11 ting din frisør vil ikke fortelle deg

12 november 2018

Vi ønsker alle flott hår, og den starter med en hårklipp. Du kan ta i et bilde, eller beskrive hva du ønsker i din frisyre til en "T", men er dine forventninger til et nytt utseende på linje med hva håret ditt kan egentlig gjøre? Har kjendis stil som du har vært begjære matche hvor lenge du er villig til å bruke på håret ditt? Her er 11 ting du bør vurdere, og punkter som stylist sannsynlig ikke vil si høyt, før du går inn for din neste hårklipp.

Flott hår tar arbeid. Unnskyld.

På et visst nivå, hvis du vil at håret skal se bra det kommer til å ta litt arbeid. Med mindre du har perfekt hår, med flott kropp, vakre tykkelse, og absolutt ingen problemer overhodet, må du gjøre noe med håret ditt slik at det ser ut som det bildet du tok i. Forresten, jeg er ganske sikker på at de nevnte perfekte håret egentlig ikke eksisterer.

load...

Overraskelse! Kjendiser har hår Just Like You

Kjendiser er født like menneskelig som deg og meg, med ett unntak når det kommer til hår. Kjendiser leie team av stylister, bruke extensions, parykker, top-of-the-line hår produkter og prosesser som koster en formue. Med mindre du er villig til å betale slike priser, er det nok ikke realistisk å ha kjendis perfekt hår hver dag.

You Want Vask og Go hår? Jeg også.

Sannheten er at svært få mennesker på denne planeten har vask og gå hår. Mange ser ut som de gjør (som den jenta du jobbe med hvis håret er perfekt hele dagen lang), men de må jobbe for det. De eksperimenterer med riktig sjampo, får regelmessige hårklipp, prøve ut nye styling teknikker, og de sannsynligvis bruke produktet i håret. Forresten, vi alle hemmelighet hater jenta med den perfekte hele dagen hår. Det er greit.

load...

Du må bruke hårprodukter

Hvis du ikke ønsker å bruke produktet i håret, ikke forvent at håret til å se ut som du gjorde. Har du noen gang lagt merke til hvor mange produkter stylist bruker under hårklipp / utblåsning? Hvis du fortsatt bruker Panteen prov og Aqua nettet, er det på tide å finne ut hvorfor profesjonelle produkter er overlegen og vil faktisk hjelpe deg å oppnå salon hår hver dag. Bottom line: nye profesjonelle produkter er kjempebra, og kan gi deg en helt ny forståelse for håret ditt.

Du bruker det produktet galt

Bare fordi du bruker produktet, betyr ikke at du bruker det riktig. Hvis du er en av de jentene som har brukt det samme produktet som du brukte for 10 år siden (det er ok, trenger du ikke å innrømme det høyt), er det tid for en forandring. Spør om råd på hårprodukter, og implementere at råd hjemme. Hvis produktet ikke fungerer ut, be om å bytte produktet for noe som vil fungere for deg.

Les også:

Forandring er bra. Omfavn forandring.

load...

Hvis du ber om et nytt utseende, men style håret på samme måte som du alltid har gjort, vil du sannsynligvis ikke være fornøyd med håret ditt resultat. Faktisk vil det nok se ut som det alltid gjorde. En hårklipp er rett og slett grunnlaget for et flott utseende. Styling er nøkkelen. Spør stylist for råd om riktig styling din nye kutt.

Hvis først du ikke lykkes, prøv, prøv igjen

Øvelse gjør mester. Prøve nye ting med håret og re-prøve dem når du ikke får dem riktig første gang. Stol på meg, selv frisører har en hard tid å blåse ut sitt eget hår, og det tar litt dyktighet til å lære å krølle håret med et flatt jern. Roma ble ikke bygget på en dag, verken flott hår.

Du ber om det umulige

Har reelle forventninger med håret ditt. Hvis du bare er villig til å sette fem minutter av styling til en frisyre som bør kreve 30 minutter, forventer håret til å se på den måten. Spør stylist for å hjelpe deg å velge et utseende som matcher nivået på innsatsen som du er villig til å sette inn og som passer håret tekstur.

Langt hår tar mer arbeid

Jo mer hår du har, jo mer tid det vil ta å style. Som er en ekte dra hvis du var "velsignet" med latterlig tykt hår, men det er bare en sannhet som du må godta.

Håret ditt er annerledes nå, håndtere det

En salong stol er ikke en tidsmaskin. Hår endringer over tid som vi blir eldre, akkurat som huden vår og våre bakre ende. Det suger, men vi kan bare realistisk jobbe med den nåværende tilstanden til håret ditt. Så mye som du ville elske å ha håret ditt ser ut slik den gjorde 15 eller 20 år siden, vil du bli mye lykkeligere hvis du jobber med det du har, på det nåværende tidspunkt, i stedet for å fokusere på hva du en gang hadde.

Din frisør er ikke fornøyd med mindre du er fornøyd

Din frisør oppriktig ønsker at du skal se bra ut og føles bra om håret ditt. Du representerer hennes talent, erfaring, ferdigheter, og hennes gode navn. Vi ærlig stress om håret ditt, og vi vil at du skal føle deg godt om det. Vi vil at du skal elske det, for å fortelle vennene dine om det, og for å komme tilbake i seks uker med entusiasme om det. Hvis du ikke liker det, snakk med stylist om det. Og hvis du elsker det, fortelle henne om det også.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams