yourhair på skuldrene er også et godt valg for veldig tykt hår. Det er en lengde som ikke vil tynge krøller eller bølger, og det er lettere å ta vare på hver dag. Tross alt, hemmeligheten til vakkert hår er å holde det sunt, så hva du kan gjøre for å opprettholde det i din daglige rutine vil være verdt det.

Formell updo

Dette er et fantastisk valg for en formell updo, men det er ikke veldig "opp". Det er fordi du ikke ønsker å legge for mye volum på toppen av hodet ditt når du har en lengre ansikt. Ved å trekke håret tilbake og la tentakler ramme inn ansiktet ditt, er det veldig smigrende. I tillegg har du til å sette pris på den rotete intricacyof denne knuten på rødt hår.

load...