10 verste ting å gjøre med svart hår

10 november 2018

Har du noen gang lurt på hvorfor håret ser ikke ut til å blomstre slik du tror det skal? Endene er alltid tørt eller det er tynt tross for din beste innsats på hårpleie. Selv om det noen ganger synes vi gjør alt vi kan for å ta godt vare på våre lokker, det er ikke alltid tilfelle. Begår du noen av disse "hår forbrytelser"? I så fall kan det være grunnen til at du ikke ser så mye vekst eller skinne. Disse 10 dårlige ting å gjøre for å svart hår kan negativt påvirke helsen sin, så hvis du ser deg selv gjøre noen av dem, stop.and se om helsen din manke ikke blir bedre.

For mye varme

Verktøyene som gjør livene våre lettere kan også skade håret ditt når de er misbrukt. At daglig "bump" med ditt trofaste krølltang kan sakte men sikkert tørke ender. Selv en engangs søknad med hete kan permanent drepe håret ditt, så ta det med ro. Prøve mildere metoder for å tilveiebringe krølling og volum til håret, slik som innpakningspapir om natten eller satengdekket valser. Sporadisk pass med et termisk styling verktøyet skal være sikker, men alltid bruke et varmebeskyttelsesmiddel som en barriere mellom et varmt jern og håret.

load...

God varme Beskyttelse av å prøve

Bleking

Bleking er for hvite klær, og når det kommer til svart hår, må du spørre deg selv om du vil ha sunne låser eller for å være en platinum blonde - fordi du vanligvis ikke kan ha begge deler. Naturlig hår kan noen ganger tåle denne ekstreme lyn, men ikke uten tung og hyppige condition, men hvis du bruker din avslappet, velger du en annen farge, helst en som ikke løfter din naturlige nyanse mer enn tre nivåer.

Stripping Relaxers

Hvis du bruker majones å prøve og fjerne en relaxer fra håret, i hvert fall er du ikke gjør det permanent skade (selv om du ikke gjør noe annet i tillegg belegg håret med et krydder). Men hvis du bruker oppvaskmiddel, harde sjampo eller produkter som lover å fjerne kjemikalier ut, så er du svært sannsynlig forårsaker håret skade. Relaxers er permanente - når den er påført på håret, endres den kjemiske prosessen den. Ingenting vil strippe en relaxer, så lagre din eddik, kokosmelk og vaskemiddel. Enten praksis tålmodighet eller gjøre store chop. Mer "

load...

Bruker feil produkter

Gå inn i de fleste drugstores eller rabatt butikker og sjansene er du vil se "etnisk hår" midtgangen eller litt out-of-the-way hjørne. Det er der forhandlere til lager produkter som markedsføres mot afroamerikanske forbrukere. Problemet er at mange av disse produktene er ikke bra for svart hår. De inneholder ofte kvelende ingredienser som petroleum, eller er så tunge at det er ingen måte håret ditt vil "sprette ut og oppfører seg." I stedet for å nå for første glasset som lover umiddelbar vekst (noe slikt), se på ingredienser etiketten. Hvis petroleum eller petrolatum er en av de første på listen, sette den tilbake. Du kan også la den etniske gangen helt og utvide dine shopping horisonter. Merker som Paul Mitchell, Jane Carter Solutions og Shea Moisture arbeide med alle hår teksturer. Din helse mat butikken er et flott sted å handle. Det er ikke nødvendig å bruke billige, dårlig laget produkter som ikke gagner din manke.

load...

Smart Produkt Picks:

Sjamponering for ofte

Les også:

Daglig sjamponering er greit for noen hår teksturer, men svart hår er ikke en av dem. Selv om du sjampo anbefalt en eller to ganger i uken, sørg for at du bruker milde rensemidler. Unngå enhver som inneholder natrium lauryl sulfate, det er den ingrediensen som gir sjampo masse skum, som er perfekt for stripping naturlige oljer ut, det motsatte av hva du ønsker for godt fuktet lokker som ikke brytes.

Ikke sjamponering ofte nok

Tenk på dette: med mindre du går rundt iført en lue hele dagen lang, er håret utsatt for støv, skitne luften, skitt og forurensning. Du vasker kroppen din hver dag - forhåpentligvis. Selv om du ikke bør vaske svart hår hver dag, det er behov for å se litt vann oftere enn en gang i måneden. Ikke sjamponering og la skitt bygge opp vil ikke vokse håret. Minst en gang i uken er en god plan å følge for sjamponering, men vurdere din livsstil, også. Hvis du trener ofte, kan det være nødvendig å innlemme co-vasker i din diett; hvis håret er veldig kort og naturlig, rensing det tre ganger per uke er ikke til å være så tørking som om håret ditt er avslappet og farget. Uansett shampoo rutine du følger, gjør det regelmessig. Mer "

Trekke håret stramt

En frisyre bør ikke vondt, og hvis din gjør det, eller fører til små støt for å utvikle seg på hårfestet ditt, er det for stramt. For mange barn og kvinner har smertefulle frisyrer som ikke er nødvendige. Dette betyr ikke at du ikke kan bære en elegant hestehale hvis du vet det ser bra ut på deg, men det betyr ikke at du trenger å løsne den før sengetid og ikke bruke den samme stilen dag etter dag. Braids er et fantastisk lite vedlikehold, beskyttende 'gjøre når det gjøres riktig. Når det gjøres feil, kan de være en rask vei til spredte streker og permanent håravfall. Mer "

Overbehandling

Nå, har du sannsynligvis vet ikke å bruke relaxer til tidligere behandlet hår, men med så mange mennesker søker kjemikalier hjemme, er det altfor lett å gjøre denne feilen. Legg permanent farge (spesielt nyanser som lette) å rettet håret og du ofte har en oppskrift på disasteror minst overprocessed lokker. For å unngå dette håret kriminalitet, er det best å se en stylist for relaxer og fargeapplikasjoner. Det er også en god idé å ha en ærlig stylist på hånden, en som vil fortelle deg at aske blonde ikke kommer til å gjøre noe for avslappet hår bortsett tørke den ut. Noen ganger kan vi ikke få alt vi ønsker i vår frisyre - det er hva vever er for. Mer "

Tøff behandling

Nesten alle får floker på et tidspunkt, men det er hvordan du håndterer dem som avgjør om du beholde håret ditt, eller om du trekker den ut. I stedet for prøver å lure på floker, jobbe gjennom dem med fingrene først, og deretter med en bred kam. Detangle mens håret er mettet med balsam hvis det er nødvendig. Hvis du har det travelt, lagre untangling for når du ikke - det er når vi er i et rush å gjøre ting som så ofte fører til trekke omtrent stedet for å arbeide gjennom forsiktig.

Holde på flisete tupper

Damer som prøver å vokse lengre låser ofte har en hard tid med dette, men klippe bort slitte tupper er viktig for sunt hår. Vil du heller ha en lang manke med tynne, gjennomsiktige seksjoner hvor det er brukket av? Eller vil du heller begynne kortere, men med sterke, tykke låser? Dessverre, noen kvinner velger det første alternativet og gå rundt med usunn hår som viser. Flisete tupper ikke fikse seg selv - du må klippe dem bort som nødvendig for å hindre dem fra å reise lenger opp i håret og splitting enda mer.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams