10 vårhår og sminktrender blir du umiddelbart forelsket i

12 november 2018

Våren er så tett og med en ny sesong bringer ny sminke og hår inspirasjon. Fra abstrakte øynene til elegante stranden bølger og lav chignon boller, det er massevis av nye utseende og trender å bli begeistret!

The Spring erklæringen Lip, fluffed Brows

Lyse, fet, statement lepper som disse fra Badgley Mischka og vår / sommer 2018-presentasjon er kommet for å bli. Når iført dristige farger på leppene kan du virkelig eksperimentere med forskjellige fargetoner for å finne hvilken nyanse som passer deg best, og gjør at du føler deg mest trygg. Hydration og peeling spille en stor rolle i helse av huden på leppene, og det er noe du bør gjøre regelmessig for å holde dem i perfekt stand. Gå fet og ikke se tilbake, huden din vil umiddelbart se lysere og med riktig nyanse øynene dine vil sikkert dukke.

load...

Å fluff opp øyenbrynene og gjøre dem vises fyldigere, bruke hjul Kosmetikk Arch Brow ShapingGel og gre bakover mot håret, så oppover for å feste brynene på plass. Nyansen av gelen vil fylle inn der håret er sparsom, skaper naturlig og riktig preparerte øyenbryn utseende.

Mest produktvalg: Clinique lang Siste Soft Matte Lipstick, Bite Beauty Amuse Bouche Lipstick, Bite Beauty Agave Lip Mask

Marker så lys, hår akkurat

Etro virkelig la uthevede hud lage en debut, noe som gjør det til et perfekt subtil uttalelse makeup for hver dag slitasje. Når du merker, det er en fin linje mellom akkurat og altfor skimrende. Det skal se naturlig i ansiktet, slik at når lyset treffer, er din hudfarge ute av denne verden nydelig. Start med å bruke en krem ​​highlighter pinne på kinnbena og ned nesen før foundation, og deretter avslutte med diskré høydepunkt igjen etter den perfekte duggvåte hudfarge.

load...

For å gjenskape dette håret utseende, spray en texturizer i på hodebunnen og flytte håret bakover vekk fra ansiktet. Den texturizer vil gi litt volum ved roten, og du kan avslutte med en mousse eller hårspray for å holde det hele på plass.

Mest produktvalg: hjul Vanish Flash utheving Stick, Blankere Haloscope utheving Stick

Makeup Artist Tips: For å opprettholde glødende hud, sørg for å gjøre en skikkelig ansiktsmaske 2-3 ganger i uken for å gi næring til huden og behandle den godt. The Blue Tansy Clarifying Mask fra herbivore Botanicals og Fresh Beauty Vitamin Nectar Vibrancy-Boosting Face Mask er to perfekte valg et resultat av glødende hud.

Abstrakte øyne, ja takk

Giorgio Armani ga oss masse inspirasjon til å gjøre en røykfylt øye som ikke var så perfekt blandet, og mer abstrakt med liner. Dette ser er gøy fordi du kan lage hva du vil, fet vinger, eller tynnere linjer, går alt. Start med en krem ​​skygge på lokket, og deretter i det press blande en mørkere farge for kontur. Avslutt med din favoritt lang slitasje eyeliner valg og et par strøk med mascara.

load...

Top produkt Picks: Giorgio Armani Beauty Eye Tint Eyeshadow, Giorgio Armani Beauty Eyes to Kill Vanntett Eyeliner Pencil

Hudfarger, naturlige fargetoner

Mila Schon virkelig viste oss hvor vakker en naturlig hudfarge og jordtoner kan være. Denne myke, monokromatisk makeup utseende kan gjøres med alle farger du velger som kompliment din hudfarge. Ved hjelp av de samme fargene hele på øyne, kinn og lepper knytter det hele sammen til en feilfri finish.

Mest produktvalg: Clarins SOS Grunning Base, Clarins Four Color Eyeshadow Palette, Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Lavendel liner, du er så nydelig

Missoni viste oss at den klassiske svart bevingede eyeliner ikke alltid å være svart, med denne vakre myke lilla liner som er perfekt for våren og sommeren. Når du oppretter en bevinget liner som varer, kan du bruke flytende første eller en gel som strukturert blyant og avslutt ved å blande øyenskygge på toppen for å sette det og holde alt perfekt på plass. Lyst til å bli kreativ? Påfør en krem ​​øyenskygge med en vinklet liner børste i alle farger du liker og med legge til noen gnisten!

Les også:

Mest produktvalg: Stila Shimmer og Glow Væske Eyeshadow, Stila Smudge Stick Vanntett Eyeliner

En krone flette som passer for en dronning

Vicky Zhang gikk videre og spikret den perfekte krone flette, en stil som fungerer og ser super chic med middels til lang lengde hår. Soft makeup er det perfekte supplement til dette håret utseende, fordi den ikke overmanne uttalelsen du prøver å gjøre.

For å gjenskape denne kronen flette, bruk en tørr tekstur spray fra den midtre delen av håret ned til bunnen ender. Deretter kan du delen håret på midten i to deler, akkurat som du ville når du oppretter to fletter, en på hver side.

Flette hver side, som holder bunnen med et elastisk bånd, og deretter ta den venstresidig flette opp og over toppen av hodet, låsing på veien for å sikre den. Gjør det samme med høyre side, feste noen bortkommen hår, og satt med hårspray for å holde på plass.

Mest produktvalg: Oribe Dry texturizing Spray

Rose gull, rose gull!

Alberto Zambelli elsker rose gull, og så vil alle andre kommer våren! Rose gull er en av de mest flatterende toner for hud og kan brukes på øyne, kinn og lepper, selv negler. Uansett hva hudfarge du har, vil en liten pop av denne morsomme hue umiddelbart lyse matt hud og legge en myk glød.

Få denne chic rett hår utseende ved bare å bruke Beachwaver Coast Pro Ceramic Styling Iron å rette håret, del håret i midten (eller på siden) og legg bak ørene.

Mest produktvalg: jouer Kosmetikk Rose Gold Collection, ColourPop Super Shock Eyeshadow i "Twitterpated"

Mer "

Ikke en vanlig hestehale

Public School debuterte en moderne vri på den klassiske hestehale ved å bryte det opp i seksjoner og forlate noen ansikt framing stykker ut for å myke det hele opp. Du kan gjøre dette utseende med nesten hvilken som helst lengde hår, så lenge du sikre elastiske bånd på rett plass og forhold til hestehale. Prøv det med krøllete hår (som avbildet her), eller gjøre det på rett, hår også. Hvis du ønsker å gjenskape dette med rett hår, bare Jern håret før du setter den tilbake og inn i seksjoner for å sikre at det er glatt.

Mest produktvalg: Beachwaver Kysten Pro Keramiske Jern, Scunci Clear Elastiske hår band

Mermaid stil stranden bølger

Alice + Olivia er det knapt stranden bølger gjort en stor sprut og avgir den perfekte havfrue vibes uten å prøve for hardt, synes du ikke? Pro Beauty Tools Celebrity Stylist Johnny Lavoy anbefaler det første skrittet til stranden bølger er å blåse tørke håret med en teksturspray som en strand spray.

Deretter tar store vertikale seksjoner ved hjelp av en krølltang 1 1/4 og vikle håret midten av lengden, slik at de siste 3-4 inches ut av staven for å gi en avslappet bølge. Avslutt med å kjøre fingrene gjennom bølgen og misting litt mer strand bølge spray i å fullføre utseendet.

Mest produktvalg: Kaptein Blanken Mermaid Sea Salt hårspray, Pro Beauty Tools 1875W Ionic AC Motor hårføner, Pro Beauty Tools Profesjonelle en 1/4 Gold krølltang

Den elegante chignon

En titt fra Badgley Mischka blir nødt til å gjøre, da dette lav og rotete chignon bun er den perfekte stilen for å gjøre når du er lite tid, men fortsatt trenger en elegant frisyre.

Pro Beauty Tools Celebrity Stylist Johnny Lavoy anbefaler å skape denne looken, start ved å tørke håret, og deretter bruke noen hårspray for å legge tekstur, mens du setter den tilbake i en lav hestehale. Vri håret i hestehale og pakk den i en bolle, slik at endene ut. Fest med Bobby pinner og avslutt med litt mer hårspray for å sikre og holde chignon på plass.

Mest produktvalg: Pro Beauty Tools 1875W Ionic vekselstrømsmotor hårtørrer, Philip B Jet Set Precision Control hårspray, Philip B Vektløs Conditioning Vann

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams