11 tips for å få håret til å vokse lenger

12 november 2018

En av de største mytene om svart hår er at det ikke vokser eller vokser så raskt som andre typer hår. Alt håret vokser i gjennomsnitt ½ tommers per måned, men det er hvordan du behandler håret ditt som bestemmer hvor mye du vil beholde. Noen kvinner sverger ved vitamin regimer som krever spratt piller hele dagen lang, mens andre klippe håret i henhold til månefasene. Det er ingen mumbo-jumbo involvert i hårvekst. Alt som kreves er din forpliktelse til sunt hår praksis og behandle håret med TLC. Her er 11 sunne svart hår tips du kan bruke til å vokse håret lengre og sterkere.

Følg en sunn livsstil

Før vi kommer på utsiden, må vi ta vare på innsiden. Ja, hva du spiser, drikker og hvordan du behandler kroppen din har en effekt på håret ditt. Du trenger å spise nok frukt og grønnsaker, drikke nok vann og trener regelmessig for kroppens generelle helse. Siden håret vokser direkte fra kroppen din, når du behandler kroppen din godt, hud, negler og hår fordel, også. Personer som lider av vitaminmangel og usunt kosthold kan lider av tørr, sprø hår.

load...

Få regelmessig trim

Dette høres mot sin hensikt hvis du vil at håret til å vokse lenger, men trimmer å bli kvitt tørr, skadet og flisete tupper som kan jobbe seg oppover skaftet av håret ditt, forårsaker enda mer skade. En trim er definert som å fjerne ¼ til ½ tomme av hår, ikke noe mer. Hvis din stylist insisterer på å kutte av inches av håret hver gang du går inn for et besøk, vil håret ditt ikke blir lengre, så enten finne en profesjonell som forstår nøyaktig hvor mye hår du trenger fjernet eller lære å trimme håret ditt selv. Avhengig av kjemikaliene du har i håret ditt, samt din daglige rutine, trenger du kanskje en trim alt fra hver seks uker til seks måneder. Jo bedre du ta vare på håret ditt på en dag-til-dag basis, sjeldnere trenger du trimmer.

load...

Bruk fuktighetsgivende produkter

Fordi svart hår er ofte tørr av natur, er det best å bruke produkter som erstatter nødvendig fuktighet. Dette inkluderer bruk av sjampo og balsam formulert for tørr og / eller skadet hår. Disse produktene trenger ikke å komme strengt fra "etniske" hår gangen, enten; mange mainstream merkevarer gjør hårprodukter for ulike typer hår, fra fet til tørk.

Lav manipulasjon

Det er ikke nødvendig å børste håret 100 slag per natt før du sovner. Faktisk, jo mindre du gjør til svart hår, jo mer det blomstrer. Dette bånd på med neste trinn, beskyttende styling, siden mange av de frisyrer som faller inn under den kategorien bli lav-manipulasjon 'dos ​​når de er på plass. Husk: bare fordi svart hår, spesielt i sin naturlige tilstand, ser sterk, dette er en skjør hårtype som ikke gjøre det bra med for mye håndtering.

Bruk beskyttende styling

load...

Når håret ditt er en viss lengde, kan det være lurt å ha den løs hele tiden å la alle vite akkurat hvor lenge det er. Du vil føle vinden blåser det fram og tilbake, men iført håret i beskyttende stiler oftere enn ikke vil hjelpe deg å beholde den dyrebare lengde. Beskyttende stiler holde ender - de eldste og ofte tørreste deler av håret ditt - fra å gni mot klær, putevar og bilseter. Ved å holde disse ender opp og ut av syne, holde deg i fuktighet håret behov og hindre tørrhet som kan føre til brudd. Beskyttende styling gjelder også nattetid omsorg; en silke eller satin hår dekke eller putevar er bedre for helsen til håret ditt versus bomull.

Les også:

Hold deg unna varme

Mens sporadisk flatt jern og krølltang bruk er vanligvis greit (så lenge varmen ikke er for høy), bør du redusere varme styling så mye som mulig. Velg frisyrer som ikke er avhengige av så mye varme, samt skånsom styling metoder som wraps, våte sett og vendinger. For mye varme vil resultere i tørt, sprøtt hår som lett brytes, noe som resulterer i liten eller ingen lengde gevinster.

Bruk de riktige verktøyene

Med alle de hår styling verktøy og tilbehør der ute, kan det virke overveldende. Hva kjøper du? De beste verktøy og tilbehør for svart hår arbeide med sin naturlige tekstur. De trenger ikke dra på det, men er milde. Når du mister mindre hår til verktøy og tilbehør, det er mer hår du holder på hodet. Plast og tre er gode materialer for å se etter, mens du bør definitivt ikke noe med skarpe metalldeler. Wide-tann kammer og villsvin bust børster er stor grunnleggende, men når det kommer til å varme verktøy, velger titan eller keramiske plater i stedet for billig metall.

Tilstand, tilstand, tilstand

Dette er avgjørende for å ha sunt hår. Foruten riktig sjampo og balsam, bruke leave-in balsam også. Du trenger også en god dyp conditioner; bruke det minst to ganger i måneden. Godt fuktet hår er mindre utsatt for tørrhet og brudd, fører til mer hår oppbevaring. Det er veldig vanskelig å over tilstand svart hår, så gjerne bruke det du trenger når du lokker føles tørr.

Slapp av med forsiktighet

Gå og bo, naturlig

Hvis du for øyeblikket slappe av håret og se en rekke brudd og skader, vurdere å stoppe kjemiske prosesser helt. Mange kvinner har gjenoppdaget sin naturlige tekstur etter år med retting. Lære å arbeide med håret i dets naturlige tilstand kan ta tid å venne seg til; noen kvinner vet ikke hva deres virkelige tekstur er som fordi håret har blitt permed siden barndommen. Mens kutte av all din avslappet hår høres ut som det siste du ønsker å gjøre for å få lengde, bli kvitt kjemisk behandlet hår på en gang, i stedet for trimming bort som den nye veksten kommer i, er den enkleste måten å gå tilbake til røttene. Det fører også til mindre brudd og mindre frustrasjon i håndteringen av to forskjellige teksturer.

Bruk milde stiler

Svart hår er ikke så tøff som det kan virke, så må du velge stiler som holder sin skjøre natur i tankene. Altfor trange hestehale og tunge utvidelser slitt over lengre tid vil føre til brekkasje. Hår bør aldri være smertefullt! Tenk: Vær snill mot hårfestet og velg frisyrer deretter. Bobs, våte sett, flettene, vendinger og flat vendinger er bare noen få milde frisyrer du kan prøve som ikke vil understreke dine kanter eller resten av manen.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams